Arto Luukkanen

Suomalaiset toistensa tukassa - huono juttu

Tänään oli huono päivä. Niin on aina kun suomalaiset saadaan toisensa kimppuun solvaamaan, näyttämään keskisormea, demonisoimaan, kiukkuamaan, herjaamaan, halveksimaan, ilkkumaan tai rysyämään nyrkit pystyssä.  

Tässä tilanteessa kannattaa kuin kysyä: kenen etu se on?

Niin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kuin myös Tampereen antifasistien ( /https://vasenkaista.fi/2017/10/natseille-ei-ole-tilaa-tampereella/) vertaileminen tuottaa mielenkiintoisia tuloksia. Kumpikin tunnustaa toisensa veriviholliseksi ja ne tarvitsevat toisiaan paljon kuin sadisti ja masokisti keskinäistä lemmenyötään. Kummallakin on yhteinen vihollinen: liberalismi, jota molemmat osapuolet vihaavat yli kaiken. Liberalismin halu puolustaa ilmaisun- ja sananvapautta on molemmille ääriliikkeille punainen vaate.  

Ugri-hulkkoset skandinavismin asialla

Pohjoismainen vastarintaliike (PVL) oli vielä pari vuotta sitten täysin tuntematon käsite. Jostain syystä se kuitenkin plompsahti Suomeen vaikka sen suuri idea, pohjoisen rodun (ruotsalaisen, norjalaiset ja tanskalaisen rodun) puolustaminen, ei ehkä ollut juuri sitä mitä ehkä nämä nuoret kamppailulajeja harrastavat kaljupäiset mähöset, putkoset, toropaiset, ja hulkkoset oikeasti haluavat.

Alun perin tässä skandinaavisessa ideologisessa ainoastaan germaaniset rodut olivat arvokkaita. Suurruotsalaisessa mytologiassa suomalaisille ugreille oli varattu ainoastaan maanpuskijan ja renkien rooli.  Ruotsalainen emoliike ei ilmeisesti ole vielä informoinut suomalaista sisarliikettä tästä asiasta. Epäilen, että heille olisi ikinä luettu suomenruotsalaisen Axel Olof Freudenthalin mietteitä suomalaista:

Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalainen ja ylipäänsä koko turaanilainen suku…älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille…ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä."

Myös Nordfrontin vihollislistaa on valaisevaa lukea. Vihalistan kärjessä ovat sionistiset globalistit (nämä ovat myös antifan vihollisia) ja monikultturisti kapitalistit (myös antifa vastustaa kapitalisteja) (https://www.nordfront.se/politisk-ekonomisk-och-militar-enighet.smr). Jostain syystä jyrkkä antisemitismi yhdistää näitä liikkeitä merkillisellä tavalla. PVL:n poliittisena tavoitteena on kansallissosialistinen hallitus, joka sitten puolustaisi pohjolan (germaanista ts. ruotsalaista) valkoista rotua.

Liikettä voi luonnehtia marginaaliseksi ääriliikkeeksi, jolla ei ole meillä paria sataa kannattajaa enempää. Se kuitenkin sai lisää voimaa vuoden 2015 jälkeen. Julkinen rähinöinti kannatti. He myös saivat maahantulijoista sopivia vastustajia. Samaan aikaan syntyi myös Soldiers of Odin-liike, joka näki velvollisuudekseen suojella maanmiehiään. PVL ei itseasiassa sittenkään olisi lyönyt itseään läpi mutta vähitellen valtamedia huomasi sen sopivaksi vastustajaksi. Asema-aukion pahoinpitelyn jälkeen myös poliitikot ”syväpöyristyivät”. Yhteinen paheksunta yhdisti vanhurskaita ja nosti  PVL:n asemaansa. Tämä taas toi uusia kannattajia PV:lle.

Näin yhteenvetona voi todeta, että suomalainen kansallissosialismi ei oikein toimi. Se ei ole ikinä saanut Suomessa merkittävää kannattajaryhmää eikä sen propaganda toimi. Ei sota-aikana eikä sen jälkeen. Valtakunnanjohtaja Siitoin jäi yksin. Se vain vaiettiin kuoliaaksi.

Tampereen militantit vasemmistolaiset – vasemmistolainen väkivalta on parempaa?

PVL:n vastustaja Tampereella oli ”kansalaisaktivistien koolle kutsuma liike, joka nimitti itsensä ”Koko Tampere vihaa natseja” -mielenosoituksen järjestäjäksi.

Virallisesti mielenosoitus oli ”luonteeltaan rauhanomainen” mutta kun katsoo televisiomateriaalia niin kyseessä näyttää olevan väkivaltaisen vasemmistolaisen ääriliikkeen kenraaliharjoitus.   

Mielenosoituksen tahdin määräsi eräs joukko, jonka logo esitti naamioituneita nuoria mielenosoittajia, jotka ovat aseistautuneet ”jakoavaimella”. Näiden mainoksissa todettiin, että mielenosoittajat vastustavat ”natseja”, sitten poliiseja ja ennen kaikkea liberaaleja.

Viralliset järjestäjät yrittivät hillitä tätä militanttia joukkoa. Sen mainosta yritettiin häivyttää ja tilalle lanseerattiin kukkaismainos, jossa on Tampereen siluetti ja kukkia. Itse mielenosoituksessa kukkaiskieltä ei kuitenkaan käytetty ja Mahatma Gandhi ei olisi marssinut tässä yhteisessä hurmassa.

Äärimmäisyysainekset eivät haikailleet virallisen rauhanomaisuuden ja väkivallattomuuden edessä. (https://kuolemafasismille.wordpress.com/2017/10/05/kutsu/). Vasemmistolaisen joukkion materiaali on väkivaltaista ja kiihottavaa luonteeltaan: kuolema fasismille (https://kuolemafasismille.wordpress.com/materiaalit/).

Hylätkää illuusiot ja valmistautukaa taisteluun! Torjukaamme natsimarssi sorrettujen ylivoimalla. Ei anneta  natseille rauhaa, tukahdutetaan heidän toimintansa, savustetaan heidät ulos koloistaan, ja rangaistaan heitä säälimättä. Kootkaa rivit ja tuhotkaa fasistit!”

Tampereen mielenosoitus näytti, että oppia oli otettu Berliinistä. Natseja vihattiin niin ylenpalttisesti että poliisien ratsujen päälle oli pakko heittää paukkupommeja ja savupommeja. Oli mielenkiintoista seurata miten epäröiviä opetettiin kädestä pitäen mitä pitää tehdä. Seuraavaksi varmaan heitetään ihan oikeita pommeja.

Väkivalta pois! Laki kunniaan!

Väkivalta ja typerä öyhöttäminen ei ole suomalaisten etu. Poliisin kannattaisi nyt hyvin tarkkaa tutkia onko näillä väkivaltaa lietsovilla tahoilla ulkomaalaisia kummeja.

Samoin kaikkien isänmaallisten poliittisten puolueiden on sanottava päättävä ei väkivallalle. Erityisesti vihreiden ja vasemmistoliiton olisi nyt annettava todellisia penaltteja niille aktiiveille ja puolueenjäsenille, jotka ovat osallistuneet näihin väkivallan kinkereihin. Ei voi olla niin, että nämä väkivaltapetterit saavat kahdenkeskisissä keskusteluissa kehuja ja silityksiä. Toukon ja Lin olisi nyt oltava ihan aikuisen tosiaan. Oman poliittisen uskottavuutensa takia.

Arto Luukkanen

Järvenpää

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Hevosia tässä sääliksi käy.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

”Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalainen ja ylipäänsä koko turaanilainen suku…älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille…ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä."

Tämähän on totta. Jo perussuomalaistenkin touhut sen todistavat.

On se luojan lykky että EU otti tällaisen heikkolahjaisen porukan holhottavakseen. Jos olisivat tienneet enemmän, eivät olisi huolineet:)

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Jos mielenosoitukselle on myönnetty asianmukainen lupa, poliisin ei tulisi leikkiä puolueetonta, vaan pistää agressiiviset vastamielenosoittajat kuriin, tarvittaessa niin kovin ottein kuin tarvitaan.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Suomessa ei vielä olla siinä tilanteessa,missä mielenosoitukselle tarvitaan lupa.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Ei lupa, mutta ilmoitus pitää siitä tehdä.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#3

Tiedotusvälineille pitäisi anoa lupa mielenosoitukseen osallistumisesta samalla lailla kuin mielenosoittajille. Näin niin pitkäksi ajaksi kunnes vedenpitävästi todistetaan että mielenosoituksien näyttäminen olohuoneissamme on välttämätöntä hyvinvoinnillemme.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Tätä se vanhuus teettää kirjoitin kommentin väärään blokiin. Mutta ei siinä mitään... laitetaan nyt tännekkin:)

Tampereen tapahtumista sen verran, että manse lienee kehityksen kärjessä, kun nämä kaksi ääripäätä koittavat sivistää toisiaan. Toki välijoukkoja kokoontuu hesassa enemmän. Kun mennään mätkimisen tasolle niin pääkaupunki jää toiseksi. Kaikkea sitä tulee mietityksi.....

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Arto, en huomannut blogistasi arviota siitä, kuka kerää potin, jos syrjäytneet suomalaiset saadaan kahteen eri ryhmään toistensa kimppuun.

Petteri Hiienkoski

ILTALEHTI: "Jos taas henkilö on varusmies tai armeijan henkilöstöä, asiaa koskee Lindin mukaan yleisen palveluohjesäännön kohta 548: sotilaspuvun ja siihen kuuluvan pukineen käyttö on kielletty puoluepoliittisessa toiminnassa, vaalimainonnassa ja mielenosoituksissa eikä sen käyttöä vapaa-ajalla pidetä suotavana julkisissa mielipiteenilmaisun kaltaisissa tilaisuuksissa.
-  Tulkitsisin, että jos kyseessä on ollut virallinen mielenosoitus, käyttö on kielletty." (http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710212200477792...)

Hah hah hah! Ei saisi nauraa koska asia on vakava, mutta pakkohan se on. Niin hullua korruptoituneen valtaeliitin toiminta on. Eipä tunnu olevan kaksinaismoralismilla mitään rajaa!

Seta-porukan Pride-mielenosoituksessahan ihan oikeasti esiinnyttiin virkapuvussa. Jopa valtaeliitin myötävaikutuksella. Ei uskallettu puuttua ilmeiseen laittomuuteen.

Kun eräät kansanedustajat huomauttivat tästä, heidän huomautuksensa dissattiin valtamediassa homofobiana yms. mustamaalauksella.

Viranomaisten osallistuminen poliittiseen mielenosoitukseen (paitsi yksityishenkilöinä) ja virka-asujen käyttö sellaisissa on TIETENKIN täysin väärin. Sellainen on myös omiaan kyseenalaistamaan virkamieheltä edellytettävän tasapuolisuuden ja puolueettomuuden. Varoituksista ei kuitenkaan piitattu.

Mutta nyt sitten nillitetään, kun uusnatsien mielenosoituksessa jollakin on ainakin virkapukua muistuttava asu... Hah hah hah! Voi järjen pimeyttä!

Muun muassa tätä on laillisuusperiaatteen korruptoituminen ja oikeusvaltion alasajo käytännössä! Se on hyvin lyhytnäköistä kun poliittinen tarkoitus pyhittää keinot. Kun laki on niinkuin se luetaan, oikeata ja väärää ei ratkaista lain mukaan vaan vahvemman voimalla. Kun laki ei ole sama kaikille, se johtaa moraalikatoon.

Seurauksena tuppaa olemaan se, että oikeus otetaan omiin käsiin...Väkivalta lisääntyy. Milloin suomalaiset heräävät tähän hulluuteen?

Eipä tarvitse olla kummoinenkaan näkijä tajutakseen että viimevuosien kehitys on ollut täysin sairasta. Ja siis ihan itse aiheutettua, koska järjen ääntä ei vain ole haluttu kuulla...

Käyttäjän SariLaine kuva
Sari Laine

Tamperelaisten työväenrivien näkemyksiä rauhanrakentamiseksi.

Lainauksia Vastustakaa natsimarssia Tampereella ja järjestäytykää pitkälliseen taisteluun fasismia vastaan! -kutsustaan: ¨

"Kootkaa rivit, tuhotkaa fasistit", "järjestäytykää pitkälliseen taisteluun", ”Koko Tampere vihaa natseja”, "Hylätkää illuusiot ja valmistautukaa taisteluun", "tukahdutetaan heidän toimintansa, savustetaan heidät ulos koloistaan, ja rangaistaan heitä säälimättä.", "Emme suvaitse natsien sananvapautta, koska emme suvaitse natseille mitään vapautta", "Tule rakentamaan työväenluokan ja sorrettujen joukkojen etujen ympärille yhdistyvää taistelevaa antifasismia!", "kuolema fasismille".

https://kuolemafasismille.wordpress.com/2017/10/05...
https://kuolemafasismille.wordpress.com/in-english/

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

"Tamperelaisten työväenrivien näkemyksiä rauhanrakentamiseksi."
Laine vetää mutkia suoriksi. Järjestäytyneellä työväenliikkeellä ei ole mitään tekemistä esim. anarkistien tms. sellaisten liikkeiden kanssa. Meille Vasemmistoliiton tai SDP:n kannattajilla on tapana osoittaa mieltämme rauhanomaisesti ihan omalla lärvillä ei naamioituneena edes vappunaamarilla. Vastustamme natseja avoimesti, julkisesti, parlamentarismilla perinteisillä työväenliikkeen tavoilla. Tämä oli kyllä 30-luvulla kiellettyä. Tätäkö Laine kaipaa?

Hannu Töyri

Kyse on kansallissosialisteista. Käytetään edes oikeaa nimeä.

Käyttäjän SariLaine kuva
Sari Laine

Twitterissä Li Andersson:
"Hienoa, että niin moni kävi osoittamassaan mieltä väkivaltaisia uusnatseja vastaan Tampereella. Kiitos teille!"

0.01 - 23. lokakuuta 2017

https://twitter.com/liandersson/status/92220619694...

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Hitlerin fanikerholaisia tulee aina vastustaa! Eikö näin?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Lähtenee siitä, että koska aivopuoliskoja on kaksi, ihmisillä on vahvasti veressä vahvat kahtiajaot, binaarisuus (en nyt mene kolmeen ja neljään ja ympytään, kolmiot, nelijaot ja vaikka aurinko, joiden voimalla todistetaan yhä valtaosa kaikista maailman teorioista, onhan se SWOT - analyysi hieno jne). Kun siis on joku porukka taikka aate, ideologia, sille syntyy usein myös vastapoolinsa, vastapuolensa.

Jos on vähänkään historiaan tutustunut huomaa pitkän kehän aatteen ja vasta-aatteen kamppailua (tämä ei tietenkään silti ole mikään Theory of Everything). Huomionarvoista tässä on, että tästä seuraavaa väkivallan kehää ei ole Suomessa näkynyt viimeiseen vuosisataan ts. aatteet ovat vääntäneet peistä puheen ja tekstin tasolla. Siksi tämä päivä on huolestuttavaa aikaa, puheita voidaan kieltää ja toisaalta on oireita mikrotason väkivaltaan siirtymisestä (sisällissodan punaiset ja valkoiset jakoa nyt ei voi edes verrata tähän muutaman 'natsin ja antinatsin' kähinään).

Kannattaa huomata kuinka alkeellista ajattelua on puhua vuonna 2017 jostain polarisaatiosta ja kauhistella sitä. Se kuuluu ihmisenä oloon, aatteella on vasta-aate, mutta jos jompaa kumpaa aatetta aletaan sensuroida voi se innostua myös konkreettiseen vastustamiseen jonka nyt luulisi olevan huono juttu ja voisi antaa tässä kohtaa pelollekin hitusen valtaa (toinen päivän aivoton idea on tietysti 'sivistää', 'pakottaa' ihmiset olemaan samaa ts. oikeaa mieltä mikä on lähtökohtaisesti mahdottomuus)

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

"Liberalismin halu puolustaa ilmaisun- ja sananvapautta on molemmille ääriliikkeille punainen vaate."
Luukkasella on merkillinen taipumus yhdistää vasemmistolaiset ja uusnatsit toiminnallisesti toisiinsa. Todettakoon nyt taas kerran, että esim. Helsingissä vappumarssille on aina haluttu erottaa toisistaan perinteiseen työväen juhlaan osallistuneista anarkistien blokki. Siis Luukkasen väittämä ja vihjailu on täysin päätön. Luukkasen pitäisi katsoa omiin joukkoihinsa ja siellä pesiytyneisiin ilmiöihin. Mitä muuta kuin natsimeininkiä on esim. entisen persujen eduskunta- avustajan puuhastelu ja kirjoittelu? Mitä muuta kuin natsimeininkiä on entisen persujen kansanedustajan toiminta? Miten Luukkanen erottaa toisistaan Olli Immosen ja syytteessä oleva Torniaisen ideologian toisistaan? Ihan sattumaltako nämä henkilöt olivat tunnetun murhamiehen haudalla? Olivatko he katumusharjoituksissa vaiko ylistämässä murhatöitä?
Luukkasen linkki ei toimi. Mutta alla olevasta linkistä saa lisää tietoa. Tämän linkin kautta ei kyllä löydy Luukkasen väitteille mitään totuusarvoa. Mutta eihän siinä mitään, kunhan mölisee niin se riittää!
https://vasenkaista.fi/2017/10/natseille-ei-ole-ti...

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Reijo hyvä. Ääriliikkeet ovat löytäneet toisensa: antisemitismi, liberalismin vastustaminen, väkivalta, globalismin vastustaminen, suora toiminta, "parempi ja moraalisempi väkivalta". Ehkä siinä olisi jotain saman puolueen aineksiksi: Viher-vasemmisto-anarko-natsismi" puolue - VVAN. Ei kun kortteja keräämään)))

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

teesi, antiteesi -> synteesi, teesi, antiteesi -> synteesi .... ad infinitum(?) :)

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Arto hyvä. Olisiko liikaa pyydetty jos kommentoisit kirjoitustani ja siinä esitettyjä kysymyksiä. Ei kai niitä tarvitse toistaa luku- ja kirjoitustaitoiselle.
Otetaan nyt kuitenkin yksi kysymykseni esimerkiksi, jotta asia tulisi myös Luukkaselle selväksi.

Miten Luukkanen erottaa toisistaan Olli Immosen ja syytteessä oleva Torniaisen ideologian toisistaan?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Soini ja Halla-aho, Sipilä ja Väyrynen, onhan näitä yllytyshulluja tappelupareja.

Uskooko kukaan, että kauppias Kärkkäinen sattumalta tutustui ominpäin uusnatseihin USA:ssa? Suuryhtiöiden ideoihin natsisaksassa.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Tätä aivan samaa asiaa tulin minäkin miettineeksi. En ole Kärkkäisellä koskaan asioinut. En aio sinne mennä milloinkaan. Pitäköön tunkkinsa ja tunkkaiset ajatuksensa!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Reijo hyvä. Olisikohan se edes mahdollista, että yrittäisit miettiä kriittisesti näiden ääripäiden yhteensopivuutta. Miksi olet niin haluton tähän? Yritä edes? Ihan tässä rautalangasta sinulle tässä vääntelen. Vai symppaatko salaa?

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Reijo. En tuomitse sitä jos tässä nyt julkisesti tunnustat olevasi jotain. Suvaitsen sen.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Mitä minun tulee tunnustaa. Se, että olen kertonut olevani vasemmistolainen ei ole mikään "tunnustus". Se on poliittinen mielipide.
Mutta muistanko oikein, kun muistelen sinun aikoinasi kirjoittaneet Rakennusliitto Rakentaja-lehteen kolumnejasi? Jos muistan oikein niin et tuolloin ollut persuaktivisteja.
Lainaan nyt vielä omaa kirjotustani, mutta onko kirjoitukseni ja esittämäni kysymykset liian vaikeita tohtorismiehellä. Ei kai persujen jäsenkirja heitä aivoja narikkaan?

Arto hyvä. Olisiko liikaa pyydetty jos kommentoisit kirjoitustani ja siinä esitettyjä kysymyksiä. Ei kai niitä tarvitse toistaa luku- ja kirjoitustaitoiselle.
Otetaan nyt kuitenkin yksi kysymykseni esimerkiksi, jotta asia tulisi myös Luukkaselle selväksi.
Miten Luukkanen erottaa toisistaan Olli Immosen ja syytteessä oleva Torniaisen ideologian toisistaan?

Hannu Töyri

Se, että Kallinen olet vasemmistolainen, siis jonkin sortin sosialisti, on ihan ok. Itse ole lähtökohdiltani työväeluokkainen ja nykyään, mielestäni työväenluokkaisen Perussuomalaiset puolueen jäsen. Nämä mielenosoituksen järjestäneet tahot ovat kansallissosialisteja. Natsi-sana saattaa olla vihapuhetta tjs., joka ei nyt sitten auta dialogiin, joka voisi olla tervetullutta tässä vaikeassa tilanteessa. Nämä kansallisen vastarinnan riveissä marssivat nuoret miehet ovat usein työväenluokkaisia taustaltaan.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Onneksi olkoon Reijo. Hyvä kun tulit kaapista ulos. Vasemmistolaisuus on tässä maassa ok. Ei sitä tarvitse hävetä. Ja jos symppaa näitä anarko-vasemmistolaisia niin sekin on ok. Se ei ole vastoin lakia. Kysymykseksi - jota nyt intät on siinä mielessä mielenkiintoinen, että sen voisi esittää myös sinulle. Toisinpäin. Siitä saat vastauksen. Miten sinun lempeä vasemmistolaisuutesi eroaa näiden savupomminheittelijöiden ideologiasta? Siinä vastaus sinulle))) Vielä kerran Reijo: Suomen laki kunniaan. Odotan sitä päivää kun Touko ja Li kategorisesti tuomitsevat väkivallan ja kertovat, että jos siihen syyllistyy niin ei ole tulevaisuutta näissä puolueissa. En kuitenkaan usko, että näin selvään laillisuuden puolustamiseen mennään. Miksi? No se on juuri sen sinun Reijo ja anarko-vasuri-viheriö-pomminheittelijöiden ero)))

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Minä en ole tullut mistään kaapista ulos. En ole koskaan peittänyt poliittisia näkemyksiäni. Mutta miten on persujen laita? Mutta miksi et vastannut esittämiini kysymyksiin? Mikä kiikastaa ja hiertää. Li ei ole väkivaltaan ketään kannustanut tai kehottanut.

Lainataan nyt iltapäivän ratoksi persujen oman nettilehden palstoilta poimittuja mitä mieltä osa teidän porukoista on.

Onko kyseessä vain hurttia huumoria?

"Suojeluskunnat Suomenmaassa järjestystä vaatii,
kaikki matut maasta pois ja alas punakaarti!

Jos joku jesse raavaampana täräyttää korvarengasmiestä torjuakseen, niin koppiin ja syytteeseen joutuu uhri. Media tiedottaa asiasta vääristellen sekä poliisi ei uskalla käyttää voimaa punaisia hyökkääjiä vastaan, koska ne ovat punavihreää paremmistoa.

Terveet kansakunnat vaativat kuten historiasta tiedämme säännöllisin välein puhdistuksia. 1918 näin kävi viimeksi ja tilanne on eskaloitumassa samanlaiseksi.
Nyt ei ole pelkästään kyse vihervasemmistosta vaan myös oman arvonsa täysin väärin käsittäneistä haittamaahanmuuttajista.
Tämä eliitin suosiota nauttiva ryhmä yllyttää rikoksiin ja vieläpä virkamiehiä vastaan.

Tilanteen tekee tosi vaaralliseksi, jos rikollisjoukon vahvistuksena on veristä taistelukokemusta lähi-idässä saaneita entisiä poliiseja ja sotilaita. Ja jos ne on lisäksi alkoholin rohkaisemia ja suvakkihoroin pillun toivossa olevia sankareita, niin huh huh.

Suomen Uutisten valtavirtainen juutalainen linja: ”kun henkilö pahoinpideltiin PVL:n järjestämän mielenosoituksen yhteydessä Asema-aukiolla, ja hän kuoli myöhemmin”.

Ennemmistöä eli valkoisia vastaan ei voi kuulemma kiihottaa eli ns vähemmistöt saavat väittää meillä olevan ties mitä erityispiirteitä… pykälät ovat kuulemma tehty suojaamaan vähemmistöjä. siis vain vähemmistöjä.

Ei näistä turhista narkkareista ole kuin roskiksen kaatajiksi tai ikkunan rikkojiksi joka sekin rikollista. Mölyäjät värväävät oletettavasti karkotettavia mamuja riehumaan mukaan jotta saavat levitetyksi lisää vihaa Suomea kohtaan."

Hyvin on Arto puolueenne linja purrut. Mutta miksi olet piiloutunut vastaamattomuuden muurin taakse?
Mutta Nurmio antaa Arton kommentoinnista hyvän vastauksen:
http://lyrics.wikia.com/wiki/Tuomari_Nurmio:H%C3%A...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kun saadaan mukaan vielä Matti Putkonen, niin alkaa verkostot näkyä...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Demokraatti-lehdessä Antti Rinne kommentoi päätoimittaja Mikko Salmen - Oulun piispan poika - alustamaa keskustelua sanomalla jokaisen työn olevan yhtä arvokasta.
Väkisin palaa mieleen Roomasta aikanaan kotiin palatessani kotiläksyksi saamani tehtävä pohtia miksi länsieurooppalaisen ajattelun suuri murros sotien jälkeen liittyy sosialidemokratiaan. Olivathan natsien likaisen työn käytännössä tehneet tavallisia työläisiä jotks "vain suorittivat annettua tehtävää "

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Sain hiljattain luetuksi kirjaparin, jonka arvelen myös löytyvän Arto Luukkosen kirjahyllystä (tai lainaston jonolistalta).

Hararin kirjat "Sapiens" ja "Homo Deus" kertovat, että liberaalien ja populistisiksikin kuvattujen ääriliikkeiden tilalle ovat globaalisti lähes vastuttamattoman nopeasti tulossa dataistit.
Kolmella pää-sanomalla ja -kysymyksellä varustettuina
1) ovatko oganisaatiot vain algoritmeja ja onko elämä vain datakäsittelyä
2) kumpi on arvokkaampaa, äly vai tietoisuus
3) mitä tapahtuu yhteiskunnalle, politiikalle ja jokapäiväiselle elämälle, kun ei-tietoiset, mutta hyvin älykkäät algoritmit tuntevat meidät paremmin kuin me itse

Miten tämä nyt liittyy A.L.:n päivitykseen.

Siten, että on hyvä huomata, mitä tässä ihmisen maailmassa (kts Pekka Kuusi, 1981) oikeasti on tapahtumassa ja laittaa se taustalle tuollaista tamperelaista kahakkaa miettiessä.

Joka tapauksessa nimittäin niin humanismin kuin liberalismin aikakausi alkaa olla "so last season".

Kysäisin eräältä johtavalta populistilta, tunteeko hän nuo kysymykset 1-3. Ei tuntenut, mutta aikoi "ryhtyä". Paljon arvelen kielitieteilijän noista kirjoista saavan: perästä kuuluu?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Matti Putkosen lanseeraama "työväen puolue ilman sosialismia" oli tarpeen jotta työläisiä voitiin komennella kuten puolielukoita. Siitä sain omakohtaista kokemusta Alfa-tv:ssäkin haastatellun presidenttiehdokas Petri Hirvimäen yritettyä käskyttää minua netin välityksellä kokoamaan hänelle esikuntaa!!

Soini viittasi samanlaiseen kokemukseen klanipäiden tullessa digiverkkoja pitkin silmille puoluekokouksen tiimoilta. Puolue ei enää ollut hänenlaisensa!

Komenteluun opetetut työläiset nöyristelevät yhä Suomessa teologista koulutusta, niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin.

Ajat ovat muuttumassa.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Toukon ja Lin olisi nyt oltava ihan aikuisen tosiaan."

Ihan oikeasti, mutta kun ei. Kun vasemmistolainen väkivalta on hyväksyttävämpää kuin muu väkivalta. Niin kauan kunnes otetaan aseet esille.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Turpeinen kirjoittaa aivan päättömiä. Vasemmiston politiikkaan ei väkivalta kuulu. Tuon symppaaminen kuuluu persujen aktivistien arsenaaliin. Eikö tästä kerro riittävästi lainaukseni persujen Suomen Uutiset lehden nettisivuilta?
Turpeinen pesee persuaktivistien paitoja puhtaaksi tunnustaen tällä poliittista väriään.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Reijo. Tässä blogissa pitää perustella. Eikö väkivalta todella kuulu vasemmiston politiikkaan??? Ikinä, 1918. Perusteluja ja argumentteja.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Miksi et ole lukenut nettilehdessänne olevia kommentteja? Onko liian rankkaa?
Eikö väkivallan käyttö ja markkinointi kuulu ohjelmistoonne ja käytännön politiikkaan. Persujen nettilehdessä linjaan tuollainen kyllä kuuluu. Kysy puolueeltasi, että miksi suositte tuollaista toimintaa?
Mikä teillä oikein mättää? Kaipaatteko Halla-ahon taannoisia ihmisten ampumis- ja tappopuheita takaisin uusintoina?
Mitä tulee vuoteen 1918 niin sieltä ei syyttömiä osapuolia löydy.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Maitojuna on palauttanut ajattelijan myrskyävän meren takaa. Tiderna har man levt.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Nuori Björn Wahlroos on todennut Suomea johdettavan Reserviupseerikoulun (RUK) opeilla. Niihin kuuluu epäonnistuneen upseerikokelaan palauttaminen kesken kurssin "maitojunalla" kotivaruskuntaansa.

Perinteinen kärkiajattelu politiikassa vetänee viimeisiään lopulta myös syrjäisessä Suomessa. Opiskelijat puhuvat "halujen herrasta" jota 1700-luvun ranskalainen filosofia siteerasi siirtäessään vanhan syrjään uuden tieltä.

Käyttäjän SariLaine kuva
Sari Laine

Nalle seglar hem

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/a...

Äntligen hemma
Danskarna kämpade, svenskarna var oberäkneliga,Finnarna gjorde inte mycket. Så här gick det till när Björn Wahlroos och Casper von Koskull tog Nordea till Finland.

https://www.affarsvarlden.se/premium-nyheter/antli...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset