Suomi rikollisten "loppusijoituspaikkana" – Turkugate jatkuu…

Suomi rikollisten loppusijoituspaikkana? Turkugate jatkuu…

Turun terroristien toiminta Saksassa paljastuu – Suomen media vaikenee?

Turun terrorihyökkäyksen taustat alkavat paljastua.

Samalla kun itse tapaus osoitti ”keisarin uudet vaatteet” sadun lailla sen, että meidän poliittinen johtomme ei pärjää todellisessa kriisitilanteessa, se myös toi esille sen miten pakolaiskriisi on kehkeytynyt Euroopassa.  

Paljastuneita tosiasioita käsitellään nyt Saksan mediassa. Ei meillä.

Sen ammattitaitoinen media on kääntänyt kaikki kivet tosiasioiden löytämiseksi. Tarina on karu. Saksalaiset laatulehdet kertovat terrorijengistä, joka toimi aktiivin rikollisesti ja pääsi mystisellä tavalla pääsemään Suomeen. Ehkä tarkoituksella?

Suomen media ei ole vielä käsitellyt tätä saksalaista ulottuvuutta. Jokainen voi kuitenkin halutessaan lukea tekstit ja katsoa minkälaisesta järkyttävästä laiminlyönnistä ja Schengenin sopimuksen hengen vastaisesta toiminnasta oli kyseessä.

Stern tietää! Suomalaiset eivät

Saksalaisen median selvitykset tästä marokkolaisesta terrorijengistä aukaisevat silmät. Viittaan tässä kahden laatulehden internetsivuihin ( http://www.spiegel.de/politik/ausland/turku-in-finnland-18-jaehriger-ges… sekä: http://www.stern.de/politik/ausland/turku-messerstecher-war-in-deutschla…) jotka pohjautuvat Saksan suurimpaan tietotoimisto DPAn raportteihin. Ne kertovat avoimesti terrorijengimme menneisyydestä Saksassa.

Lehtien mukaan saksalaisten kokemus tästä jengistä oli ainoastaan notoorinen ja viittasi aivan kunnon rikolliseen toimintaan. Paitsi itse puukottaja, on myös ainakin kaksi muuta äsken Suomessa vangittua hänen kaveriaan oleskelleet siellä ja ’kunnostautuneet’ rötöksillä ja rikoksilla.

Hämmästyttävintä tässä on se, että Saksan viranomaiset ovat kyllä saksalaisessa perinpohjaisuudella rekisteröineet näiden sankarien toiminnan – ryhtymättä toimenpiteisiin. Miksi?

Jengin toiminta näyttää olevan näiden lehtien mukaan systemaattista ja vakavaa. Näyttää siltä, että puukottaja on käyttänyt viranomaisten harhauttamiseksi Saksassa useampia vääriä nimiä. Hampurissa häneltä on otettu sormenjäljet ja nostettu ”epäily laittomasta oleskelusta Saksassa”. Neussissa häntä on syytetty pahoinpitelystä.

Hänen yksi syytekumppaninsa on oleskellut Hampurissa ja Göttingenissä ja hänestä on tehty merkinnät ryöstöstä (Raub) ja laittomasta oleskelusta Saksassa. Toinen syytekumppaniin on kiinnitetty huomiota Hampurissa varkauden (Diebstahl) vuoksi ja myöhemmin Osnabrückissä hänestä on jopa –jestas mihin suorituksiin Saksassa pystytään kun tahtoa on- kirjoitettu pidätysmääräys.

Avoimia kysymyksiä?

Lehtien tiedot ovat merkittäviä mutta ne herättävät vielä enemmän uusia kysymyksiä:

-miten ja millä pohjalla he ovat päässeet Saksaan, joka ei ole lähelläkään Marokkoa? Ovatko he lentäneet sinne villihanhien selässä vai onko joku taho mahdollisesti lähettänyt heidät sinne?

Sitten: kun heidät on havaittu ja tuotu poliisiin, niin kuinka on mahdollista että heitä ei pidätetä, syytetä rikoksistaan ja sitten karkoteta?

Ainoa jonkinlainen syy voisi olla, että olisivat silloin anoneet turvapaikkaa, mutta edes tätä ei ole tehty.

Hämmästyttävintä tässä kaikessa on se, että saksalaiset viranomaiset ovat vapauttaneet nämä – ja päästäneet matkalle Suomeen. Se ovatko he ilmoittaneet päämääräkseen Suomen, on epäselvää.

Vai oliko tämän päämäärän ilmoittaminen pääsylippu vapauteen? Onko Suomi vähän kuten radioaktiivisen jätteen loppusijoituspaikka – tällä kertaa rikollisille?

Näitä lehtiä lukiessa hämmästelee sitä miten ihmeessä nämä Saksassa rikolliseksi määritellyt henkilöt on vapautettu ja miten he ovat Saksasta päässeet matkustamaan eteenpäin Suomeen ohi kaiken valvonnan?

Olivatko saksalaiset viranomaiset tästä tietoisia? Kysehän oli silloin Suomen vastaisesta toiminnasta. Ja jos näin oli niin tiesivätkö Saksan ylimmät päättäjät tästä? Oliko kyseessä ”sijoitamme rikollisia pikkuiseen Suomeen” projektista?

Turkugate jatkuu…Saksassa

Kuten tämä saksalaisten lehtien selvittämä tausta kertoo, kysymys on isommasta asiasta, jossa Suomi on ollut vain ns. loppusijoituspaikka.

Kysymys kuuluu: onko tämä ”loppusijoitus” ollut saksalaisten viranomaisten tarkoitus? Paljonko n. 30 000 tulijasta vuonna 2015 olivat tämän loppusijoitusprojektin jäseniä?

Ehdotan, että arvoisa ulkoministeri Soini – ennen kuin vetäytyy ensi kesänä viettämään 24 000 euron/kk riemuvuosia Lontooseen – kysyy asiaa saksalaiselta virkaveljeltään? Oliko tämä Saksan tietoista politiikkaa vai oliko kyseessä alempien virkamiesten temppu? En usko, että tämä reipas ja suora kysymys häiritsee maitten välejä.  

Ehkäpä se kunnon nootti tässä asiassa tekisi terää.

Vaikka Juha juttelee Merkelin kanssa puhelimessa tämän tästä, niin tätä asiaa ei small-talkilla selvitetä.

Asia pitää selvittää. Aikuisten oikeesti.

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu