Suomalaiset toistensa tukassa – huono juttu

Tänään oli huono päivä. Niin on aina kun suomalaiset saadaan toisensa kimppuun solvaamaan, näyttämään keskisormea, demonisoimaan, kiukkuamaan, herjaamaan, halveksimaan, ilkkumaan tai rysyämään nyrkit pystyssä.  

Tässä tilanteessa kannattaa kuin kysyä: kenen etu se on?

Niin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kuin myös Tampereen antifasistien ( /https://vasenkaista.fi/2017/10/natseille-ei-ole-tilaa-tampereella/) vertaileminen tuottaa mielenkiintoisia tuloksia. Kumpikin tunnustaa toisensa veriviholliseksi ja ne tarvitsevat toisiaan paljon kuin sadisti ja masokisti keskinäistä lemmenyötään. Kummallakin on yhteinen vihollinen: liberalismi, jota molemmat osapuolet vihaavat yli kaiken. Liberalismin halu puolustaa ilmaisun- ja sananvapautta on molemmille ääriliikkeille punainen vaate.  

Ugri-hulkkoset skandinavismin asialla

Pohjoismainen vastarintaliike (PVL) oli vielä pari vuotta sitten täysin tuntematon käsite. Jostain syystä se kuitenkin plompsahti Suomeen vaikka sen suuri idea, pohjoisen rodun (ruotsalaisen, norjalaiset ja tanskalaisen rodun) puolustaminen, ei ehkä ollut juuri sitä mitä ehkä nämä nuoret kamppailulajeja harrastavat kaljupäiset mähöset, putkoset, toropaiset, ja hulkkoset oikeasti haluavat.

Alun perin tässä skandinaavisessa ideologisessa ainoastaan germaaniset rodut olivat arvokkaita. Suurruotsalaisessa mytologiassa suomalaisille ugreille oli varattu ainoastaan maanpuskijan ja renkien rooli.  Ruotsalainen emoliike ei ilmeisesti ole vielä informoinut suomalaista sisarliikettä tästä asiasta. Epäilen, että heille olisi ikinä luettu suomenruotsalaisen Axel Olof Freudenthalin mietteitä suomalaista:

Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalainen ja ylipäänsä koko turaanilainen suku…älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille…ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä."

Myös Nordfrontin vihollislistaa on valaisevaa lukea. Vihalistan kärjessä ovat sionistiset globalistit (nämä ovat myös antifan vihollisia) ja monikultturisti kapitalistit (myös antifa vastustaa kapitalisteja) (https://www.nordfront.se/politisk-ekonomisk-och-militar-enighet.smr). Jostain syystä jyrkkä antisemitismi yhdistää näitä liikkeitä merkillisellä tavalla. PVL:n poliittisena tavoitteena on kansallissosialistinen hallitus, joka sitten puolustaisi pohjolan (germaanista ts. ruotsalaista) valkoista rotua.

Liikettä voi luonnehtia marginaaliseksi ääriliikkeeksi, jolla ei ole meillä paria sataa kannattajaa enempää. Se kuitenkin sai lisää voimaa vuoden 2015 jälkeen. Julkinen rähinöinti kannatti. He myös saivat maahantulijoista sopivia vastustajia. Samaan aikaan syntyi myös Soldiers of Odin-liike, joka näki velvollisuudekseen suojella maanmiehiään. PVL ei itseasiassa sittenkään olisi lyönyt itseään läpi mutta vähitellen valtamedia huomasi sen sopivaksi vastustajaksi. Asema-aukion pahoinpitelyn jälkeen myös poliitikot ”syväpöyristyivät”. Yhteinen paheksunta yhdisti vanhurskaita ja nosti  PVL:n asemaansa. Tämä taas toi uusia kannattajia PV:lle.

Näin yhteenvetona voi todeta, että suomalainen kansallissosialismi ei oikein toimi. Se ei ole ikinä saanut Suomessa merkittävää kannattajaryhmää eikä sen propaganda toimi. Ei sota-aikana eikä sen jälkeen. Valtakunnanjohtaja Siitoin jäi yksin. Se vain vaiettiin kuoliaaksi.

Tampereen militantit vasemmistolaiset – vasemmistolainen väkivalta on parempaa?

PVL:n vastustaja Tampereella oli ”kansalaisaktivistien koolle kutsuma liike, joka nimitti itsensä ”Koko Tampere vihaa natseja” -mielenosoituksen järjestäjäksi.

Virallisesti mielenosoitus oli ”luonteeltaan rauhanomainen” mutta kun katsoo televisiomateriaalia niin kyseessä näyttää olevan väkivaltaisen vasemmistolaisen ääriliikkeen kenraaliharjoitus.   

Mielenosoituksen tahdin määräsi eräs joukko, jonka logo esitti naamioituneita nuoria mielenosoittajia, jotka ovat aseistautuneet ”jakoavaimella”. Näiden mainoksissa todettiin, että mielenosoittajat vastustavat ”natseja”, sitten poliiseja ja ennen kaikkea liberaaleja.

Viralliset järjestäjät yrittivät hillitä tätä militanttia joukkoa. Sen mainosta yritettiin häivyttää ja tilalle lanseerattiin kukkaismainos, jossa on Tampereen siluetti ja kukkia. Itse mielenosoituksessa kukkaiskieltä ei kuitenkaan käytetty ja Mahatma Gandhi ei olisi marssinut tässä yhteisessä hurmassa.

Äärimmäisyysainekset eivät haikailleet virallisen rauhanomaisuuden ja väkivallattomuuden edessä. (https://kuolemafasismille.wordpress.com/2017/10/05/kutsu/). Vasemmistolaisen joukkion materiaali on väkivaltaista ja kiihottavaa luonteeltaan: kuolema fasismille (https://kuolemafasismille.wordpress.com/materiaalit/).

Hylätkää illuusiot ja valmistautukaa taisteluun! Torjukaamme natsimarssi sorrettujen ylivoimalla. Ei anneta  natseille rauhaa, tukahdutetaan heidän toimintansa, savustetaan heidät ulos koloistaan, ja rangaistaan heitä säälimättä. Kootkaa rivit ja tuhotkaa fasistit!”

Tampereen mielenosoitus näytti, että oppia oli otettu Berliinistä. Natseja vihattiin niin ylenpalttisesti että poliisien ratsujen päälle oli pakko heittää paukkupommeja ja savupommeja. Oli mielenkiintoista seurata miten epäröiviä opetettiin kädestä pitäen mitä pitää tehdä. Seuraavaksi varmaan heitetään ihan oikeita pommeja.

Väkivalta pois! Laki kunniaan!

Väkivalta ja typerä öyhöttäminen ei ole suomalaisten etu. Poliisin kannattaisi nyt hyvin tarkkaa tutkia onko näillä väkivaltaa lietsovilla tahoilla ulkomaalaisia kummeja.

Samoin kaikkien isänmaallisten poliittisten puolueiden on sanottava päättävä ei väkivallalle. Erityisesti vihreiden ja vasemmistoliiton olisi nyt annettava todellisia penaltteja niille aktiiveille ja puolueenjäsenille, jotka ovat osallistuneet näihin väkivallan kinkereihin. Ei voi olla niin, että nämä väkivaltapetterit saavat kahdenkeskisissä keskusteluissa kehuja ja silityksiä. Toukon ja Lin olisi nyt oltava ihan aikuisen tosiaan. Oman poliittisen uskottavuutensa takia.

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu