Kokoomus on kommunismia?

Vielä 1970-luvulla ulkopoliittisesti arveluttavaksi julistettu taantumuksellinen puolue – tämä Lännen puolella seissyt, neuvostovastainen, kiihkeä sotapuolue, tämä ”oikeistopiirien” puolue; entinen kodin, uskonnon ja isänmaan puolue on lähtenyt rajoittamaan sananvapautta.

**

Se on totta. Kokoomus on lähtenyt Kuopiossa tallustamaan sitä samaa tietä mitä monet diktaattorit aina Maosta, Hitleriin ja Leniniin ovat kulkeneet.

En olisi ikinä uskonut, että tässä käy näin.

Mutta on se uskottava kun entinen länsimaisten arvojen puolustaja, entinen konservatiivinen puolue ja tässä samalla kunniansa menettänyt Kansallinen kokoomus ja sen puheenjohtaja (14.8.2018)  Petteri Orpo julisti seuraavaa: ”Vihapuheen, rasismin, nettikiusaamisen ja väkivaltaan yllyttämisen lisääntyminen niin nettikeskusteluissa kuin julkisilla paikoillakin on ilmiö, joka repii yhteiskuntaamme ja lisää turvattomuuden tunnetta”.

Kuvitella. Tämä tapahtuu Kuopiossa – tolkun immeisten ja viisaiden savolaisten kaupungissa.

Ja siksi: ”Kokoomuksen ministerit käynnistävät nyt uusia toimia vihapuheen ja kiusaamisen ehkäisemiseksi. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, oikeusministeri Antti Häkkänen ja sisäministeri Kai Mykkänen asettavat asiantuntijaryhmän käymään läpi muun muassa rikosoikeudellista sääntelyä, poliisin ja viranomaisten toimintamahdollisuuksia, palveluntarjoajien vastuuta julkaisemistaan sisällöistä sekä vihapuheen ja kiusaamisen ehkäisyn keinoja.

Kokoomus katsoo Turkmenistaniin!

Vielä kerran. Joko sananvapautta on kaikilla tai sitä ei ole kenellekään.

Kokoomus aikoo nyt nitistää perustuslain ja käytännössä sulkea kansalaisten suut.

Syy tähän jyrkkään käänteeseen diktatuuriin ja tyranniaan on ilmeisesti seuraava: Suomessa toteutetaan pian niin järeitä yhteiskunnallisia muutoksia, että niiden toteuttaminen on mahdotonta ilman turvautumista poikkeustoimenpiteisiin. Tärkein muutos näyttää olevan se, että maahan aiotaan pakko-asuttaa ensimmäisessä vaiheessa 100 000 pakolaista ja sen jälkeen aina sopivissa määrin miljoonaan tulijaan saakka. Näiden majoitus tapahtuisi osin yksityiskodeissa – vihreiden kannustamana. Tosin miljoona olisi alkua sillä entinen pääministeri Jyrki Katainen totesi vielä pari vuotta sitten, että me tarvitsemme 1,8 miljoonaa tulijaa.

Se ei onnistu ilman diktatuuria ja sananvapauden suitsemista. Kysymys on yksinkertaisesti siitä, että nykyinen kokoomus aikoo nyt kajota sananvapauden kovaan ytimeen.

Nyt on kyse juuri siitä.

Kuten eduskuntatutkimuksen johtaja Markku Jokisipilä totesi Turun Sanomissa (http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/3676894/Markku+Jokisipila+Valhetta+on+kaikki+laulut+maan)  ”

”…Sananvapaus on demokratian kovinta ydintä. Se on lahjomaton mittari yhteiskunnan edistyneisyydelle ja demokraattisuudelle. Sananvapauden lisääntyminen on aina merkinnyt yhteiskunnallista edistystä, sen kaventaminen taas taantumista….”

”…Ajatus siitä, että meidän tulisi ennalta estää joidenkin mielipiteiden ilmaisu, on läpikotaisen epädemokraattinen. Rikoslakimme tarjoaa viranomaisille laajat valtuudet puuttua lainvastaiseen mielipiteenilmaisuun, mutta koska perustuslakimme yksiselitteisesti kieltää ennakkosensuurin, se voi tapahtua vain jälkikäteen. Demokraattisessa valtiossa viranomaisten tehtäviin ei todellakaan kuulu kertoa kansalaisille, mitkä mielipiteet ovat ”eettisesti hyväksyttäviä…”

Perustuslain kimppuun Kuopiossa

Tänä tiistaina Kuopiossa julistettu sota sananvapaudelle on juuri sitä samaa mitä bolshevikit tekivät valtaannousunsa jälkeen. Silloinhan samana päivänä kun he tulivat valtaan, he valtasivat kirjapainoja ympäri kaupunkia.

Kyseisen joukkion sotilaallis-vallankumouksellinen komitea totesi, että uusi valta sulkee ”väliaikaisesti porvarilehdet ja vastavallankumoukselliset julkaisut”. Pari päivää sen jälkeen ko. päätös sinetöitiin erillisellä dekreetillä. ”Jokainen tietää että porvarillinen lehdistö on mitä voimakkain ase porvariston kädessä ja siksi tällä kriittisellä hetkellä kun uusi työläisten ja talonpoikien valta yrittää vakiinnuttaa valtansa, on mahdotonta jättää sellaista asetta kokonaan vihollisen haltuun…”

Arvoisa toveri Antti, kunnioitettu toveri Sanni, hyvä rehti toveri Kai ja hyvä Turkmenbashi ystäväni Petteri – miettikää vielä mitä te oikein teette.

Ei-kommunistisin terveisin

Arto

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu