Arto Luukkanen

MTV 3 - Palkinto hyvästä journalismista?

MTV 3 - 22.00 Uutiset palkitaan riemullisella "Tass-Beobachter" palkinnolla! Ihanaa!

Palkinnon syy on 18.5. uutisoitu 22.00 uutisten juttu kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmä lopettamisesta.

Uutisointi täytti kaikki propagandistisen ja asiattoman journalistiikan ehdot.

Perussuomalaisten kantaa ei selostettu vaan vihjailtiin ja viitattiin, että vastustus johtuu heidän ongelmistaan. Kuvaus oli hyvin suunniteltu ja loistavasti masinoitu. Hyvä-ihmisten voitto on nyt varma! Mistä näitä senttejä löytyy!? Fantastista! Fantsua!

Kutsumme MTV3 loistavat toimittajat saamaan tämän palkinnon, joka jaetaan Senaatintorilla 20.5. klo 8.00. Kansanjoukot odottavat. Kukitus varma. Valtiontiedonvälityspalkintoa harkitaan.

**

Noh...ehkä tämä oli sitä satiiria mutta kylllä nämä tämän illan MTV3 uutiset olivat huonon ja kelvottoman journalismin riemupaukku. Tuli ihan hyvä mieli)) Näin Neuvostoliiton tutkijana sitä kuvitteli, että on nähnyt kaiken.

Mutta ei olekkaan)) Suomessa on päästy uusiin korkeuksiin huonossa journalismissa)))

Haluan tätä lisää)!! Sipsejä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Taas väärin uutisoitu. Jälleen kerran media on uutisoinut toisin kuin päivystävä dosentti olisi toivonut. Olemme järkyttyneet.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Manu hyvä. Ne perusasiat pitää osata sanoa. Mitä A sanoi ja miksi. )))) ymmärräthän sinä edes sen? Sitä sanotaan journalismiksi.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

En tietenkään ymmärrä, onneksi on koulutettua fiksua yliopistoväkeä.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Edes ne perusasiat.))) nyt oli kuin parodiasta. ))) mutta tuli hyvä mieli. Tällaista ei tule televiissiooonista muualta.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

tuli vähän samanlainen olo kuin katsoi joskus "Vodkaa komissario Palmu"...

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Sitä elokuvaa oli yksi Korkman tekemässä. En tosin minä.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

respektii))) onhan se kin jo tain)))

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #9

Eikö ole kin? Me kei n ku in olis sin itse tehnyt sen elo kuvan.))))))))

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Tuli mieleen miten Iltalehti uutisoi että Trump oli haukkunut kaikki siirtolaiset "elukoiksi", vihjaten samalla että natsisaksassa puhuttiin samalla tavalla. Uutiseen liitetystä videopätkästä oli sopivasti leikattu pois itse kysymys, jossa kysyttiin Trumpin mielipidettä MS-13 jengiin, ei kaikkiin pakolaisiin, ja heidät Trump haukkui elukoiksi. Elukka on osuva kuvaus posseen joka on kunnostautunut esimerkiksi raiskaamalla rampoja sekä puukottamalla henkilöä 100 kertaa jonka jälkeen he leikkasivat hänen päänsä irti ja sydämmensä pois.

Meinasin kirjoittaa blogin tuosta erinomaisesta journalismin pohjakuonasta, mutta en vaivautunut kun ei kukaan vakio Trump-öyhöttäjistäkään vaivautunut.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Yle on ollut ihmeellisen puolueeton ja hyvin kirjoittanut.. Ihmettelen suuresti. Mutta Muut ovatkin sitten normaaliin tapaan valinnut oman puolensa.. Tosin nyt etsin vähäsen niin en löytänyt ollenkaan asiasta Ylen sivuilta, siis Ps:n vastuksesta, ehkä se sielä on jossain.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Kyllä ylen uutisointi oli 20:30 uutisissa (videotallenne kohdasta 15:40 alkaen) ihan samaa luokkaa kuin kirjoituksessa mainittu mtv:n. Myös ylen uutiskirjoitusta näyttää muokatun parempaan suuntaan, mutta ei siitä edelleenkään käy selville se kaikki muutos mitä tulee tapahtumaan. Sopeutusraha tulee koskemaan laajempaa joukkoa (myös vuoden kansanedustajana olleita) ja eläkettä on mahdollista lakkautuslaista huolimatta hakea vireillä olevan sopimusrahalain muutoksen mukaan kansliatoimikunnalta. Kun itse pääsee muuttamaan lakia ja vielä päättämään ehdollisesta eläkkeestä, niin helppoa on kuin heinänteko. Mennään vain kuten aiemmin suuntaa muuttamalla eli ei Valtiokonttorin kautta suoraan. https://areena.yle.fi/1-4234973#autoplay=true

Hyvin kuvastaa kuinka kansanedustajat edelleen haluavat paremmat edut kaikin puolin kun kerran itse pääsevät päättämään. Onko perustuslain mukaista, katsotaan kun ao.valiokunta antaa oman päätelmänsä kokonaismuutoksesta.

Lukekaahan keitä nykyisin kuuluu kansliatoimikuntaan. Ainakin minulle ei jää epäselväksi vanhan menon jatkuvan toista kautta kuitenkin huomioiden ansiotulojen lisäksi vaikuttaen pääomatulojen määrä harkinnanvaraisen eläkkeen myöntämiselle. Huomtkaa kuinka tuo elin koostuu varsinaisina jäseninä on vain hallituspuolueiden edustus plus yksi demari, eikä edes varajäseniä ole kaikista oppositiopuolueista. Tuo esitys on kokoomuksen tuomaa aatetta, sillä sen on nyt toteuttamassa juuri tällaisena Paula Risikko. Istuu niin puhemiesneuvostossa kuin kansliatoimikunnassa.

https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/Org...

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatiet...

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatiet...

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Se on hyvä, että jotain jaksaa vielä naurattaa. Itse olen saanut niin tarpeekseen nykyisestä uutisoinnista, että en enää katso uutisia ollenkaan. Ihan turhaa hankkia itselleen siitä pahaa mieltä. Jos jostain suomalaisesta mediasta hankin tietoa, se on iltapäivälehdistä. Niistä kuitenkin tietää sen, että heitä kiinnostaa oman aatteen julistamista enemmän klikkien saaminen.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Halla-aho ottaisi mallia Japanista (vai Kauniaisista?): väki saa vanheta ja robotit ja toiminnan tehostus voitaisiin ottaa avuksi.

Aulis Saarijärvi

Tiedotusopin ylioppilaille opetettiin aikoinaan, että uutinen on kertoa, että
”Laiturilta pudonnut saatiin nostettua ylös. On sitten toinen asia kertoa, että pudonnut hukkui.” Lehdistövapaus on tuolla otsikoinnilla lunastettu. On saatu se ihmisarvo kohdalleen. Presidenttikään ei voi enää etsiä arvopohjaa, kun kuulumme länteen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset