ÄsDeePee – sun rahaas himoitsee??

Valtaapitävien harjoittama verotus on vanhastaan ollut kekseliästä ja luovaa. Ihmisiä on verotettu vaikka mistä: ikkunoista, savupiipuista, kalasaaliista tai villoista. Pääasia on että ihmiseltä on kiskottu rahaa vallan tarpeisiin.

Perintövero – kuolinvero

Eräs mielenkiintoisimmista veroista on keskiaikana peritty maaorjan kuolinvero eli heriot.

Sen takana oli ajatus siitä, että kuolemallaan röyhkeä maaorja vei isännältä hänen työpanoksensa ja näin köyhdytti tilanherraa. Ainoastaan, mikäli maaorja oli kuollut taistelussa tilanherran puolesta, ei kuolinveroa peritty.

Nykyinen perintövero on samantyyppinen kuin keskiaikainen kuolinvero.

Siinä omaiset tai köyhä leski ajetaan perikadon partaalle siksi, että verottaja haluaa osansa kuolleen ihmisen omaisuudesta. Pienet ihmiset ja yrittäjät isketään maahan siksi, että toinen puolisoista kuolee.

Periaatteena on se, että sen tuhon minkä luonto aloittaa – sen verottaja täydentää.

Perintövero on pien- ja keskituloisilla ihmisillä tai yrittäjillä täysin turha ja epäoikeudenmukainen vero. Siinä verotetaan tulosta, jota on jo moneen kertaa verotettu erilaisilla tavoilla.

Perintövero ei myöskään koske rikkaita ja isoisia, jotka kykenevät suojelemaan omaisuuttaan lakimiesten armeijoilla, vakuutuskuorilla (Juha Sipilä) tai omaisuusjärjestelyillä.

Heidän sukupolvenvaihdoksensa tapahtuu nätisti ja verottaja jää raapimaan murusia. He eivät halua maksaa veroja – eikä heidän tarvitse maksaa veroja. Aivan kuten entinen aatelisrälssi, he ovat vapautettu veronmaksusta tai maksavat sitä prosentuaalisesti suloisen vähän.

Nykyiset maaorjat eli me – maksamme.

Lyhyesti: perintövero on rikos tervettä järkeä ja oikeudenmukaisuutta vastaan.

Timo Harakka: sdp rakastaa verotusta))  

ÄsDeePee-nimisen puolueen kansanedustaja Timo Harakka tunnusti haastattelussa puouleensa lämpimän ja kiihkeän rakkauden perintöveroon (https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/244310-kansanedustaja-ylistaa-perintoveroa-markkinatalouden-paras-vero-kohdistuu).

Harakan järkeilyssä perintövero on tietyllä tavalla samantyyppinen ilmiö kuin maaorjan kuolinvero: kuoleminen merkitsee veronmaksun loppumista ja se on paha se.

Kelpo Timomme mukaan ”perintö- ja lahjavero on myös oikea lääke väestön ikääntymisestä johtuvaan julkisen talouden kestävyysvajeeseen. Yli puolen miljardin euron menetys pitäisi kattaa uusilla leikkauksilla.” Eli kun vanhukset maksavat niin paljon, niin jostainhan ne muruset pitää niille hankkia.

Timo on rehellinen mies ja on hyvä, että hän tunnusti miten asiat ovat. Demarit elävät veroille.

Harakan avautuminen on valaisevaa ja sen pitäisi lopettaa keskustelu siitä onko SDP yrittäjän tai palkansaajan asialla. Heidän yhteiskunnassaan pienet ja keskituloiset roikkuvat helpossa hirressä ja pienyrittäjät ovat olemuksellisesti rikollisia. Ainoastaan suuret yhtiöt ja suuret omistajat ovat ihan ookoo.

Kuten Timon avoimen rehellinen tunnustus kielii, tämän puolueen luova ja syvällinen toiminta on keskittynyt siihen, miten ihmisten ansaitsemat rahat olisi mahdollista kanavoida yhteiskunnan ts. heidän käyttöönsä. Ja sieltä sitten maailmanparannukseen kuten Kreikan lainojen maksuun (Ranskan ja Saksan pankkien pelastamiseen).

Eli tässä toveri Harakalle runomuodossa (jaappanilais-savolaisessa haikumuodossa) tunnustus rohkeudesta ja avomielisyydestä:

”Timo kertoo sen – on vero suloinen – ÄsDeePee – sun rahaas himoitsee!”

ps. keskustelun päätteeksi voi todeta: SDP elää veroista, haluaa verottaa. Harakan esiintymisen perusteella voi valittaen todeta, että SDP ei tunne armoa; lesken ja lapsien verottaminen on sen erikoisherkku.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu