Arto Luukkanen

Vuosi 2019 – rohkeutta ja yksi ekologinen teko: wanha hallitus kompostiin!

Päättyvä vuosi 2018 tarjosi meille useita järkyttäviä ja pahaenteisiä uutisia maailmalla harvempien hyvien kanssa.

Myös Suomen tilanne näyttää uhkaavalta. Maassamme on virallisesti puoli miljoonaa ihmistä ilman töitä ja tilastoilta siivottuna pari sataatuhatta lisää. Valtio ottaa yhä lisää velkaa vaikka elämme nousukauden huippua ja kurittaa työttömiä aktiivimalleilla. Tehkää työttömät voltti! Samaan aikaan meitä uhkaa kansainvälinen paha lama – joka olisi monta kertaa hurjempi kuin vuoden 2008 myllerrys.

Sipilän hallitus - appelsiinit on syöty

Meidän hallituksemme on tässä asiassa kädetön ja silmätön. Panokset on jo käytetty eikä mitään strategiaa tai näkemystä ole. Korot ovat nyt olemattomat, joten mitään korkoelvytystä ei ole mahdollista käyttää.

Nykyisen hallituksen kuolinkouristuksien aikana liikenneministeri Anne Berner on vaivihkaa saattanut loppuun omia tuhoisia uudistuksiaan. (https://suomenkuvalehti.fi/vuorikoski/bernerin-uudella-liikennefirmalla-...?). Kaikessa hiljaisuudessa Berner perusti Traffic Management Finlandin, jonka tarkoituksena on edistää myttyyn mennyttä liikenteen yksityistämistä. Kyseinen firma kahmaisi 125 miljoonaa veronmaksajien omaisuutta ja alkaa pian päsmäröidä väylien liikenteen ohjaus- ja hallinnointipalveluja. Kansan tahdon vastaisesti.

Kaikille on tässä vaiheessa jo päivänselvää, että Juha Sipilän energiansa ja suosionsa menettänyt hallitus ajelehtii kohti vääjäämätöntä haaksirikkoaan. Siitä huolimatta se on jääräpäisesti kuin keskenkasvuinen teinipoika kohveltanut omia tempauksiaan. Esimerkkinä: hallitus ”hyväksyi” GCM-massamuuttosopimuksen Marokossa – samassa maassa, josta pian sen jälkeen katkaisiin nuorten skandinaavinaisten kauloja. Hallituksen omalaatuisen ”teenpäs-kylläpäs-umpan” päättää pääministerin puhe, jossa on epäselvää se kuka ja mikä taho säätää rikoslakia. Tähän saakka rikoslakia on säätänyt Suomen eduskunta – ei kukaan muu.

Vihervasemmistolainen hirmuvalta edessä?

Tulevaisuus pelottaa monia kansalaisia. Onko todella näin, että ympäristövimman vallassa olevat poliitikot aikovat tehdä Suomesta jonkinlaisen retromuseon? Tuleeko Suomessa yksityisautoilusta rikkaiden statussymboli? Pitääkö lemmikit hävittää, että ei tulisi niin paljon hiilidioksidia? Aikovatko ilmasto-maailmanlopusta vouhottavat viherdemarien puolueet ministeri Kai Mykkäsen johdolla asettaa meille tulevina vuosina lisämaksuja, haittaveroja, ympäristötalkoita, viherkulunkeja ja sietämätöntä määräilyä? Onko Suomella tulevaisuutta? Kannattaako tänne tehdä lisää lapsia?

Toivoa on – 2019 rohkeuden ja toivon vuosi - nyt voidaan tehdä ympäristöystävällinen teko - kierrättää hallitus kompostiin!

Näin historiantutkijana on turvallista huomata se, että maamme on selvinnyt pahemmistakin katastrofeista. Meillä on ollut Isovihaa ja pikkuvihaa; sotia ja koettelemuksia. Kaikista on selvitty. Herrat ovat tehneet miljardien konkursseja, UMTS-kauppoja ja taloudellisia mahalaskuja. Joka kerta tavalliset ihmiset ovat kuin pienet mehiläiset ruvenneet taas keräämään hunajaa yhteisiin kennoihin.

Meillä on onneksi mahdollisuus muutokseen. Vuosi 2019 tarjoaa mahdollisuuden herrojen ja viskaalien ympäristöystävälliseen täyskierrätykseen. Vaalit ovat mahdollisuus losauttaa Sipilän hallitus päättävästi kompostiin. Ekologisesti ja turvallisesti!

Tehdään vuodesta 2019 rohkeuden ja toivon vuosi!

Toivotan kaikille Uuden Suomen lukijoille Toiveikasta, Hyvää ja Rohkeaa vuotta 2019. 

ps. Vaikka jakoja on 111 ja tykkääjiä paljon niin tämän rating vähenee - kiitos Markun "alkorytmin". ))) Laitan tähän vielä päivän numeron:  15 913.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592

Sydämellisesti vielä kiitos niille, jotka ovat allekirjoittaneet! Ja lisää vielä tarvitaan!!!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Onneksi voimme luottaa siihen, että perussuomalaisten piirivaikuttajien halu hallitukseen ei näy tulevissa kansanedustajissa. He ovat vakuuttavan yksimielisiä siitä, että sen kummemmin nykyiset hallituspuolueet kuin opposition vihervasemmistolaiset tai maailmoja syleilevät ruotsinkielisetkään eivät ole sopivia hallituskumppaneita vaan pelkkiä ahneita paskiaisia.
Kristillisten kanssa taas ei isoa kirkkoa rakenneta. Joten oppositio odottaa ihan omista haluista. Takkiahan ei käännetä!

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Minä taas toivon sitä, että perussuomalaisten agenda kansalliskiihkon moottorina ja, jo tapahtuneen maahanmuuton seurannaisilla mässääminen ja haudataan kompostin alimmaiseksi urealla maustettuna mätänemään.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Vihervasemmiston lempilapset kyllä järjestää aivan itse uusia rikosotsikoita.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ei ongelmajätteitä kompostiin saa laittaa.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Ei muuta kuin parasta Hyvvää Uutta vuotta niin Juholle, Heikille kuin Jarmollekkin)))

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Arto asioita selvittävistä plogeistasi. Suomen kansalle, tervehenkistä elämäntapaa etsien ja kannattaen, astukaamme Uuteen- Vuoteen, jos Jumala suo ja elämme. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

kiitos Lasse lämpimistä sanoistasi. Jumalan kämmenellä tässä mennään...kuten me kaikki suomalaiset.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jätä minut noista kämmenellä olijoista pois. Ei asiat ole kovin vahvalla pohjalla, jos satuolennon kämmenellä on turva.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Arto. On kiva, kun olet olemassa ja jaksat kiittää. Siunausta sinulle ja rakkaillesi. Lasse.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Raimo hyvä. Sinä voit ajatella sitä sitten vain ystävällisenä toivotuksena)))

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala

Mitä ilmeisimmin on alkamassa vaikea ja monimutkainen vuosi, jona ei missään nimessä saa toimia edellisten vuosien mallien mukaan. Euroopan "nousukausi", josta kansat eivät koskaan havainneet mitään, näyttää olevan ohi, ja kuten Arto sanoo, on eväät jo valmiiksi syöty.

EU:n "suhdannepolitiikka" joutaa myös kompostiin. Ja Suomelle siis tarvitaan oma, kansallinen talouspolitiikka. Ja lisäksi pitää Suomen EU:n jäsenenä liittyä niiden rintamaan, jotka haluavat ulos saksalaisjohtoisesta EU:n keskustaloupolitiikasta. Tuon yhtä rohkean kuin pieleen menneen risteytytyksen kanssa kuristavaa sisämarkkinalinjaa, korkeaa velkaantumista ja olemattomia korkoja tulee suhdannelamasta varma katastrofi.

Luovaa Uutta Vuotta 2019 Artolle ja kaikille keskustelijoille!

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Artolle ja kaikille keskustelijoille oikein hyvää uutta vuotta 2019! Toivotaan tulevasta parempaa kuin tämä päättyvä on ollut.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset