Aatteiden alennusmyynti

Kuten hyvin tiedämme, joulun jälkeen koittavat railakkaat alennusmyynnit, joissa viisas kuluttaja voi saada edullisia tuotteita hyvinkin halvalla.

Ja miksipäs ei. Kauppiaat riehaantuvat yrittämään hyvää tilikautta ja myyvät ilman katteita.

Kunhan vaan tavaraa saa ulos äkkiä. Mitäpä siitä jos tulee persnettoa! Voi niitä Hulluja Päiviä! Kaikki on kaupan.

Sininen hulabaloo – ilmainen turvapaikanhylkäysvakuutus

Myös Suomen eduskunnassa on koittanut alekausi. Aatteiden alennusmyynti on rysähtänyt erityisesti sinisten ryhmään. Siellä näyttää vallitsevan viimeisten päivien hurlumhei-tunnelma. Ollaan vähän kuin Titanicissa ennen sen vajoamista; orkesteri soittaa ja laulu raikuu. 

Alekauden remakkuuspalkinto on myönnettävä ilman muuta Tiina Elovaaralle, joka on keksinyt ihan uuden tuotteen – ”sisuviisumin”.

Elovaaran ”sisuviisumi” on kuin Linnanmäen vapaalippu: se oikeuttaa ajoon kaikkiin laitteisiin ja hattarat päälle. Sen mukaan ulkomaalaiset saisivat palkinnoksi siitä, että vähän oppivat suomenkieltä, vastikkeena ”aktiivisen kotoutumisen”. Eli hulppeasti vaan kuin Hulluina päivinä. Elovaaran päivän tarjous on edullinen: aina sitä jotain siteitä maahan aina syntyy, kun siellä asuu! Kaikki arvat voittavat!

(http://tiinaelovaara1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265867-sisuviisumi-ahkerille-maahanmuuttajille?ref=karuselli). 

Elovaaran takuu Suomeen tuleville pakolaisehdokkaille on se, että heitä ei palauteta omiin maihinsa turvapaikkahakemuksen tullessa hylätyksi! Ja ehdoksi tällaiselle kummallisuudelle ei vaadita oikein mitään. Ei edes vaadita mitään selkeitä suorituksia, kuten pysyvää työpaikkaa. Mikä vaan tahansa kelpaa.

On vaikeaa ymmärtää, miten tällaista voi esittää vakavalla naamalla.

Mutta ei pidä masentua.

Aluksi kyseessä näyttäisi olevan GCM-sopimusta ekstaasiin saakka lukeneen Elovaaran poliittinen konkurssi-ilmoitus. Mutta, mutta… kun tarkemmin ajatellaan: tässähän kirjoittaa arvovaltaisesti hallituspuolueen varapuheenjohtaja!  

Elovaaran vapaalipputarjous kertoo sen että sininen puolue on hallitusvaltansa viime hetkillä valmis myymään ihan kaiken. Rellestykselle on saatava hinta. Tavara on saatava ulos kaupasta.

Sama näkyi myös ministeri Sampo Terhon esiintymisessä eduskunnassa. Hänen viimeinen puheensa oli jonkinlainen ”krik dusha” – sielun huuto – jossa puhuja peilaili oman poliittisen uransa loppua. Puheen todellinen intentio ja sisältö oli: ”tässä me ollaan taas – politiikalla ei ole mitään välii… tsaippadaippadaa….”

Se sama hälläsväliä – venäjäksi ”vsjo ravno” (mitää välii…) näkyy myös Soinin plokeissa, joissa poliittisen tuntumansa menettänyt ulkoministeri keräilee kasaan aatteittensa rippeitä. Timo on tässä asiassa hengästynyt ja väsynyt.

Viime vaalikaudella näitä ”kauhun huutoja” ja ”tunnustuksia” tuli demarien piiristä, jossa pelättiin tulevaa vaalitulosta. ”Ovatko duunarit hylänneet meidät” parahdukset olivat ihan aitoja ja ennustivat tulevaa. Nyt lähteenä ovat siniset. Tosin viime aikoina pikkasen demaritkin – kun se himoittu vaalivoitto ei tulekaan! Mitä myydään? Luvataanko toinen satanen? Mitä pitäisi sanoa? Apua!?

Mielenkiintoista ja samalla pysäyttävää. Mikään ei kosketa niin kuin ihminen, joka on pysähtynyt ja etsii tulevaisuuttaan.

Tämä sopii hyvin joulun sanomaan. Jotain uutta syntyy ja vanhan on väistyttävä. On aika pysähtyä.

Hiljentyä.

Arto Luukkanen

PS. Tämän aamun luku on: 12 000. Kiitos edellisen blogin kirjoittajille – kommentteja tuli ennätykselliset 409.

 (https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592).

Asia on yhteinen. Tässä asiassa ei ole väliä siitä mitä äänestää ja kuka on: meitä suomalaisia keitetään nyt yhteisessä kattilassa. Pelastetaan isänmaa! Yhdessä.

PPS. Löin aamulla Järvenpään viisaimman miehen (demari) kanssa vetoa pullakahveista että aloite saa yli 50 000 nimikirjoitusta. Hänen mielestään se saa vain 25 000 kappaletta nimikirjoituksia. Olen varma, että tässä asiassa hän on väärässä. Muuten hän on mukava mies. Ja viisas.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu