Arto Luukkanen

Lietsooko Aalto väkivaltaa "omaa harkintaa käyttäen"?

Katselen tässä juuri vihreiden alfa-urosta - puheenjohtaja Touko Aaltoa haastatelussa.

VIhreiden puheenjohtaja esittelee maireasti hymyillen ajatuksiaan siitä miten sähkön hinta hilataan ylös, km-korvaukset isketään alas. Poliittisen jargonien seasta paljastuu täysin epärealistinen tulevaisuus, joka johtaa ulkomuseo-Suomeen, jossa ei ajeta autoa, sähkö maksaa tiljardin ja fillarointi on yhtä yleistä kuin aikoinaan Kiinassa. 

On hyvä, että Touko on näin avoin omasta kannastaan. Se demokratiaa: antaa kaikkien ajatusten kilpailla keskenään.

"Omaa harkintaa käyttäen"

Mutta. HALOO!. Katsokaapa haastattelusta se kohta, jossa toimittaja kysyy Toukon käsitystä maan turvallisuudesta. Kansalaistottelemattomuus on kuulema ok  - kunhan se tapahtuu "omaa harkintaa käyttäen".

Lietsooko Touko Aalto väkivaltaa? Kansalaistottelemattomuutta voi hänen mukaansa käyttää "omaa harkintaa käyttäen".

Miten joku ihminen voi ottaa viranomaisvallan itselleen? "Omaa harkintaa käyttäen? 

Kansanedustaja Aallon pitäisi nyt päättää mielessään se lietsooko hän väkivaltaa? Se on nimittäin oikeasti Suomen laissa kriminalisoitu.

Onko vihreiden unelmana todella luoda omavaltainen, anarkistinen ja raaka väkivalta-Suomi, jossa ihmiset käyttävät "omaa harkintaa" kun haluavat vastustaa virkavaltaa ja harjoittaa väkivaltaa?

Mutta tietysti kristittynä ajattelen, että Touko on vain kokematon ja vihreä.

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. miettikääpä mikä "syväpöyristys" vavahduttaisi tätä maata jos esim. HA sanoisi kansalaistottelemattomuus on ok - "omaa harkintaa käyttäen". Ajatelkaa jos tällainen narsistinen ajatus siitä, että lakia voi rikkoa mikäli vaan käytetään "omaa harkintaa", leviäisi. Tämä maa hajoaisi. Haastattelun lopullinen kirsikka kakun päällä oli kevyt "vihapuhe-heitto" ps:n huonoudesta "ihmisoikeuskysymyksissä". Se on vihapuhetta jos sitä ei perustele. Ja toimittaja ei tietenkään puuttunut mihinkään))) vaan hymyili kuten ihastunut anoppi kultaiselle vävyehdokkaalle.

pps. haastattelusta kuulsi läpi se, että laki on taviksille, persuille ja lottokansalle. Mutta että moraaliset ja ylivertaiset tekee mitä tahtoo - "oman harkinnan avulla".

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JennyLatvala kuva
Jenny Else-Maj Latvala

Samaa toivon minäkin Arto, että Touko tosiaan on vain kokematon ja vihreä.

Vaikka Vihreät puolueena tällä hetkellä onkin nousukiidossa (karmaiseva ajatus, muuten...), niin uskon, että Touko Aallon esiintuloilla kannatuslukemat lähtevät kapuamaan alaspäin ja ne voivat tehdä sen vauhdillakin.

En halua uskoa, että Suomen kansa olisi niin ruusunpunaisten lasien takaa maailmaa katsovaa porukkaa, että nuo Vihreitten älynväläykset saisivat kovin suurta vastakaikua sitten, kun asioista oikeasti pitää päättää.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

"Aalto sanoi Kommunistisen nuorisoliiton lehdessä, että ”kommunistien aatteet vastaa omaakin ajatusmaailmaa, eli kansan enemmistö ja luonto ovat tärkeämpi kuin markkinat.”"
---
Selittyisivätkö populismi (kansa) ja ns. hyvä väkivalta (kommunismi) tuolta käsin, sillä Satu Hassillakin on ollut saman suuntaisia ajatuksia? Olisiko SKP perinteisin menetelmin hissukseen soluttautunut mm. Vihreisiin, joka kelpaa ja sopii hyvin peitejärjestöksi? :-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset