Kaksi Juhaa kaapissa?

Kiltti-Juha ja Pahis-Juha

Hyvä Juha! Suomen poliittinen tilanne on poikkeuksellisen vakava. Siksi koen velvollisuudekseni ottaa myös uusia viestintätapoja käyttöön ja lähestyä Sinua suoraan. Kiitos sosiaaliselle medialle tästä mahdollisuudesta. Aloitan palaneiden poliittisten kotien tilanteesta mutta muuten keskityn Paavo Väyrysen karuun kuvaan ja kepun uudistamisen tarpeeseen.

Hyvä Juha! Poliittisten pakolaisten tulva uusiin poliittisiin koteihin on kiihtynyt kesän aikana. Pari ministeriä ja muutama hassu kansanedustaja on liikkeellä. Ihmiset pakenevat poliittista vastuuta, omaatuntoa, äänestäjiä ja mediaa. Sinulla on kuitenkin riittänyt sydäntä kaikille. Olet ollut kiltti-Juha.

**

Nyt olen kuitenkin kuullut, että sinä Juha ajat nyt Paavo Väyrysen poliittiseksi pakolaiseksi. Että sinä haluat Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavon ulos kepusta.

Minä en tiedä mihin Juha Sipilään enää uskoa ja epäilen, että teitä on kaapissa yhteensä kaksi Juhaa. Se kiltti ja jappasteleva Juha lupasi kotinsa oikeille pakolaisille. Sitten tuli se paha-Juha ja otti kodin pois. Moni tulija pettyi. Ei suuri johtaja saa sillä lailla vatuloida!

Kesällä taas kiltti-Juha lupasi ministeripaikat ihmisille, joiden poliittinen koti oli palanut. Se oli ihanasti tehty. Nyt sitten se paha-Juha haluaa polttaa Paavon poliittisen kodin vaikka Paavo ei halua.

Etkö sinä Juha usko, että Paavo halusi vaan, että leikit sen kanssa etkä enää vierasta sen kavereita: Juhantaloa, Pekkarista tahi Anttilaa. Paavo teki itsellensä leikkimökin kun näki että sinä leikit enää sinun uskonystäviesi ja siti-lipilaarien kanssa. Leiki hyvä Juha kaikkien kanssa niin tällaista ei pääse sattumaan!

**

Hyvä Juha. Toivon, että kaikki on sinulla ok. Minulla on ok. On niin hyvä olla.

Paljastan sinulle kuitenkin, että kaikki ovat nyt ihmeissään. Kaikki luulivat, että sinä olet se kiltti-Juha, joka otti siniset hallitukseensa vaikka heillä ei ollut enää puoluetta eikä yhtään kannattajaa. Demokratiassahan sellainen on vähän ikävä juttu. Mutta sitten tuli pahis-Juha, joka haluaa poltella Paavon oman yhdistyksen pois. Kumpaan Juhaan me voimme enää uskoa?

Näin emme voi jatkaa. Rahat loppuvat. Nyt on korkea aika miettiä missä mennään. Emme pääse pakoon tosiasioita. Kansainvälinen talous on kasvanut viimeiset vuodet, mutta emme ole päässeet tuohon kyytiin mukaan. Emmekä pääse, ellemme tosissamme tahdo ja tee sen mukaisia toimia. Hankalat päätökset eivät lopu näihin viikkoihin. Lähivuodet ovat vaikeita. Joudumme tekemään kesällä sarjan kivuliaita päätöksiä, joiden avulla yhteiskuntamme rahoitus saatetaan kestävälle pohjalle.

Ymmärrän, että muutos on vaikeaa. Kahviteltuani kepulaisten ystävieni kanssa olen vakuuttunut siitä, että muutos tapahtuu kesällä.

Siihen asti – hyvää paria kuukautta Sinulle Juha.

Ystäväsi Arto

H.V.

TUUMS!

Pidä se tuhma-Juha siellä kaapissa. Se varmaan on se, joka loukkaantuu medialle, kirjoittelee kymmeniä viestejä ja huutelee ilkeästi risteilyillä.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu