Suvi Lindén ja kokoomus – valoa hämärään!

Tupla-ex-ministeri Suvi Lindénin; tämän onnettoman köyhän eläkeläisen ja kovapalkkaisen konsultin kertomukset hänen Afrikan-tutkimusretkiensä syistä vaihtelevat päivittäin.

Äsken hän kertoi olleensa kartoittamassa älypuhelimien toimintaa ugandalaisten keskuudessa. Nyt hän sanoo että ei ollutkaan siellä mistään toimeksiannosta – hän oli Ugandassa ihan ”palkatta”. Yli 10 vuotta maksettu sopivan kiva 5000 euron kuukausieläke onkin riittänyt ihan hyvin Afrikan loistohotelleihin.

Fantastista Suvi, fantastista!

Jutun kova ydin ei ole vain siinä, että kansanedustajat ovat suhmuroineet itselleen tällaisen ”kultapossukerhon” vaan poliittisen vallan ja rahan välisessä suhteessa, joka näyttää paljastuneen.

Suvin – tämän tavallisen elämän kurjuuteen sopeutuvan kokoomusvaikuttajan traaginen elämänkohtalo on mainio esimerkki mahdollisesta korruptioverkkojen olemassaolosta.

Ydinkysymys kuuluu: miksi Suvi Lindénin reissaa asekauppojen liehtarina? Todennäköinen syy on Suvin arvo lobbaajana ja konsulttina.  Hän tuntee kokoomuspuolueen. Ja monia muitakin vaikuttajia.

Ilmaisia Afrikan-matkoja ei ole.  

Median hetki!

Järkyttävän skandaalin jäljille päässeellä medialla olisi nyt mahdollisuus päästä seuraamaan näitä kokoomuksen vaikutuskanavia loppuun saakka. Mihin saakka ne johtavat? Johtavatko nämä yhteydet esimerkiksi suurkomissaarin virkaa havittelevan Jyrki Kataisen kautta EU:n sisäpiiriin? Onko joku muu kokoomusvaikuttaja mukana tässä vyyhdessä? Mitä Suvin haluttiin siellä tekevän? Mitä etua kokoomus olisi saanut, mikäli ugandalaiset olisivat ostaneet?  

Pahinta olisi se mahdollisuus, että jäljet johtaisivat kokoomuksen johtoon. Sen kovaan ytimeen; sen isoihin rahoihin ja sen merkittävään vaikutusvaltaan. Suomalaisiin oligarkkeihin? Kyseinen havainto järkyttäisi poliittisen järjestelmän uskottavuutta. Miksi äänestää tällaista puoluetta?

Olen varma, että rehdit rivikokoomuslaiset tai kokoomusta ennen äänestäneet Sari Sairaanhoitajat eivät halua olla mukana näissä rahan ja vallan salamyhkäisissä verkoissa.

Heille ajatus siitä, että puolue hankkisi vaikutusvaltansa ja rahansa liike-elämästä tai lobbareilta on vieras ja vastenmielinen.

Heillä on oikeus vaatia kokoomusta paljastamaan mahdollisen likapyykkinsä. Täydellisesti.

Kokoomuksen itsensä takia.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu