Arto Luukkanen

Anttinautti on laskeutunut - fiilikset meni

Hyvä Antti!

Antti teki järkevästi ja erosi itse.

"Eroan suuren valiokunnan varapuheenjohtajan tehtävästä". Bravo!

Tämä oli loistava ja hyvä lause, jonka jälkeen ei olisi tarvinnut säpistä enää yhtään mitään.

Valitettavasti sieltä tuli sitten taas sitä muksuselitystä, joka osoittaa sen, että mitään ei ole opittu eikä kansanvallan perusasioita ole vielä omaksuttu.

Meni kuulema fiilikset.

"Itselleni tämä titteli ei ole niin iso asia, kuin se perussuomalaisille tuntuu olevan..."

Täytyy nyt vain todeta se, että Iso-Britannian poliittisessa elämässä tälläinen selittely, hörvistely ja vatulointi olisi poliittinen itsemurha. Se näet osoittaisi, että poliitikko ei hyväksy pelisääntöjä ja halveksii yleisöä. Aivan kuin palaisi pesäpallossa ja sitten rupeaisi urputtamaan että enpäs...

Me olemme vielä demokratian slummi; palanen poliittista Meksikoa, jossa urputtaminen on miehekästä.

Mitä tästä opimme?

Joka tapauksessa ensimmäisenä voittajana Kaikosgatesta oli demokratia. Tämä suomalainen kansanvalta. Vanha suomettumisen kulttuuri vaeltaa kitkutellen ja selitellen hautaansa. Pääasia on kuitenkin se, että trendi on selvä.

Toisena voittajana oli Antti. Valitettavasti hän ei vielä tiedä sitä. Antin pitäisi päinvastoin olla kiitollinen tästä poliittisesta oppitunnista ja ajatella että sainpas tässä oppia! Että tuli nöyryyttä ja mahdollisuus harkita uudelleen sitä mitä tuli tehtyä. Ehkä sekin aika tulee. 

Häviäjänä tässä olivat perussuomalaiset, jotka olisivat voineet nyt vyöryttää Kaikkosgatella niin että tuntuu. Mutta toisaalta - ehkä he ovat nyt jaloja ja hyviä häviäjiä?

Arto Luukkanen

Järvenpää

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

29Suosittele

29 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (66 kommenttia)

Arto Pesonen

"...perussuomalaiset..., ehkä he ovat nyt jaloja ja hyviä häviäiä?"

Ans kattoo. Kaikkosen olisi pitänyt nöyrtyä persujen edessä, eikä olla yhtä arrogantti kuin Halla-aho oli KO:n suuntaan.

Eiköhän tässä ala vimmattu raadon kaluaminen, seuraavaksi nostetaan Tiilikainen roviolle...

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Kaima hyvä! Eiköhän se vain jatku keskusteluissa enää.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Tiilikainen näemmä kauhisteli...höh. Olisi onnitellut Anttia.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Kaikkosen selittelyt erolleen valiokunnan varapuheenjohtajuudesta on irvokasta näytelmää. Hän ei siis voi tunnustaa itseään syystä oikeuden päätöksellä rangaistun. Nyt hän panee erolleen syylliseksi PS-puolueen. Kaikkea se oman edun ajaminen teettää. Oikeudenmukaisuus ja moraali näyttäisi olevan edelleen kadoksissa.

Taitaa eron perimmäisenä vaatijana ollut Sipilä (?), sillä enpä usko että yön yli nukkuminen olisi Antin päätä yksin kääntänyt. Takataskuun nyt sitten jätettiin syylliseksi julistettu puolue myöhempää käyttöä varten. Milloin sitä otetaan taskusta ulos jää nähtäväksi.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Aivan Sirpa. Jos näin on niin Sipilä olisi tehnyt hyvän liikkeen.

Tapani Voutilainen

Antti Kaikkonen. Olet kepun parhaimmistoa ja sinun tetkemäsi aiantilan jälkeen tulemme tukemaan sinua.En ole pujolueen jäsen. Olen sinun kannattajasi.

Pentti Juhani Järvinen

Kepu ei ole tosiaankaan vielä päässyt eroon Kekkoslovakian ajan loistonsa vuosista. Silloinhan koko joukko kansalaisia oli syypäitä siihenkin, että puolueen presidentti ei oikein pysynyt jaloillaan viimeisten kahden vuosikymmenensä aikana, jos tuli liikaa otetuksi.

Tuona aikana suomalaiset poliitikot kasvatettiin ideaan, että mitä tapahtuukin tai mitä tehdäänkin, niin vastuun ottaa aina joku muu. Jos tuosta menttaliteetista halutaan eroon, mitä kansanvallan palautus tasavaltaan vaatii, historiaa olisi kirjoitettava täsmällisemmin kuin mitä on tähän mennessä tehty.

Yksi täsmäaihe, joka voisi muokata myös menttaliteettaja, olisi sen tarkastaminen, millä perustein arvokas valtion omaisuus, siis Tamminiemi, "annettiin" Kekkoselle. Ehkä hän sen ansaitsi, mutta mitkä mahtoivat olla käytetyt perusteet. Ne eivät voineet olla kovin oikeita. Jos olivat, hänet olisi voinut ehkä "tuomita" sinne Valtakunnanoikeudessa.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Olisi ollut TÖRKEÄ VÄÄRYYS, jos Kaikkonen ei olisi eronnut ehdollisen VANKILATUOMION vuoksi, koska Halla-aho erosi mitättömän sakon vuoksi.

Halla-aho sai sakon mielipiteestään ja kirjoituksestaan, Kaikkonen täysin törkeästä asemansa väärinkäyttämisestä, josta hän sai rikollista hyötyä, taloudellisesti.

Ero on aivan valtava näissä kahdessa ceississä.

Käyttäjän kapavalimaki kuva
Kari Välimäki

Olen todella hämmästynyt Kaikkosen retoriikasta. "Meni fiilikset"? Minun ymmärtääkseni kansanedustus on luottamustehtävä. Kaikkonen tuomittiin luottamusaseman väärinkäytöstä vankeusrangaistukseen. Silloin ei ole kyse "fiiliksien menosta" vaan luottamuksen. Aivan eri kaliiberin rangaistus, kuin sakkotuomio.

En olisi uskonut olevani PerSujen kanssa samaa mieltä mistään. Nyt olen.

Kaikkonen tekeytyy (tässäkin) politiikan uhriksi, vaikka hän itse aiheutti sen, minkä tuleman piti. Kova on Kaikkosen pokeri, halveksunta ja ylimielisyys suomalaisia kohtaan. Pakko sanoa. Uskomatonta. Ainoastaan Suomessa ja ehkäpä Kongossa.

Kaikkosen kavereiden oli pakko kompata Kaikkosta vain ja ainoastaan siksi, että muuten he olisivat näyttäneet pöyristyttävän kaksinasimoralistisilta roistoilta. Nyt he näyttävät vain kaksinaismorlistisilta roistoilta.

Muiden on ilmeisesti aivan pakko syöttää aina suoraan PerSujen lapaan?

Käyttäjän TuomoHirvonen kuva
Tuomo Hirvonen

Naurettava juttu sinällään. On kuin kyseessä olisi luopuminen suurestakin tehtävästä. Kyseessähän on vain varapuheenjohtajuus, siksi Kaikkosen kommentti on hyvin ymmärrettävä. Ehkä hän olisi luopunut aiemmin, jos Soini ei olisi luvannut persujen jättävän häntä rauhaan. Persut kuitenkin kostivat Tiilikaisen puheet Kaikkoselle. No, olihan tämä örveltämisten lisäksi ensimmäinen näkyvä saavutus persuille vaalien jälkeen, siitä olkaamme iloisia. Toisaalta, persut ovat luomassa uutta lentävää lausetta: persut pettää aina.

Tuula Saskia

Siis " meni fiilikset". Varsinainen lausuma pitkän linjan poliitikolta!

PS. Arto jälleen asiallisena.

Samuli Mikkola

En mitenkään pidä Kaikkosesta, mutta "Kaikkosen selittelyt" on aika vähäistä verrattuna siihen uhriutumiseen, mitä Halla-ahon eroamisesta on pidetty jo ties kuinka kauan.

Ben Kaergin
Matias Gerlich

Missähän vaiheessa tämä poliittinen kulttuuri muodostui puolueeseen jota nykyisin nimitetään Suomen Keskustaksi? Väittäisin että taitekohta ajoittui 1940-luvun lopulle ja 1950-luvun alkupuolelle jolloin puolueen miehittivät ns. K-linjan miehet: Kekkonen ja Korsimo etunenässä. Ainakaan vielä 1920- ja 1930-luvulla ei Maalaisliitto ollut suinkaan mikään kähminnän ykköspuolue - siihen sillä ei ollut edes riittävän tasokkaita miehiä.

Se mikä Keskustassa on ilmeisesti jäänyt tekemättä on tiukka mutta ankara tilinteko Kekkosen ajasta ja suomettumisesta. Puolueista juuri Keskusta näet ylläpitää sitä älytöntä näkemystä että Kekkosen aika kaikesta moraalittomuudesta huolimatta olisi jollain ihmekonstilla kuitenkin ollut "menestyskertomus". Tällainen farisealaisuus kätkee alleen kiusallisia tosiasioita, kuten esim sen että Kekkosen Suomessa 300 000 suomalaisen oli lähdettävä työnhakuun Ruotsiin ja kaikesta tästä huolimatta U.K. Kekkonen valittiin viimeiselle kaudelle aikamoisessa horrotilassa ja 200 000 työttämän työnhakijan etsiessä töitä. Mihin siis perustuu "menestyskertomus"? Mitä ilmeisemmin Kekkosen ympärille syntyneen hovin itsensä luomaan legendaan.

Professori Matti Pohjola on myös todennut sen kuinka 1970- ja 1980-luvulla Suomi ilmiselvästi yli-investoi ja suomalaisen pääoman tuottoprosentti oli kansainvälisesti korkea. Kekkonen oli jo haudassa kun Suomi sitten syöksyi itsenäisen historian pahimpaan lamaan vuonna 1990. Sen juuret olivat kuitenkin siinä valheellisessa ilmapiirissä jonka YYA-Suomi oli omaksunut.

Pentti Järvi

UKK oli poikkeuslakikaappauspresidentti.

Lauri Korhonen

En kannata luottamustehtävien hoitoa fiilispohjalta.

Kaisa Jalis

Ei kokoomuslaisilla ole nöyryyttä. Sehän on se A ja O, että ahneudella on väliä, ei moraalilla tai muullakaan.

Tuula Saskia

KJ näyttää viittaavan kokoomuslaisiin A. Kaikkosen puolueena.
Teit sen jo eräässä edellisessä kommentissasi.

Kaikkonen edustaa keskustaa. Seuraa hiukan tarkemmin mediaa ennen kommentointiasi.

Tuula Saskia

Edellisessä blogikommentissasi totesit Kaikkosesta, jota kokoomukselaisesta perseennuolemisesta syytit: "rahamiehiä kumminkin", kun oikaisin puolueen keskustastaksi.

Olet nyt julkisesti tuonut esille käsityksiäsi varsin voimakkain vedoin ja Kaikkosen puolueena on kommenteissasi mainittu Kokoomus.

Nyt sinun on aika pyytää anteeksi virhettäsi ja oikaista se.

Kaisa Jalis

Ketä kohtaan olen rikkonut?

Sekä Kokoomus että yksilö Kaikkonen Keskustasta ovat itsekeskeisten ihmisten asialla. Heiltä on ihan turha pyydellä anteeksi.

Tuula Saskia Vastaus kommenttiin #45

Pelkästään totuutta: valehtelet.

Kaisa Jalis Vastaus kommenttiin #47

Suuri vale: en ollut lukenut uutista tarkkaan. Kaikkonen vaikuttaa Kokoomuksen rivijäseneltä meriittiensä ja tyylinsä puolesta.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #49

Kaisa, olisitko vähän naurettava kommentteinesi? Mitä mieltä itse tässä asiassa olet?

Kaisa Jalis Vastaus kommenttiin #50

En lukenut Kaikkosen puoluetaustasta mitään, mutta edelleenkin olen sitä mieltä, että kokoomuslaista meininkiä. Hyvä veli toimintaa ja tällaisten talousrikollisten suojelua.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #56

Niinpä! Kommenttiesi mukaan Kaikkonen on kokoomuslainen? Mielipiteesi on toki sinun. Miten uskot sen vaikuttavan uskottavuuteesi tällä palstalla?

Raimo Luukkanen

Säälittää vähän tuota Kaikkosta, kun häneen tarttuu lisänimiä. Ennen hän oli kanki-kaikkonen ja kuullemma nyt korruptio-kaikkonen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä?

Tuula Saskia

Niinkö?

Mies on niin parkkiintunut poliitikko kuin vain voi olla. Älähän anna lempeiden tukkatöyhtöjen hämätä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Et sitten pieneltä sääliltäsi muistanut (tai keksinyt) mitään muita lisänimiä?

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Heh, käsittämättömästi "syy" tässäkin yritetään viettää perussuomalaisille mutta kuka se tekikään ja mitä.. ei ehkä kenenkään kannattaisi yrittää omista tekemisistään syyttää muita, napsahtaa pian nilkkaan. Sinänsä huono jos Kaikkonen tiesi edes jotain EU-asioista.

Vesa Rutanen

Sipilä ilmeisesti pisti Kaikkosen eroamaan,koska tarkoitus on kaiken kepuloinnin jälkeen kokeilla entisen kulkukauppiaan tavoin rehellisyyttä.Sipilä on onnistunut antamaan itsestään rehdin kuvan ja on sillä saanut gallupit nousuun.Kaikkosen sinnittely paikallaan rikostuomiosta huolimatta meinasi pilata koko projektin.

Tuula Saskia

Antti Kaikkonen erosi tärkeän valiokunnan vara- pj:n paikalta.

Mutta vasta pakon edessä.

Suosionosoituksia hän tuskin ansaitsee.

Tuskin niitä ansaitsevat puolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajatkaan, jotka olivat valmiit hyväksymään hänen jatkamisensa.

Mistä tämä kertoo? Demokratiastako? Vaiko muusta?

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Hyvä blogi.

Kaikkosen luottamus ei ainakaan venkulointi-selityksistä parantunut.

Sipilä saattoi olla takapiruna "kangen" syrjäyttämisessä. Tosiasia on kuitenkin, että me somelaiset- kansalaiskeskustelijat pakotimme Kaikkosen eromaan.

Jotenkin erittäin juoni tyyppi tuo Kaikkonen, vempula suorastaan. Tyypillinen kepulainen.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Markku Tyry:

Koko vasemmisto tuki Kaikkosta. Miksi? Vain siksikö että Kaikkonen on vempula ja kun joku on vempula, sitä pitää tukea paitsi perussuomalaiset?

EDIT:
En minä sillä, että vasureissa olisi ollenkaan vempuloita...

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Mikko Kokko.

Minulle on sama kuinka vasemmisto on asiassa toiminut.

Minä vastaan vain omista sanomisistani.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #30

Miksi sitten omilla sanoillasi sanot Kaikkosesta että "tyypillinen kepulainen", vai oletko sinä "tyypillinen vasemmistolainen"?

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry Vastaus kommenttiin #32

En ole "tyypillinen" vasemmistolainen.
Olen äärimaltillinen yleisvasemmistolainen.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #35

Mitä se tarkoittaa? Samaa mitä vasemmisto eduskunnassa esittää?

Pentti Järvi

Mikko Kokko: mites se vasenryhmä äänesti? Silkasta utelaisuudesta kysyn.

Aki Mönkkönen

Ans kattoo, miten Ben ja kumpp. tuki säilyy Iken tuomion tultua lainvoimaiseksi? Onko sama teatteri, kuin oli käräjien jälkeen? Muuttuuko hovissa?

Tuula Saskia

Suo anteeksi. En ymmärrä, mihin viittaat.

Eikö aiheena ollutkaan Case Kaikkonen ?

Aki Mönkkönen

Ben ja kumpp. tukivat Kaikkosta. Sinänsä johdonmukainen linja heillä. Ike on seuraava.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Aivan Aki. Iken juttu luuraa edessä...

Käyttäjän YkiRikkl kuva
Yki Räikkälä

Antti on tyylipuhdas poliitikko. Nukkui yön yli ja kysyi itseltään, onko fiiliksiä. Ei ollut. Fiiliksillähän lainsäädäntöhommia tehdään.

Hyvä ratkaisu muuten, mutta todellakin, tavalla joka osoittaa ettei miehellä ole moraalintajun tynkääkään. Fiilikset meni itseltänikin blogimerkintänsä luettuani. Tunkan haju tuli. Vähän sama efekti kuin A-studiossa tammikuussa tuomion saatuaan, kun Kaikkonen toimittajan kysyttyä ilmoitti, että kyllä hän uskoo paljon samanlaisia tapauksia jääneen selvittämättä.

Että kyllä ne muutkin pelaa, en vain minä.

Uskoi vai tiesi paljon? Jos on tietoa tai jotain aaninkia muista puliveivauksista, kertokoon niistä sitten sen minkä tietää sen sijaan että jättää jutun ilmaan roikkumaan. Jos ei tiedä, niin sitten olkoon hiljaa. Tai sanoo että toimittaja on hyvä ja menee itse ottamaan selvää.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Todellisuudessa pyrkyri Kaikkosella olisi fiiliksiä riittänyt, mutta jotain pitää selittää, eikä siinäkään ollut rehellinen.

Kansalaiskeskustelu ja sen tyrmäävä Kaikkos-vastaisuus pakotti eroon.

...Kyllä jämpti on niin...

Rainer Salosensaari

Menee vähän asian vierestä, mutta onko tuolla kansanedustaja Kaikkosella mistään asiasta mitään oikeaa sanottavaa. Olen joskus oikein kuuntelemalla kuunnellut, mutta substanssiosaaminen on melko vähäistä. Samanlainen kulissi on muuten EP:n jäsen Hannu Takkula.

Aki Mönkkönen

Takkula on mies paikallaan, vakaumuksen mies. Ainoa, mitä en ymmärrä hänellä on verojen maksu Belgiaan.

Tuula Saskia

Käsittääkseni Kaikkonen ylväästi (?) mukamas luopui valiokunnan varapuheenjohtajuudesta. Mutta ei jäsenyydestä.

Mitä ihmeen pelleilyä tämä on, jos hän saa säilyttää valiokunnanjäsenyyden.

Haluan tietää, onko taas kerran kyse jostain ketkuilusta.

Aki Mönkkönen Vastaus kommenttiin #38

Vanki-Kaikkonen ei haittaa ketään rivijäsenenä. Näin se menee. Mikä tuomio olisi sellainen, joka aiheuttaisi potkut kaikista luottamustoimista? Ei taida olla olemassakaan?

Tuula Saskia Vastaus kommenttiin #41

Istu ja pala : näinkin voi joku Kaikkosen kamu ajatella. Kepulaista kieroilua?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tätä Takkulan veronmaksu kohdetta kannattaa kysellä enemmänkin Takkulan äänestäjiltä?

Rauno Reponen

Taitaa tämä blogistanikulttuuri poikia alakulttuurikseen anteeksipyytelyn kulttuurin omine valmisfraaseineen:
http://ts.fi/mielipiteet/kolumnit/477639/Oi+anteeksi

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Voisimmekohan nyt todeta, että Antti Kaikkonen kantoi poliittisen vastuun teoistaan? Itse hän ei näköjään ole huomannut käyttää tuota tyhjänä kumisevaa fraasia, kun oli niin kiire etsiä syyllinen jostain muualta kuin itsestä, tällä kertaa Persuista.
Kaikkonen ei näytä itse tajuavan, miten hän romuttaa höpö-höpö -selityksillään omaa uskottavuuttaan. Hänellä oliis ollut tuhannen taalan paikka voittaa sympatioita puolelleeen, jos hän olisi reippaasti todennut, että katsoo moraalisesti välttämättömäksi luopua valiokunnan vpj:n hommasta. Mutta kovaksi keitettynä poliitikkona Kaikkonen ei näköjään pysty edes kuvittelemaan myöntävänsä olleensa väärässä.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Näittekö Heinäluoman? Televisiossa. Ei yksinkertaisesti osannyt tai halunnyt vastata kun haastattelija vänkäsi epäjohdonmukaisuutta: ryhmyrit antoivat synninpäästön mutta kansa ei. Kansa oli tuntematon suure.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Heinäluomassa ( sd. ) ei ole presidenttiainesta.
Katkeruuteen loppuu tuokin poliittinen ura aikanaan. Sattui Suomessa elämään väärä kansa hänen aikanaan.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Heinäluoma kiemurteli. Oli puhemiehelle varmaan vaikea paikka?

Käyttäjän htoimela kuva
Heikki Toimela

On aivan sama mitä joku Kaikkonen tekee. Onko varajohtajana valiokunnassa tai ei. Siksi bloggauskin on aivan turha. Ja sitten vielä verrataan miten Britanniassa olisi menetelty. Britanniassa olisi lähtenyt parlamentista niin Kaikkonen, Halla-aho kuin Hirvisaarikin.

Siellä olisi aivan mahdotonta käsittää että Supreme Courtista tuomion saanut ryhtyy sättimään korkeimman oikeuden tuomareita mielipideveijareiksi.
Tähänhän bloggarikaan ei ole ottanut kantaa. Kanki-kaikkonen nyt vaan myöhästyi "fiilistellessään".

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Tämä prosessi ei ollut kunniaksi demokraattiselle parlamentaarismille, joka edellyttää "taitoa, kykyä ja koeteltua kansalaiskuntoa" (Perustuslain yleiset nimitysperusteet §125).

Olisiko niin, että ammattipoliitikon ja ammattitoimitsijan voi erottaa toisistaan vain rautakangella? Muihin noudatetaan alamaisuus-käsitettä, joka taitaa yhä elää tiukasti...

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tai sitten ammattipolitiikolla on selkärangan paikalla "rauta"kanki?

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Minusta sinä Lotvonen olet varsinainen löysäpöksyinen vilukissa, eikä sinusta miehenä Suomen kylmissä olosuhteissa ole mihinkään.

Ari Lotvonen

Olihan nuo mun viestit tuossa ylempää ihan järkeä vailla (harmi kun ei ole delete nappulaa). Ei tyhmempää ole, paitsi suomalaisten mielestä Sarah Palin. Ja G.W.Bush.

No, lapsena kun kansakouluun menin huopatossut jalassa, niin aamulla elohopeamittari näytti -42 celssiusta, siihen aikaan piti olla välitunnitkin ulkona. Poikien kanssa nyrkkeiltiin, että pysy lämpimänä.

Ihan tarpeeksi tuli paleltua, nyt on niin tottunut etelän lämpöön ettei muista.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Luukkanen, tutustu mikä on eduskunnan puhemiehen rooli, hän ei voi julkisuudessa alkaa "ripittämään" kansanedustajia ja heidän päätöksiään. Puhenmies voi ainostaan puuttua heidän käyttäytymiseensä eduskunnassa. Katainen on siinä oikeassa, suomessa on "pahansuopa" ilmapiiri vallassa jossa ihmisistä yritetään löytää ainostaan negatiivistä. Luukkanen, olet dosentti yliopistossa, pakko kysyä, onko siellä ilmapiiri samalainen kuin sinulla hen.koht. ei koskaan mitään positiivistä. Minulla on lähi-,jopa perhepiirissä ihmisiä jotka liikkuvat kv. kaupan ympyröissä, asenteellasi se tie olisi käyty nopeasti loppuun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset