Vanhuksen nakki ja pyrskäys sosetta

Mitä tarjoaisit harvinaiselle ja arvokkaalle vieraalle?

Parasta tietysti. Olipa vieras Ruotsin kuningas, Kiinan keisari tahi Donald Trump tai suurkomissaari Juncker. Tämä ajatus näkyy esimerkiksi itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Silloin pöydässä karehtivat parhaat herkut – tasavalta haluaa näyttää parastaan ja tarjoaa myös senioreille jotain. Onpa mukana muutama sotaveteraanikin. Näytiksi.

Juhlapuheiden ylevyys ei kuitenkaan mahda mitään arjen tylylle todellisuudelle. Vanhukset – nuo maan jälleenrakentajat ja kovan elämän puurtajat saavat vanhainkodeissa ja palvelutaloissa mahdollisimman niukkaa ruokaa.

Näytän ylläolevan kuvan kurjana esimerkkinä. Se taisi ilmestyä viikko sitten iltapäivälehdessä. Kun näin sen ensimmäistä kertaa niin ajattelin, että kuva oikein kiljuu "kuole pois vanhus" !

Tuli surullinen olo. Tämä on sen kansan apetta, joka on itkenyt, vuotanut verta ja taistellut Suomen puolesta. Mitä se sitten saa? Vanhuksen nakin ja pyrskäyksen sosetta. Taatusti halpaa, vegaanista ja teollista ruuan korviketta. 

Mikä odottaa meitä tulevaisuudessa?

Tälle on tultava loppu. Vanhukset kaipaavat monipuolista ravintoa, jotta pysyvät kunnossa. Valitettavasti vanhenevien seniorien tulevaisuus on tyly. Kun Sote valmistuu, niin tämän ala kilpailutetaan ja hoitokotien ruuasta otetaan irti viimeinenkin sentti. Attendo ja muut firmat tekevät laskemia niin, että paperit ratisevat. Kuka on halvin? Kuka hoitaa edullisimmin näistä yhteiskuntamme huutolaisvanhuksia ja Pöperö-Maijoja.

Arvokkaan vanhuuden tarjoaminen on meidän itsemme kunnioittamista. Se on sydämen sivistystä. Tässä asiassa ei saisi olla puolueita. Vain suomalaisia.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu