Arto Luukkanen

Järvenpään poliisiasema ja kansanedustaja Antti

Järvenpään poliisiasema ja kansanedustaja Antti

Sanomalehti Keskiuusimaassa on maaliskuussa käyty ripsakkata keskustelua Järvenpään poliisiaseman tulevaisuudesta. Asian esille ensimmäiseksi esille ottajaa syytettiin peräti vaihtoehtoisten faktojen esittelemisestä ja paniikinlietsomisesta.

Syy tähän oli se, että poliisin johto kielsi aluksi, että tällaisia suunnitelmia ei ollut. Lehden toimittaja otti asioista kuitenkin selvää: tällaisia suunnitelmia on ja päätös tehdään nähtäväsi vaalien jälkeen.

Jutun riemastuttavin käänne oli siinä, että kansanedustaja Antti Kaikkonen teki salamannopeasti -  samana päivänä (16.3.2017) kun Keskiuusimaan juttu ilmestyi - hallitukselle kirjallisen kysymyksen, jossa hän vaatii hallitusta turvaamaan Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen resursseja. Nopea Antti ei turhia siekaillut asian julkistamisessa.

Keskustelu Järvenpään poliisilaitoksen tulevaisuudesta jatkuu ja on mykistävän ihanaa, että Keskustan Antti on ollut näin nopea käänteissään. Se on hyväksi tällä asialle. Vaalit herkistävät -  kansanedustajankin.

Antin valoakin nopeampi reaktio kertoo myös tietysti siitä, että hän lukee sanomalehtiä tarkasti ja Keskiuusimaa on hänen lektyyrissään. Pieninkään asia ei jää ilman tarkkaa huomiota. Topeva kansanedustaja toi asian esille ilman turhia viittauksia Keskiuusimaassa käytyyn keskusteluun; valtakunnan politiikassa Järvenpään poliisiaseman pelastaminen on todella vain hänen aariansa! Ja todellakin, mitäpä sitä puuttumaan turhiin yksityiskohtiin tai niihin, jotka asuvat itse tässä kaupungissa.

Vielä kerran kunnioituksella: on erittäin hienoa, että kansanedustaja vaivautuu näin vaalien alla puolustamaan Järvenpäätä. Toivon vain, että Antti rohkaistuu tulevaisuudessakin ja myös vaalien jälkeen toimimaan Järvenpään puolesta yhtä sipsakkaasti ja proaktiivisesti – vähäinenkin peesailu voi antaa huonon vaikutelman. Mutta kuten sananlasku sanoo: parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Vielä kerran: Antin Järvenpäälle suoma harvinainen huomio korostaa sitä, että yhteistoimintaa tarvitaan vaikka vaalit lähenevät. Nyt jos koskaan tarvitaan Antin ja hänen puolueensa nopeaa siviilirohkeutta, joka ei kaihda asettumista alttiiksi arvostelulle tai epäilyksille. Se ei ole populismia se!  

Ei se ole tärkeää miten talo sammutetaan – kunhan sammutetaan!

Kaikki yhdessä Järvenpään asialle! Anttikin saa tulla siihen mukaan! On olemassa myös sellainen puolue, joka ei peesaile, ei käännä takkia, eikä haistele tuulta. Sinäkin Antti voit tulla siihen mukaan! Kaapista voi tulla ulos)))

Arto Luukkanen

Järvenpää  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Saatatte olla jo myöhässä Järvenpään poliisiaseman pelastamisen suhteen, koska suunnitelmat sen toimintojen alas ajamiseksi yksi kerrallaan ovat jo pitkällä.

Vain ihme, eli Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen budjetin reilu nosto, voi enää estää rahan puutteesta johtuvat väistämättömät toimenpiteet.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Juha-Pekka. Demokratiassa valtio on ihmistä varten. Totalitarismissa ihminen on valtiota varten. Lähdetään kaikki yhdessä siihen suuntaan että poliisit saavat määrärahansa!!)))

Käyttäjän TuulaTakkala kuva
Tuula Takkala

"On olemassa myös sellainen puolue, joka ei peesaile, ei käännä takkia, eikä haistele tuulta."

Pajunköyttä syötetään nyt...

Käyttäjän TuulaTakkala kuva
Tuula Takkala

Niin, Antti Kaikkonen on Uudenmaan vaalipiiristä valittu kansanedustaja.

Eikö ole luonnollista, sanoisinpa suorastaan hänen velvollisuutensa,
1) seurata vaalipiirinsä päivälehtiä tarkasti,
2) ottaa kantaa, ilman senkummempia salajuonia ja piilotarkoituksia, eduskunnassa poliisihallinnon uudelleen järjestelyyn erityisesti siinä tapauksessa, kun se koskee hänen vaalipiiriään?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Antti Kaikkonen tunnetaan nuorisotyön veteraanina. Minuakin oli nuorena vedätetty rakentamaan nuorisomajaa Länsi-Lappiin yrittäen ikäänkuin ottamaan leima otsaan "Rönkön maja". Osasin vaistomaisesti kieltäytyä. Sen sijaan Paavo Väyrynen on ottanut nuorisokodin omiin nimiinsä, jotta ne jotka tietävät kielen pakko-opetuksen tuhoisasta vaikutuksesta monien nuorten kehitykselle, tuntisivat Paavon ottaneen "taakkaa kantaakseen" heidät hartioilta.

Hän näyttää yhä juoksevan samassa oravanpyörässä.

Rautanyrkeiksi näkee kutsuttavan liian nuorina liian suureen vastuuseen nostettuja näytönhaluisia joita sekä kommunistit että varsinkin fasistit asettivat tekemään hirmutekoja. Joskus tällaisia nuoria hyväksikäytetään myöhemmässä elämässään, esim. pormestariehdokkaina, heidän pelätessä "kaapeistansa paljastuvia luurankoja".

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Tänään HS:n mielipidepalstalla kirjoittava Paavo Lipponen valittiin 24-vuotiaana HY:n edustajistoon yhdessä mm. Ulf Sundqvistin kanssa v. 1964, sen sijaan Erkki Tuomioja nousi mukaan vasta muutama vuosi myöhemmin, Paavo Väyrynen eduskuntaan 23-vuotiaana.

Ehkä Lipponen pyrkii vielä presidentiksi sdp:n uudeksi puoluesihteeriksi valitun Brysselin miljoonamiehen löytönä?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Suomi valmistautuu sotaan, kirjoittaa toimivan p-korean päälehti viikkoliittessään "Sotatieteen saavutuksia", johon se on kerännyt viime aikojen uutisiaan vahvistamaan uskoaan, ettei suomalaisia mikään niin hyvin yhdistä kuin ulkoinen uhka.

Åbo Akademissa tohtoriksi väitellyt Paavo Väyrynen päätteli että Neuvostoliitto olisi ikuinen, Jussi Halla-ahon sanoilla Venäjä on Suomelle "eksistentiaalinen uhka".

Iltalehden leikkeessä Mannerheimia tervehtimään tullut Hitler sanoi NL:n pitävän Suomea liittolaisineen "eksistentiaalisena uhkana".

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703152200084873...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kaikki tulee julki, ihmisluonteen paljastus:

Ilta-Sanomissa Pekka Matilainen muistaa miten hänen ulosajo Yliopiston lehdestä johtui Jorma Ollilan "kapeista hartioista".

Toinen toimittaja Risto Jylhä oli nähnyt kuvani Demari-lehden etusivulla yo-lakki päässä 1972.

Koska luulivat minua joksikin, jota en ollut, julkaisivat juttuni fasismin kehityksestä Italiassa. Ollilan hartiat oli ansa heille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset