Sipilä huijaroi "kuolleilla sieluilla"

Sipilä huijaroi ”kuolleilla sieluilla”?

Pääministerimme Juha Sipilä on suvainnut vierailla Korean olympialaisissa. Hänen viestinsä sieltä urheilun onnesta meille pakkasissa ja arjen kiemuroissa kärvisteleville kansalaisille on seuraava: ”…minä tein sen!

Työttömyys on laskenut ja se johtuu tästä hallituksesta ja minusta.”  (https://www.suomenmaa.fi/uutiset/tuhat-paivaa-paaministerina-toiminut-sipila-olemme-nyt-euroopan-karkikastissa-6.3.343840.e85d4bf40c?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork).

Suomi on kärkikastissa ja Juha haluaa jatkaa pääministerinä.

Ei pidä paikkaansa

Pääministerillä on oikeus kehua itseään. Se kuuluu demokratiaan.

Valitettavasti pääministeri kerskailulla ja itsekehulla ei ole perustaa. Talouden käänne ei suinkaan johtunut hallituksen toimista vaan se tuli niistä huolimatta. Maailmankaupan ja sen siivellä suomalaisten tuotteiden kysynnän vilkastumisella ei ole mitään tekemistä niiden kanssa. Kesälomarahojen anastus toki pullisti työnantajien lompakkoa kuluttamaan rahat ihan mihin huvitti, mutta iski suomalaiseen kulutukseen pakotettuihin palkansaajiin pahasti.

Toiseksi: pääministerin kertoma juttu on ankka. Se on tilastoharha. Se on yhtä luotettava kuin ex-ministeri Lindenin selitykset.

Tilastoja on siivottu, rukattu, harjattu ja kaunisteltu. (https://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaan-parantuneet-tyottomyystilastot-eivat-kerro-koko-totuutta-tilastoista-on-siivottu-kuolleita-elakoityneita-ja-jo-tyollistyneita).

Hurskaan miehen epätosi

Miksi näin hyvän ja hurskaan miehen pitää turvautua väärään tilastoon? Miksi: koska Sipilä on ollut oiva toiminimi, jonka alaisuudessa on saatu ”tuloksia”. Joku on hyötynyt – emme me.  

Todellisuudessa Sipilä on kuin Nikolai Gogolin ”Kuolleiden sielujen” huijari Tšitšikov. Hän, ts. Tšitšikov osteli matkoillaan maanomistajilta kuolleita sieluja eli kuolleita maaorjia, joita ei ole vielä poistettu henkikirjoitusluettelosta. Jos hankki maata ja maaorjia, niitä oli pantata ja saada niitä vastaan rahaa ja lainaa, eikä kukaan tarkastanut elivätkö ihmiset, joita kauppamies hankki.

PS. Huomenna ja ylihuomenna on naapurimaalle Eestille tärkeät päivät! Onneksi olkoon! Ehkä Ylekin huomio asian?  Jos näin, niin hyvä YLE! (en ole usein muuten näin todennut).

PPS. Eduskunnassa käydään Absurdistan-keskustelua äideistä ja isistä. Tästä keskustelusta tulee hieno historiallinen muistomerkki sille, joka tutkii tulevaisuudessa tämän ajan hullutuksia. Toisaalta: jos ihmisellä voi olla useita isiä ja äitejä niin mitäs olisitte mieltä? Entäpä jos Wahlroos adoptoisi kaikki Suomen työttömät! Vähän vanhempana? Työttömät saisivat raha-asiansa kuntoon (pappa betalar) ja 400 000 työtöntä huutelisi rakkaudella ympäri Suomenniemeä sanaa: isi, isi! 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu