Arto Luukkanen

Peräkonttihallitus ja Palturi-Juha

Meillä on peräkonttihallitus, jonka pääministeri Juha "Palturi" Sipilä kertoo muunneltua totuutta ts. on valehdellut eduskunnalle.

Tämän aamun uutiset vahvistavat sen mitä vanha kansanviisaus on aina tiennyt: "walheella on lyhyet jäljet". (https://www.aamulehti.fi/uutiset/uusi-paljastus-perussuomalaisten-hajoam...)

Toisin kuin on vakuuteltu, valtiosihteeri Samuli Virtanen on toiminut tsirpakkana viestinviejänä pääministerin ja Soinin välillä.

Se tarkoittaa sitä, että kaikki Sipilän puheet paljastuivat palturiksi.

Huvittavinta ja säälittävintä tässä ilveilyssä oli se, että Virtasen piti lymyillä auton takakontissa median pelossa. Tapahtuma kertoo hyvin siitä missä tämän hallituksen moraalinen selkäranka oikein luuraa: se on takakontissa.

Peli on pelattu

Tosiasiat puhuvat tylyä kieltä: meillä on peräkonttihallitus, joka pitkittää omaa loppuaan matalamielisillä valheilla ja palturilla. Pääministeri Sipilän poliittinen erityisavustaja Riina Nevamäki on jo kieltänyt kaiken mutta asia on vahvistunut muista lähteistä.

Peli on pelattu. 

Vielä kerran: uudet tiedot vahvistavat 100% sen, että pääministeri Sipilä ei puhunut totta eduskunnan kyselytunnilla 19. kesäkuuta 2017.

Hän on johtanut eduskuntaa harhaan - tietoisesti.

Kesäkuussa Sipilä vannoi ja vakuutti kesäkuussa eduskunnan edessä, että perussuomalaisten hajoamisen varalle ei hallituksen piirissä tehty suunnitelmaa.

Hallituksen kuolinkouristukset

Asiaa pohditaan nyt parhaillaan kuumeisesti Sipilän avustajien, veli-kaartin, viisaiden naisten, kepun-spin tohtorien, kavereiden, hyvien veljien % kreetien ja pleetien kanssa.

Valitettavasti mitään ei ole nyt tehtävissä. Nyt ei auta uimoset eikä laaniset. Sipilä on jäänyt kiinni.

Sipilän vannominen on kirjattu eduskunnan pöytäkirjoihin: "Hallituksen piirissä ei ole - missään sellaisissa keskusteluissa en ainakaan itse ole ollut mukana, joissa tällaista suunnitelmaa olisi tehty. Olisihan se ennenkuulumatonta miettiä puolueen puoluekokouksen mahdollisia lopputuloksia ja tehdä siihen suunnitelma etukäteen. Nämä ovat ihan mielikuvitustarinoita, joita lehdet kirjoittavat ja te täällä toistatte. Tällaista keskustelua ei ole ollut olemassa..."

VIelä: ”sunnuntai-iltana kuulin ensimmäisen kerran jotakin mietintää".

Puhu Juha totta!

Lyhyesti: walheiden vyyhti näyttää kietovan koko hallituksen jokaisen askeleen ja puheen. Media on tässä vaiheessa jo aina iltapäivälehtiä myöten ymmärtänyt, että happi on lopussa. Nyt ei enää siekailla.

Edessä on vain loputon selitysten ja kieltämisten suo, joka samalla paljastaa sen miten hallituksen henkinen energia on lopussa. Eväät on syöty ja appelsiinit on ahmittu. Pääministeri haluaisi itsekkin tulla varmaan jo julkisuuteen ja puhua totta mutta tusinat kädet pitävät hänen liepeistään kiinni.

Minä yritän auttaa tässä arvoisaa pääministeriä ja sanon tässä nyt suoraan:

Juha! Hyvä Veli! Lopeta tämä valehtelu! Sinä tiedät omassatunnossasi miten asiat ovat. Kannattaa tunnustaa tapahtunut ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Se tuo hyvän omantunnon ja paremman mielen.

Arto Luukkanen

ps. Jaa. Katselin kyselytuntia. Sipilän reaktio tähän kaikkeen on ollut huvittunut: "hehe--hehe...minä vaan nauran...". Julkisuuskuva pääministeristämme on vahvistunut. Ylen ja muu julkimedian reaktio on ollut "a la bambi". Läntiset parlamentarismin ja eurooppalaiset "arvo-pohjat" ovat vielä vähän hakusessa.  

Lopuksi

Hyvä Juha! Raamatussa kerrotaan siitä miten "vanha faarao paadutti sydämensä". 

 

11.11. 2017 - Juha puolittain tunnusti - http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711112200526485_pi.shtml

mutta ei se enää auta

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

26Suosittele

26 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (64 kommenttia)

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Vakava tilanne hallituksella.

Ministereiden kuuluis olla rehellisiä.
Tämä hallitus ei kyllä luottamusta osoita millään tavoin.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

"matkatavaratilaväitteen pääministeri Sipilän poliittinen erityisavustaja Riina Nevamäki tyrmää. Nevamäki sanoo sen olevan "aivan uskomaton väite". Valtiosihteeri Samuli Virtanen ei ole vastannut kysymyksiin, eikä puhelinsoittoihin." (Aamulehti)

Kun taas toisaalla

"Kansanedustaja Tiina Elovaara (sin) vahvistaa blogissaan Iltalehden ja Aamulehden torstain uutisen, että Soinin valtiosihteeri poistui ”peräkontissa” Kesärannasta sen jälkeen, kun hän oli tavannut perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen pääministeri Juha Sipilän (kesk) sunnuntaina."(IL)

Mitä vaihtoehtoja jää jäljelle paitsi se loogisin, helpoin selitys, Sipilä valehtelee taikka sitten joku ufo-salaliitto teoria jossa Elovaarakin on mukana?!?! Jos ja kun Sipilä valehtelee eduskunnan pöntössä voiko siitä olla jotain muita johtopäätöksiä kuin eroaminen ?!?!

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Jos se virtane ettis sitä arvo pohjaa sieltä takaluukusta kun se on jossain piilossa.

Toni Tamminen

Huolestuttavinta silti näiden paljastusten jälkeen on se tosia-asia, että kenttäväki antaa kouluarvosanaksi 8,5 ja on lähes yhtämieltä, että puheenjohtajaa ei tarvitse vaihtaa ensi kesän puoluekokouksessa. Sanoisi, että nyt ne aivotkin on piiloitettu jo narikkaan.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Taisit olla Arto itse supertrolli Putkosen repussa vetelemässä naruja siellä puoluekokouspaikalla kun et ole mitään pukahtanut?

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Päästä persu vallankahvaan.Saat hauskaa koko rahalla.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Syysteatteria kokoomuksen käsikirjoituksen perusteella. Tämä on vain minun henkilökohtainen arvaus.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Reppumiestä kutsutaan myös apinaksi selässä, Suomessa myös kärkiajattelijaksi tai kotihurriksi.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Eiköhän tässätapauksessa suurin hauskuttaja ole ollut Sipilä, ja hänen hännystelijät.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Se minua eniten kiinnostaa, että oliko tunkki pyllyn alla vai kainalossa, koska tunkkiahan ei poistettu tyyliin "pidä tunkkis, Sipilä"....

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Lehdissä näytetään nyt ruodittavan PS puoluekokouksen sunnuntain tapahtumia. Muun muassa kp24 joka on Lännen Median ryppääseen kuuluva lehti, kirjoittaa kirjoituksen aiheeseen liittyen näin "Elovaara: Peräkontissa saa matkustaa

Sinisen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Tiina Elovaara kirjoittaa blogissaan, että puoluekokousvalintojen jälkeen nykyiset siniset keskustelivat keskenään sekä hallituskumppaneiden kanssa ja Virtanen kävi pääministerin luona sunnuntaina.

- Se että hän vältti mediahuomiota, tilanteen ollessa vakavin mahdollinen ja tietovuoto kansanedustajien siirtymisestä liian suuri, ei ole rikos. Peräkontissa saa matkustaa, jos katsoo sen parhaaksi vaihtoehdoksi tilanteen huomioon ottaen, Elovaara kirjoittaa.

Hänen mukaansa tämä ei tarkoita, että hallituksella olisi ollut suunnitelma valmiina ennen puoluekokousta. Hänen mukaansa suunnitelmia tehtiin henkilövalintojen ratkettua."
https://kp24.fi/uutiset/520559/il-ja-al-soinin-val...

Toisin sanoen ei kai kansanedustaja Elovaara suinkaan ole logikirjoituksessaan mennyt valehtelemaan? Tuskinpa omasta päästään on revitellyt moista huomionarvoista tapahtumien kulusta. Siispä, miten on arvoisan pääministerin eduskunnassa esittämien lausumiensa totuudenmukaisuuden laita?

Entäpä mitä tämän kirjoituksensa paljastuksen johdosta tapahtuu kansanedustaja Elovaaralle? Onko ex-siniset?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Taustalla on mielenkiintoinen mediavääntö menossa kun on oikein STT:n uutisena, mutta silti ei näy ainakaan vielä YLE:llä, Hesarissa ja TS:ssä (turkkarin omistamassa paikallisesa Salon Seudun Sanomissa taas on ko stt:m juttu) ... (vertaa viime kerran vaikenemiseen)

Käyttäjän MaaritTuomi kuva
Maarit Tuomi

Ja saako peräkontissa edes matkustaa ilman asianmukaisia istuimia?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Edes koira ei saa, mutta ilmeisesti siniseksi hapen puutteen vuoksi vähitellen muuttunut perussuomalainen valtiosihteeri sai omasta mielestään matkustaa henkilöauton tavaratilassa, koska koki isänmaan kohtalon olevan vaakalaudalla.

Tapahtumat ja juoni ovat kuin vanhasta suomi-filmistä ja vuorosanoissakin takellellaan.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Olennaisinta on se että perälauta pitää ja auto kulkee. Kevään 2019 huhtikuun 14 päivän iltana seuraamme tiukkaan vaalien tulosta. Kepulandian uusi nousu on juuri koettu. Mikä parasta Arto Luukkasesta tullut Kansanedustaja.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Virtanen sovelsi aikanaan niin tavallista tapaa poistua DDR:stä...?

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Ei hallitus tähän kaadu, mutta voihan tässä aina spekuloida...

Hallituksen kaatuminen olisi perussuomalaisille taktinen voitto, mutta samalla se olisi todellinen strateginen katastrofi.

Perustelut: no tietysti aluksi sellaiset pikkujutut, että valtaan tulisi todennäköisimmin koalitio, joka olisi mahdollisimman kaukana perussuomalaisten tavoitteista. Mutta nuo nyt on pikkuvikinää.

Tärkeämpää on se, että perussuomalaiset eivät missään tapauksessa ole nyt valmiina vaaleihin. Hajoamisen sekasorto jatkuu, eikä vielä edes tiedetä ketä, tai kumpaa puolueen säätiö vaaleissa tukisi. Organisaatiokin on käymistilassa, kun kuiskaillaan, kyräillään ja epäillään kuka on puhdas, kuka loikkaa, kuka harkitsee, kuka on uskollinen. Ja vaaleissa piirijärjestöjen, yhdistysten ja jäsenten pitäisi lopultakin tehdä se päätös: sininen vai persu?

Joten Luukkasenkin kannattaisi panna kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja toivoa hallituksen jatkoa. Ihan vain siksi, että se oma pesä saataisiin vaalikelpoiseen tilaan.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

"Sipilän vannominen on kirjattu eduskunnan pöytäkirjoihin: "Hallituksen piirissä ei ole - missään sellaisissa keskusteluissa en ainakaan itse ole ollut mukana, joissa tällaista suunnitelmaa olisi tehty. Olisihan se ennenkuulumatonta miettiä puolueen puoluekokouksen mahdollisia lopputuloksia ja tehdä siihen suunnitelma etukäteen. Nämä ovat ihan mielikuvitustarinoita, joita lehdet kirjoittavat ja te täällä toistatte. Tällaista keskustelua ei ole ollut olemassa..."

VIelä: ”sunnuntai-iltana kuulin ensimmäisen kerran jotakin mietintää"."

Eikö Elovaara juuri vahvista tuon kirjaamasi Sipilän puheen!

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tarkoitatko, ettei pääministeri Sipilä ollutkaan sunnuntaina päivällä lainkaan Kesärannassa, kun peräkontti-Virtanen siellä vieraili Soinin valtuuttamana viestinviejänä ?

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Niin, Sipilä kiistää etukäteissuunnitelman ja myöntää keskustelut puolukokouksen jälkeen. Ei siis kiistä sunnuntain keskusteluja.

Mikä se sellainen pääministeri olisi, joka ei keskustelisi toisen hallituspuolueen edustajan kanssa sen toisen puolueen hajoamisesta. Hänen oli pakko varmistaa hallituksensa jatko.

Sipilällä oli varsin vähän vaihtoehtoja, koska Kokoomus oli jo aikoja ennen ilmoittanut, ettei yhteistyö Halla-ahon kanssa onnistu. Pakko oli päivittää tilanne perussuomalaisten kohdalta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #22

" Sunnuntai-iltana kuulin ensimmäisen kerran jotakin mietintää."

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #22

Keskustelut puoluekokouksen jälkeen? Mitä sinä nyt et oikein ymmärrä, on se, että keskusteltiin puoluekokouksen aikana, ei sen jälkeen.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kaikki tulee julki, onneksi. Edellä viitattiin DDR:stä hatkat ottaneisiin.

Pari tositapahtumaa omasta työelämästä. Elettiin Kekkosen ja Brezhnevin aikaa. Pääsin vastavalmistuneena ekonomina kauppaministeriön virkamiehenä mukaan isännöimään virallisia DDR-läisiä vieraita Marskin ryypystä kuuluisaan Savoy-ravintolaan Etelä-Espan varrella.

Hiljaisuus oli syvä huomatessamme yhden tuolin pysyvän tyhjänä lounaspöydässä. Seuraavana päivänä kuultiin kadoneen ddr-hepun ilmoittautuneen Bonnissa Länsi-Saksan viranomaisille.

Silloinen suuri päällikkömme vaati yhtä kolmannesta ministeriön virkamiehistä erotettavaksi, toista kolmannesta pantavaksi uudelleen koulun penkille, loppujen ansaitessa tuplapalkat.

Taistolaismenneisyytensä peittäen päällikön poika tuli samoihin aikoihin ensi kertaa julkisuuteen proffana. Joku oli kysynyt päälliköltä oliko poika tuttuja, johon hän vastasi, että on, ja myös hän on aina oikeassa!

Noilta työnjohdon ajoilta lienee perua pestata persupuolueeseen yksi työmies-supertrolli haukkumaan toimittajia märkäkorvaisiksi lärväkkeiksi ym.propellipäiksi. Kunhan pelkäävät.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ei päivää, etteikö Sipilän hallituksen ympärillä kuohu joku merkillinen soppa jostain omituisista kähminnöistä.
Suomessa on kertakaikkiaan hyvä viihdehallitus, joka tarjoaa kansalle ainakin sirkushuveja, leivästä ei taida olla niin väliä.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Selvisi sekin mitä Päämisteri Sipilä tarkoitti pitäkää tunkkinne -puheillaan, kun tunkki ei enää mahtunut kesärannassa takakonttiin, kun siellä oli jo yksi valtiosihteeri. (Tommi Parkkonen, toimittaja)

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Sipilä puhuu kepulaisen perinteen mukaisesti ” niin totta, kuin osaan”.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Ihan vakavasti voi pohtia demokratian tilaa, jos ulkoministerin valtiosihteerin tarvitsee matkustaa pääministerin luota auton takakontissa. Kuten joku tästä hallituksesta jo naljaili, niin kokoomus on kuskin paikalla, keskusta on pelkääjän paikalla ja siniset takakontissa.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Kävin juuri yhdessä kokouksessa eduskunnan ruokalassa. Siellä soi sirmakka (joku soitti taitavasti haitaria). Ilmapiiri oli vähän jännittynyt. Median edustaja mietti että kukapa se oppositiosta uskaltaisi nostaa tämän asian esille? Kenestä tulisi opposition johtaja? Onko se Rinne? Vai Antti? Vai Leena? Kenellä riittää rohkeus? Entä uskaltaako puhemies antaa kysymysvuoron jollekkin? Kyselytunti on klo 16.00 jos oikein muistan.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Kookoomus jatkaa käsienpesua ja keskusta - Sipilästä erkaantumista.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711092200520...

Orpo myöntää: kokoomus valmistautui PS:n hajoamiseen viikkoja ennen puoluekokousta - ”Teimme ratkaisun ilman varmaa tietoa”

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Kokoomus yrittää minimoida vahingot...kaihtaa ja vetäytyy...

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #30

Kuka mahtaa uskoa ettei Orpo ole keskustellut jo vuoden alkupuolelta lähtien Sipilän kanssa (mahdollisesti myös Soinin) mahdollisista tulevista suunnitelmista hallituksen suhteen? Kun kerran kokoomus ja Orpo olivat varmoja etteivät voi olla samassa hallituksessa Halla-ahon johtaman PS:n kanssa, niin jokseenkin mahdotonta uskoa ettei tästä ole Sipilän kanssa jo alustavat suunnitelmat viritetty jopa ennen puoluekokousta. Ainakin jollain tasolla.

Orpo selvästikin pesee kasvojaan noilla jälkikäteislausumillaan. Yleinen poliittinen kuvio tällaisissa tapauksissa ei suinkaan ole hiljaisuus hallituspuolueiden kesken vaan mahdollinen varautuminen tulevaan.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen Vastaus kommenttiin #31

Aivan. Paljon riippuu siitä kyselytunnista. Samoin reagoiko HS tai Yle tähän. Tässä ei kertakaikkiaan ole nyt ulospääsyä; ei selitystä ei vippaskonstia. Orpo ottaa rohkeasti etäisyyttä Juhaan.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Oliko takakontissa turvavyöt kiinni lähdettäessä pääministerin virka-asunnolta? Entä jos joku olisi törmännyt takaa päin konttiin? Sehän olisi romahtanut kuin tulitikkuaski.

Alkaa kuulostaa yliopiston dosenttien jutuilta tavalliselle kansalle, kuten ulkoministeriksi päästyään Timo Soini huokaili "opposition huutavan tuskaansa niin että kuuluu taivaaseen asti."

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Uskovaisena Juha Sipilältä on unohtunut tai jäänyt lukematta Luukkaan Evakeljumista.

Sentähden, kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Isossa Kirjassa puhutaan mätien oksien karsimisesta jotta terveet voivat kukoistaa.

Pitäisi siis uskaltaa kysyä mitkä porukat Suomessa ovat "terveitä oksia" jotka tässäkin jupakassa ovat selvityneet valituista valituimpina, kuin koira veräjästä?

Perustelut voidaan pian esittää lopulta myös Suomessa ihmisjärjellä. Ilman dosenttien jargonia.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Itseäni kiinnostaisi nyt tähän matkustus- tai kuljetusmuotoon liittyen myös tietää millä keinoin valtiosihteeri on pääministerin virka-asunnolle viety, jos on viety.
Missään tapauksessa en uskoisi huhuihin että postipakettina.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo
Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Kesärannassa saatettiin aikaan raskaus, joka huipentui lyhytaikaiseen raskausaikaan farmariauton perätilassa. Lopulta raskaus päättyi perätilasynnytykseen.. siitetyn lapsen nimi on sininen tulevaisuus..

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Jos te ette olisi toimineet niin tyhmästi puoluekokouksessa, ei teidän tarvitsisi koko aikaa itkeä hallituksen ja sinisten tekoja.

Teistä tulee mieleen oravanpoika, jolla ei ollut hampaita ja käpy oli jäässä. Sitäkin v.....i niin maar perusteellisesti.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Soinin ja muun puoluejohdon laatimien sääntöjen mukaan, demokraattisessa järjestyksessä.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

No, mitä te sitten valitatte. Demokraattisessa järjestyksessä teidät heitettiin hallituksestakin ulos!

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #48

"Demokraattisessa järjestyksessä teidät heitettiin hallituksestakin ulos!"

Ei tuossa sinisten hallituksessa olossa ole demokratian häivääkään koska heillä ei ole minkään puolueen mandaattia olla päättämässä Suomen asioista. Sinisillä pitäisi olla n.20% kannatus lunastaakseen hallituspaikkansa eikä sellaista ole tuolla tynkäryhmällä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Muistelaanpa mitä meistä moni oli mieltä siitä miten persujen tulee käymään, kun hallitukseen osallistuvat. "Persut tulevat hajoamaan" näin ennusti itseni lisäksi moni, moni muu, jotka pitkään politiikkaa ovat seuranneet ja oikeassa olimme. Jos ja kun Soinin takki on kääntynyt niin on kääntynyt myös nyt oppositiossa olevien persujen takki, nyt oppositiossa olevat persut kun kiihkeästi puolustivat Sipilän hallituksen hallitusohjelmaa, hallitusohjelmaa joka edelleen on voimassa niin voi ja syystä kysyä mikseivät persut nyt, aikanaan hyväksi havaitsemaansa hallitusohjelmaa enää tue.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Huusko se ampaisi ohitse omilla "algoritmeillä")))

Heikki K.

Takakontti on umpinainen tila toisin kuin farmariauton takatila jos tämä luukkainen ei sitä tiedä.Lehdet kirjoittivat että Virtanen matkusti takakontissa minkä Nevamäki kiisti ja puhui totta sillä tuskimpa Virtanen takakontissa matkusti.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

"Takakontti on umpinainen tila toisin kuin farmariauton takatila"

Takakontti on yleisnimke tavaroiden kuljettamiseen tarkoitetusta tilasta, oikea nimike lienee tavaratila.

Pääsääntöisesti.
Autoissa joissa moottori on edessä, on tavaratila takana.
Autoissa joissa on moottori takana, on tavaratila edessä.
Autoissa joissa on niinsanottu keskimoottori, on tavaratila edessä sekä takana.

Nykyisissä farmariautoissa on tavaran kuljetukseen varatussa tilassa, tukevasta kankaasta valmistettu rullaverho jolla saadaan tavaratila umpinaiseksi.

Tavaratila on tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen, ei ihmisten.

Farmariauton tavaratilan voi muutoskatsastaa henkilö kuljetukseen tarkoitetuksi tila-autoksi, mikäli ajoneuvon ominaisuudet antavat siihen lainmukaan mahdollisuuden.

Farmariauton takatilaan tulee asentaa penkki sekä turvavyöt, ja muutoskatsastaa se henkilö tila-autoksi.

Autossa ei saa kuljettaa henkilöitä kuin virallisilla paikoilla, jotka on merkitty rekisteriotteeseen. Samaten rekisteriotteeseen merkittyä henkilömäärää ei saa ylittää. (ei edes ns. säälittävässä tapauksessa.)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Elämme jänniä, mutta samalla hauskoja aikoja. Onko Suomen vähäinen kansa koskaan saanut nauraa näin paljon valehteville poliitikoillemme ja heidän lakeijoilleen?

Toni Tamminen

Ymmärtääkö Suomen vähäinen kansa käyttää äänioikeuttaan seuraavissa vaaleissa. Jos äänestysprosentti on yhtä vähäinen kun kansa ja sama sirkus ja sekoomus saa jatkua, alan vakavasti harkita maastamuuttoa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Virtanen on julkaissut kuvan itsestään kontissa, joten tiivistän päivän humoristisen annin (saa nauraa):

Ihmisen elämä on ahdas paikka. Ei pidä jäädä tuleen makaamaan, vaan on lähdettävä liikkelle.

Väitetään, että on vain yksi vaihtoehto, mutta eihän se niin mene, vaan jokainen päivä tuo eteen useita valintatilanteita. 

Ihmisluonne vahvistuu, tulee itsevarmemmaksi omista valinnoista,  kuten vankka talo rakennetaan palasista.

Yhden totuuden tilalle Sartre, Camus, Gramsci eivät pyrkineet presidentiksi, vaan päinvastoin välttelivät vallan tarjoamia palkintoja.

Uusi aika yltää viimeksi tänne Ahvenanmaan taakse.

Ihmisellä on oikeus myös yksinoloon. Olla anonyymi. 

Joillekin elämä on teatteria. Katsomossa istumista. Elämästä kieltäytymistä, vaikka on vain tämä yksi elämä elettävänä, vain se on varmaa

Jarkko Kainulainen

Miksi tätä rötösherra juhadia ei saada tuomiolle kaiken sen lisäksi että on nyt jäänyt kiinni valehtelusta ei kovinkaan moni halua nähdä tätä naamaa yhdenkään lehden kannessa koskaan ellei hän seiso siinä kaltereiden takana raitapuku päällä

Käyttäjän TimoUotila1 kuva
Timo Uotila

Blogistin toivoisi antavan kiitokset Li Anderssonille, joka otti tämän Sipilälle kiusallisen asian esille aivan Kyselytunnin loppuminuuteilla.

Keskustelu on kummallisesti pyörinyt pikku asiassa eli tuossa "takakonttimatkassa".

Totta kai pääministeri Sipilä oli kaiken matkaa kiinnostunut ja huolestunut siitä, miten hänen hallituksensa käy, jos Halla-ahon joukot valtaavat kaikki Perussuomalaisten puoluepaikat. Niinhän sitten kävikin. Kyllä kai tätä tilannetta mietittiin ja siitä keskusteltiin jo pitkään ennen persujen puoluekokousta.

Sipilä teki kardinaalivirheen jo v. 2015 ottamalla hallitukseen persut. Syntyi Suomen kaikkien aikojen pölkkypäisin "sekametelisoppahallitus".

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Mitä tulee Li Anderssonin kyselytunnilla Sipilälle esittämiin kysymyksiin, niin niillä ei ollut sisältönsä puolesta mitään merkitystä. Kysymyksellä oletteko edelleen samaa mieltä kuin aiemmin täällä esititte, oli johdatteleva kysymys johon vastauksen voi vain antaa KYLLÄ. Ei kai Sipiläkän ole niin tyhmä että oma-alotteisesti tunnustaa valehtelevansa.

Miksihän Andersson ei kysynyt Orpolta, olitteko keskustelleet pääministerin kanssa heti sen jälkeen kun kokoomus oli jo ennen PS:n puoluekokousta tehnyt päätöksen, ettei Halla-ahon johtaman puolueen kanssa kokoomus voi olla hallituksessa. Näin koska tuo olisi jo osoittanut Sipilän johtaman hallituksen olleen varautunut tilanteeseen. Totta kai mukana keskusteluissa on ollut mitä ilmeisimmin myös ainakin Soini (häneltä ei kannata kysellä mitään, sillä juudas on itsensä paljastanut), koskapa PS:n kokouksen aikana yhteydessä Sipilään on ollut peräkonttimies.

Kun piiri pieni pyörii, niin kovin monella ei liene etukäteisestä suunnittelusta tietoa. Suurin tieto on jokseenkin varmasti kokoomuksen ja keskustan piirissä, sekä sinisissä Soinin ja muiden ministerin hallussa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Nyt täällä Teboililla kerrotaan pääministerin olleen siellä peräkopassa menossa tapaamaan valtiosihteeriä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Onko näkynyt Mirolan Leksaa tai Näräsen Pekkaa, blogistin kahta vakiotrollia?

Vähän aikaa sitten pyysin heitä tutustumaan bloggaukseeni "Vapaaehtoisten hullujenhuoneelta". Siinä on näitä samoja maagisia päivämääriä puoluekokouksenne ajoilta selitettynä selvällä suomenkielellä:

http://ronkko.blogspot.fi/2017/06/vapaaehtoisten-h...

Claes Andersson johtaa ensi viikolla universtaalla "Hullujen päiviä".

Käyttäjän TimoUotila1 kuva
Timo Uotila

Jos kerran Li Andersson teki "vääriä kysymyksiä", miksi PS-kansanedustajat eivät tehneet parempia ja johtaneet keskustelua oikeille linjoille?

Tilanne on todella omituinen, kun PS on istunut hallituksessa lähes kaksi vuotta ja hyväksynyt hallitusohjelman - ja nyt sitten puolueen edustajien mukaan kaikki on mennyt kerta kaikkiaan metsään. Vielä hiljattain hallituksessa istunut PS-puolue on kaikkein katkerin oppositioryhmä.

Pölkkypäistähän tämä on, suorastaan pähkähullua, tämä Suomen hallituspolitiikka.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Teologit ja psykiatrit johtavat pähkähullua politiikkaa. Herrat myhäilee.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset