Arto Luukkanen

Hyvää Joulua USARIN lukija!

Haluan kiittää kaikki Uuden Suomen lukijoita ja toivottaa hyvää siunattua joulunaikaa. On aika laskeutua 3. adventtiin.  Myös vuosi 2017 alkaa olla kohta kulunut loppuun ja siksi tämä onkin vuoden viimeinen blogi (jollei mitään suurempaa tule). Kiitos kun olette jaksaneet – aika lukuisasti – kahlata läpi allekirjoittaneen ajatuksia.

Laitan tähän hyviä toivotuksia ja siunauksellisia ojennuksia kaikille järjestyksessä: ”itse kullekkin säädylle ja jokaiselle kuin talossa on”.  

Hyvää Joulua Sauli!

Arvoisalle Tasavallan presidentille haluan osoittaa kiitoksen kuluneesta vuodesta. Olemme saaneet nauttia viisaasta hallinnasta. Jos nyt oikein hyvän erikoistoivomuksen voisi laittaa, niin se on se, että Sinä Sauli pääsisit rauhassa nauttimaan isyyden onnesta seuraavat vuodet – ilman turhia viran painolasteja. Se, että ihminen tulee isäksi varttuneemmalle iällä, on onni, joka vain harvalle suodaan. Sitä on turha rasittaa millään eläke-iälle kuulumattomalla työllä.

Muista, että Nikita Sergejevitš Hruštšov sai vasta vuoden 1964 jälkeen mahdollisuuden nauttia iso-isänä olemisesta, venäläisestä klassisesta kirjallisuudesta ja puutarhanhoidon onnesta.

Hyvää joulua Juha, Petteri ja Iso-Timppa!

Haluan toivottaa myös siunattua ja hyvää joulua myös maamme hallitukselle...siksi ajaksi kun se vielä on vallassa. Rauhoittukoon se turhasta hälystä ja hulinasta. Jokaiselle ministerille toivon myös leppoisaa joulunaikaa ja sitä, että takamus vapautuu hetkeksi ahdistavasta Audin takapenkistä.

Toivon myös hartaasti sitä, että iltapäivälehtien reportterit eivät kovasti vainoaisi teitä ennen loppiaista. Paitsi jos on kysymys naistenlehtien erikoishaastatteluista, jolloin kodin on oltava siivottu ja putsis kliin!  

Pääministeri Juhalle toivon myös lupsakkata elon oloa kotona kinkun ja perheen kanssa. Hän pääsee vihdoinkin irti ympäröivistä kepun sedistä, erikoissihteereistä, ”joulu-apulaisista” ja  ”kiire-hanslankareista”. Huhujen mukaan setä Laaninen on kuulemma takavarikoinut älykännykkäsi. Mutta älä huoli Juha hyvä: se on vain hyvä. Ei jouluna tartte twiitata.

Elä Juha ahistu! 

Mainittakoon, että joulun aikana ministerit voivat törmätä kedon tienapoikiin, paimeniin, lampaisiin sekä tietenkin siihen luvuttomaan tummaan joukkoon, jota sanotaan kansaksi. Mutta älä Juha ahistu! Silloin kannattaa muistaa, että eivät ne oikeasti halua syödä sinua. Se, että ne heiluttavat virka-auton ulkopuolella nyrkkiä merkitsee nykyään suosionosoitusta ja hyvän mielen merkkiä. Vapaasti tuulessa lerpattava keskisormi on uusi musta!

Hyvä Juha! Demokratian pilaamat köyhät ja toivottomat ihmiset ovat vain hankalia ja riivattuja. Tulkitse hyvä Juha niiden toiveet uudesta hallituksesta harmittomaksi isäkapinaksi äläkä anna sen kuolleen SOTE:n tai Petteri Orpon vihjailuiden uudesta ”toimintakykyisestä” hallituksesta häiritä joulupuuron syöntiä. Isolle Timpalle toivon ratki-riemurikasta joulua ilman mitään sisäisiä tai ulkoisia kolkutuksia! Kyllä se Joulupukki tuo sinulle villasukkia lämmittämään sisintä!

Hyvää joulua kaikille yhteiskunnan napamiehille ja naisille!

Samoin toivon eduskunnalle, huippuvirkamiehille, ”kreeteille/pleeteille” sekä byrokratian kasvottomalle & luvuttomalle leegiolle mitä parasta joulua. Suomi saa vielä velkarahaa joten elämä jatkuu vielä vuonna 2018!

Olkaatten siis onnellisia ja jatkakaa sitä erittäin merkittävää työtä, jota teette virastoissa, komiteoissa, konferensseissa, seminaareissa, kollokvioissa, piireissä, työryhmissä, alakomiteoissa, yhteysryhmissä, lounasseuroissa ja sököringeissä. Älkää antako periksi! Mutta ettehän te kyllä annakkaan)) Pysykäätten erinomaisen vakaina, tanakoina ja ennen kaikkea älkää antako minkään muuttua valtakunnassa.

Pitäkäätten yllä monimutkaista ja täysin käsittämätöntä kaavakkeiden orgiaa! Tulkoon teille kaikille joulupuurossa monta mantelia!

Hyvää Joulua Hesari ja gutmensch-melumusto!

Medialle haluan toivottaa hyvää joulua! Viime vuosi oli kieltämättä raskas. Alpakkagate vei uskottavuuden nolliin.  Vanhurskas rintoihinlyönti ei enää toiminut. Se suuri kertomus ja meemi hyvästä mediasta meni myttyyn. Nyt Faktabaarin ilmapiiri oli raskas. 

Mutta älkäät peljätkö! Minä ilmoitan Teille Suuren ilon. Olen varma, että ensi vuonna ihmiset unohtavat tapahtuneen. Uskon, että se mega-pössis hyvisten puolesta jatkuu ensi vuonna yhtä haipakkaasti ja ilman turhia journalistisia pidäkkeitä! Alas pahikset! Älkää lukeko Dostojevskiä, Tolstoita tai Elliottia! Vanhat Pahkasiat on ok.

Hesarin johdolle toivon hyviä ja taitavia lakimiehiä, jotka pelastavat syytteiltä!  Ei tästä tullunnakaan uutta Zavidovo-skandaalia vaikka lähteet taitavat olla samasta sylttytehtaasta. Opetelkaa sanomaan njet!

Suomalaiselle gutmensch-melumustolle haluan toivottaa erinomaista Joulua! Tai tietenkin kun te ette jouluun usko, ettekä välitä siitä niin – erinomaista loma-aikaa! Naatikkee sitä kovasti siellä Kruunuhaan ja Punavuoren onkaloissanne!

Lisäksi

Kaikille suomalaisille toivon rauhallista ja riemurikasta Vapahtajan syntymäjuhlaa! Olette parhaita!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Hyvää Joulua sinulle Arto, perheellesi ja lukijoillesikin!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Risto! Samoin Sinulle ja perheellesi!

Käyttäjän JennyLatvala kuva
Jenny Else-Maj Latvala

Tunnelmallista Joulua myös sinulle, Arto!
Lepää, nauti kiireettömästä tunnelmasta ja keräile voimia sillä elämää on vielä Joulun jälkeenkin.
Teräväkynäiselle "sana-Sepolle" on edelleen kova kysyntä.
Törmäillään!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Jennylle kanssa! Kiitos vuoden hienoimmista kommenteista ja paras Joulua SInulle ja perheellesi!

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Hyvää Joulua myös täältä Suomenlahden eteläpuolelta!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Hyvää Joulua Sinulle sinne etelään!!! Elagu Eesti Vabariik!

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Hyvää Joulua Luukkaselle. Hyvä senaattori Luukkasesta tulee, ja painoarvoa löytyy hänen ollessaan reilut kymmenisen prosenttia tulevasta PS:n eduskuntaryhmästä ;).

Mutta jos vaalikampanjan aloittaa jo pari vuotta ennen vaaleja, niin kampanjaa ei kannattaisi aloittaa kirillä. Vaikka kirijän oma kunto kestäisikin perille asti, niin kuulijat ehtivät mennä hapoille.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Mika hyvä. Kun ei tämä ole mikään vaalikampanja))) Aloitin US:n blogistina vuonna 2008 eikä vaaleja ole missään. Parasta joulua Sinulle Mika!!

Marko Parkkola

Hyvää joulua. Minä juhlin kuitenkin Lemmyn syntymäpäivää reippaasti Killed by Deathin parissa.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Artolle ja perheellesi Oikein Rauhaisaa Joulua!

Ensi vuonna sitten uutta intoa täynnä hvin levänneenä.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Kiitos Sirpa! Sinulle ja perheellesi myös))) raahotuttaan jouluun)))

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Hyvää Joulua myös itsellesi sekä perheellesi Keskipohjanmaalta-vietetään sitä vanhaa perinteistä raitista joulua-ilman korotettua %%%%%%

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset