Arto Luukkanen

Suvakkilan samba

Wanhat puolueet ovat viikonlopun jälkeen sätkineet ”Suvakkilan sambaa”.

Tanssin tulisissa pyörteissä on käännetty takkia, kielletty sanomisia ja ”vaalipersuunnuttu” vauhdilla. Rasavilli ”Suvakkilan samba” on poistanut vanhoja lausuntoja netistä/lehdistä. Ja kuten Pietari hiilivalkealla - on kielletty kaikki entinen -  ”en minä ole niin sanonut” (Marin).

Netti on kuitenkin armoton.

Hurja sekasorto ja epätoivoinen hälinä ovat ymmärrettäviä; kansalaisten raivo ja hämmästys ovat sekoittaneet vanhojen puolueiden vaalisuunnitelmat.

Eniten surkuttelen demareita, ja vihreitä ja kokoomusta. He virittivät vaalikoneensa väärään suuntaan ja joutuvat nyt nopeasti kääntämään kurssia. Kaikki se kallis vaalimateriaali on tehty turhaan.

Turhaan ostettiin kalliilla ay-rahalla materiaalia – turhaan hiihdettiin Tuusulanjärven jäällä!  Ihan turhaan painettiin satojatuhansia tabloid-lehtiä. Melko turhaan hankittiin kojamo-miljoonilla muhkeat nahkatakit ja asuntovaaliautot! Aivan suotta tuotettiin vaalikrääsä; tulitikut, kynät, kammat, kaulaliinat, saludokahvit (demareilla) ja Presidentti-paketit (vihreillä) sekä säästötuplat (kokoomuksella).

Niin kovin turhaan porisevat palvihernekeitot (demareilla) ja paleovegaaniset kasvisliemet (vihreät) sekä Laihalan ranskalaisbuljonki (kokoomus). Kaikki se työ mitä viritettiin ”ilmastovaalien” takia on nyt mennyt. GCM-Mykkänen sisäministerinä voi vain hötkyillä. Kokoomuksen ministeri Kai Mykkänen on nyt kuin ”Komisario Palmu” elokuvien poliisimies Toivo Virta (Matti Ranin), joka säntäilee suunniltaan ”vaalipersuuntumisen” ja suvaitsevaisuuden välillä. 

Kansalaiset eivät jaksa innostua yksityisautoilun lopettamisesta vaan ovat kiinnostuneita tolkun asioista ja turvallisuudesta ja se ratkaisee kaiken. Varsin luotettavien tietojen mukaan myös Ylessä on oltu allapäin: turhaanko IPCC tietoiskut ja toistuva vihervouhotus. (klo 16.03 luin, että Ylellä on yt-neuvottelut; sekin varmaan masentaa - rohkeutta sinne!).

  1. Ennaltaehkäisyä

Oulun, Helsingin ja muiden tapahtuneiden hirveyksien estämiseen on jo myöhäistä. Pahin on jo tapahtunut. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kuitenkin uskoi 14.1 A-studiossa, että ”ennaltaehkäisy on tärkeintä”. Ongelmana on vain se, että poliitikot ja heitä tottelevat poliisikomentajat eivät uskalla puuttua itse asiaan – maahantulijoihin ja siihen, että potentiaaliset riskitekijät eivät pääse Suomeen. Älyttömin ajatus oli ns. ”henkisten rauhanturvajoukkojen” perustamisesta.

Itse epäilen, että mikäli ennaltaehkäiseviä keinoja olisi käytetty, niin näitä kauheuksia ei olisi tapahtunut.

Tärkein näistä ennaltaehkäisevistä keinoista on raja ja rajavartiointi.  Näiden tehtävänä on estää ei-toivottujen ihmisten tuleminen Suomeen. Viranomaisten olisi pitänyt luoda vuonna 2015 järjestelmä, jossa tänne tulijat olisi saatu turvalliseen paikkaan odottamaan lyhyttä tuomiota siitä voivatko he tulla tänne vai ei.

Toinen ennaltaehkäisevä keino on taustojen selvitys. Pienenä esimerkkinä vain Suomen ensimmäinen terroristi, joka ihan muutenkin toisesta EU-maasta tulevana turvapaikanhakijana olisi pitänyt palauttaa sinne. Kaiken lisäksi ei edes selvitetty, mitä kaikkia rötöksiä hän jo oli ehtinyt tehdä Saksassa, jotka suoraan olisivat riittäneet hakemuksen välittömään hylkäykseen. Samanlaista näyttää tapahtuneen myös nykyhetken tapauksissa, mihin palaan lähipäivinä.

Kolmas ennaltaehkäisevä hanke on kansalaisaloite, jossa vaaditaan kansainvälisen GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimistä Suomessa (https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592). Ajatuksena on estää ylikansalliset sopimukset, jotka aukaisisivat hallitsemattoman ja holtittoman massamaahanmuuton. Se on saanut jo miltei 20 000 allekirjoitusta.

GCM-sopimus on lainsäädännöllemme kuin sorkkarauta, joka avaa ovet holtittomalle migraatiolle. 

Se on vähän kuin sitä, että jos astuisit autokauppaan ja sinulle myytäisiin auto sinun itsesi tietämättä. Kauppias toteaisi, että "astuminen kauppaan on vain ilmaus sinun tavoitteestasi ostaa auto" ja että "sinulla on täysi päätösvalta" mutta että hän tekisi sinulle paperit valmiiksi ja määrittelisi itse auton hinnan. Sitten sinä maksat hinnan - etkä aja autolla. Joku muu ajaisi sillä.

2. Uusia lakeja

Vuoden 2015 jälkeen hallitus ei halunnut toimia oman hallitusohjelmansa mukaisesti ja vahinko pääsi tapahtumaan. Sen jälkeen hallitus vähensi määrätietoisesti poliisien määrää ja eikä kyennyt huolehtimaan kansalaistensa turvallisuudesta.

Kuten kansalaisaloite ”Seksuaalirikoksesta Suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkoitus” (joka on saanut jo kohta 100 000 allekirjoitusta) osoittaa kansalaiset haluavat nopeita ja järkeviä toimia turvallisuuden parantamiseksi.

Tässä ehdotuksia lainsäädännöllisiksi toimiksi:

A. Tänne turvapaikkaa hakeneet ihmiset ovat osoittautuneet turvattomuustekijäksi. On luotava järjestelmä, jossa vakaviin rikoksiin syyllistyneet (myös ennen Suomeen tuloaan!) henkilöt on nopeasti  siirrettävä joko maan sisällä johonkin paikkaan, jossa he eivät voi syyllistyä rikoksiin tai sitten nopeasti saatava ulos maasta. Lainsäädännön on muututtava tarpeen mukaan kansan turvaamiseksi, joskin osa tästä voidaan tehdä suoraan asetusteitse.

B. Poliisille on annettava välittömästi lisää vuosittain 400 virkaa, jotka suunnataan normaalin poliisityöhön. Nettipoliisien toiminta on suunnattava oikeiden netin seksuaalisten saalistajien kiinniottamiseen. Seuraamaan sitä kuinka nämä saalistajat kommunikoivat toistensa kanssa –lakeja seuraten; ei vakoilumielessä.

C. On lähdettävä ”kansallisiin turvallisuustalkoisiin”, johon kaikki puolueet voivat osallistua. Turvallisuuskysymyksissä ei ole demaria, kokkaria, vassaria tai perussuomalaista. On vain suomalaisia.

D. Lapsiin, erityisesti ei-sukukypsiin, kohdistuvan seksuaali- ja muun väkivallan rangaistukset ja koko oikeuskäytäntö suhteessa lapsiin kohdistuviin rikoksiin on uudistettava perusteellisesti. Jokaisesta rikoksesta tulee seurata ehdoton tuomio. Jos syyllistyy lapsen hyväksikäyttöön, siitä pitää seurata oikeasti pitkäaikaista linnaa.. Uhri kantaa rikoksen henkistä taakkaa koko elämänsä – rangaistuksen pituuden tulee vastata tätä.

E. Turvapaikanhakijan tekemän väkivaltarikoksen tulee olla kansalaisuuden saamisen este sekä kansalaisuuden menettämisen peruste.

F. Turvapaikantekijöille on tehtävä selväksi, että rikos johtaa karkotukseen Suomesta ja maahantulokieltoon.

G. Rajatarkastukset tulee ottaa käyttöön niin että rajatarkastus voi todellisuudessa varmistaa, ettei maahantuleva henkilö ole uhka yleiselle turvallisuudelle ja järjestykselle. Säilöön ja tutkintaan.

On vielä toivoa! Toimitaan yhdessä!

Suomi voidaan vielä hyvin pelastaa. Tarvitaan yhteistyötä. Nyt on ihan sama onko demari, kokkari, kepulainen tai muu. Kunhan toimitaan yhdessä. Jokainen voi päätellä oman omantuntonsa ja Luojansa edessä sen onko osasyyllinen näihin tapahtumiin.

Nyt pitää toimia ja historioitsijat tutkikoot myöhemmin syylliset.

Kuten Tuntemattomassa: ” En mää täsä syylissi kaipa yhtikäs. Lahtist ja konekivääri mää kaipasi."

**

Onneksi on perussuomalaiset!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

On siinä yhdellä puolueella tulevassa oppositiossa hommia kerrakseen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Otsikko on tietenkin rienausmielessä tehty, mutta mielestäni pitää nyt todella yhteistyössä kaikkien eduskuntapuolueiden kanssa tehdä töitä.

Se on selvä, että ilman persujen pelkoa, ei näin ripeisiin toimiin olisi alettu. Nyt on tärkeintä, että löydetään yhteinen linja maahanmuuttopolitiikkaan, jottei tästä tule hallitusneuvoittelussa kynnyskysymystä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005966366.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005966218.html

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Otsikko oli lempeää huumoria))) Tärkeintä on yhteistyö. Suomalaisilla on terveen järjen ja tolkun ajattelun perinne. Se voittaa lopulta!

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Onkohan muiden puolueiden pilkaaminen ja herjaaminen hyvä lähtökohta yhteistyölle? Tätähän te olette tehneet vuosikausia ja tarkoitan nimenomaan teitä persupoliitikkoja. Kun lukee tämänkin plogin alun, niin voi vain miettiä, että onko siinä hyvä alku yhteistyölle?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Vahingonilohan siitä paistaa läpi, mutta nyt kun näissä on päästy eduskuntapuolueiden kanssa konsensukseen, niin parempi tietenkin yhteistyön kannalta olisi pitää ovet auki kaikkien kanssa.

Hyviä puheita pitävät eduskunnassa.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

niin on...se johtuu siitä, että kansalaisilta on tullut niin kovasti palautetta että paluu Telluksen pinnalle on tapahtunut. Toivottavasti se turha puolueiden demonisointi loppuu. Yhessä tätä tehään.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #7
Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Manu hyvä. Otsikko oli lempeää huumoria))) tämä ei ole pilkkaa eikä herjaa. EI pidä olla niin tosikko että siitä suuttuu. Suomessa on terveen järjen perinne ja se onneksi voittaa lopulta. Älä Manu hermostu - hymmyile vähän)))

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Arto Luukkanen

...ja kaiken lisäksi dosentti pistää vakavan asian huumorin piikkiin !

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen Vastaus kommenttiin #9

sen että wanhat puolueet kääntävät takkiaan,,,niin nopeasti...siinä on oma koominen puolensa.

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Mulle tuli hyvä mieli tuosta otsikosta. Tulee mieleen Koiramäen tarinat kirjoitustyylistä. Me saadaan kantaaksemme jatkuvasti niin paljon huonoa uutista mediasta, että huumori auttaa selviämään paremmalla mielellä tästä kaikesta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ei nyt vielä luovuta ilmastovaaleistakaan. Tunnuksella Pidetään Suomi harvaanasuttuna voitaisiin vaatia maahanmuutolle ilmastovaikutusarvioita kulutuksesta laskettuna. Maahanmuuton muut haitat sitten erikseen.

On muuten näkynyt pinta-alapohjaisia asuttamislukuja eri Euroopan maille. Tässä kannattaisi aina muistaa, että Suomen pinta-ala on samoilla leveyspiireillä sijaitsevaan Grönlantiin nähden vain vajaa kuudesosa. Näin laskien Suomi voisi ottaa humanitaarisia maahanmuuttajia kuudesosan siitä, mitä Grönlanti. Tämä ei todennäköisesti rasittaisi ympäristöämmekään liikaa.

Käyttäjän MarkkuKemppainen kuva
Markku Kemppainen

Mitä tehdä niille noin puolelle tuhannelle suomalaisen tekemälle raiskaukselle yms seksuaaliselle väkivallalle, joita tänä vuonna tapahtuu. Kyseessä on usein miehen ylivaltaa naisen ja lapsen suhteen. Ja tuo arvio on vain ne poliisille ilmoitetut tapaukset. Piiloon jää ainakin toinen samanlainen määrä. Eihän se ole äijä eikä mikään, joka ei pysty naista alistamaan ja raiskaamaan täällä. Ei eroa joidenkin suomijunttien naiskäsitys yhtään niistä alhaisimmista, joita on kuultu näillä turhautuneilla ulkomaalaisilla olevan. Kaikkialla, missä nuoria ja vanhempia liikkuu tätä tapahtuu. Nyt näiden ulkomaalaisten tekojen paisuttelu, noin 100 vuodessa kun suomipoijjat raiskaa yli 600 (ilmoitusta) kertaa vuodessa, hämärtää asioiden oikeaa suhdetta. Paljonko urheiluseuroissa, uskonnollisissa yhteisöissä yms tälläkin hetkellä nahkahuilua uitetaan siellä missä ei todellakaan pitäisi.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#12

No mitä sinä Markku itse ajattelet, että näille suomalaisille raiskaajille tulisi tehdä?

Onko mitään omia ideoita...jos on, niin olisin kiinnostunut kuulemaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persuilla on varmasti tähänkin joku ratkaisu, mutta se nyt ei ole heillä päällimäisenä mielessä, kun kyse on suomalaisista, eikä ulkomaalaisista.

Persut on siitä mukava joukko, että siellä tunnustetaan väriä ja se väri on valkoinen.

Kaikki aikanaan, kunhan nyt saadaan ensin tämä ulkomaalaisten epäsopiva joukko jollain lailla persujen toimesta hävitettyä.

Persuja koko raiskastouhu ei ole kiinnostanut lainkaan, ennekuin he huomasivat, että turvapaikanhakijat ovat
yliedustettuna tilastoissa, sitä ennen asiasta ei juuri kuultu.

V.2011 oli enemmän seksuaalirikoksia kuin vaikka v.2015 jälkeen, mutta silloin ei ollut niin paljon ulkmaalaisia, mitä syyttää.

Populismi ja älämölö, siitä tunnet tosi persun. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#14

Höpsistä Petteri... sinä senkin vanha hupsu.
Pikkuisen meinaa sinullakin lähteä välillä tuonne älämölön puolelle, mutta kyllähän tänne tekstiä mahtuu joten anna mennä vaan.

Eiköhän ne ole olleet nimenomaan persut jotka ovat vuosikausia huutaneet raiskauksista kovempia tuomioita...ja mitä enemmän äärilaidalta, niin sitä radikaaleimpiin keinoihin olisivat valmiita.
Veikkaanpa ettei monella raiskaajalla olisi pähkinöitä kukkaroissa, jos persut olisi saanut asiasta päättää....eikä siinä olisi kansalaisuutta kyselty.

Ongelma vaan on, ettei hallituspuolueet (ja sielläkin enemmän vasen laita) ole vuosikausiin halunneet näitä raiskaustuomioita "korjata".

Olipa ne persuista mitä mieltä tahansa, niin kyllä ne ovat raiskaajille kovempia tuomioita huutaneet vuosikaudet....olipa raiskaaja suomalainen tai minkä maalainen tahansa.
Varmaan nyt on selkeästi kiihko kovempaa kun pääsee sanomaan "mitäs me ollaan sanottu", mutta silti ei kannata väittää etteikö raiskaukset ole kiinnostaneet persuja ennen tätä päivää.

Joten nyt varmaan kannattaa yrittää keksiä muuta lokaa, jotain jolla on edes vähän totuuspohjaa.

Tommi Mäkinen

"Populismi/oppositio/älämölö/valkoinen/syyttää ulkmaalaisia"

Nyt vähän terävyyttä Petteri! Päivällä tuli parempaa kun olit yhden uuden solvauksen keksinyt.
Vaihdoit sen ainaisen "kuola valuu suusta" --> "Suu vaahdossa"
Ei se paljon muuttunut, mutta vähän piristi :)

Mieti edes pikkasen, niin saattais tulla uutta matskuu...

Käyttäjän veikko72vv kuva
Veikko Virkkunen

Petteri ei osaa kirjoittaa mitään oikeaa asiaa, vaan aina sama agenda: persut, persut, helvetin persut. Maailma menee ihan sekaisin kun nuo hävyttömät persut taas naukuvat sitä ja tätä. Voihan persut!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Petteri on "tumma", synymässään säikähtänyt,näkee kuhut kaikkialla,eniten ihmisen elossa.

Jouni Hölttä
Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Hyvin kirjoitettu! Sanna Marinin täyskäännös muistuttaa meitä Kekkosen tempuista! Kun Kyösti Kallion hallitus muodostettiin lokakuussa 1936 Kekkosesta tuli oikeusministeri. On kerrottu, että se tapahtui sillä tavalla, että Kekkoselle sanottiin, että hänestä voisi tulla oikeusministeri jos hän hyväksyy hallitusohjelman. Kekkonen luki ohjelman, joka oli täynnä asioita joita Kekkonen vähän aikaisemmin oli jyrkästi vastustanut, esimerkiksi kielikysymyksessä ja Pohjoismaiden yhteistyössä. Kekkonen luki, ilme kiristyi ja sitten hän puhkesi nauruun ja sanoi: "Juuri tätä mieltä minä olen aina ollut!"
Kun talvisodan rauhasta äänestettiin hän ja kaksi muuta kansanedustajaa vastustivat rauhantekoa. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin Kekkonen syytti sen ajan kaikkia muita puolueita ja edustajia talvisodasta!
Bismarck sanoikin aikoinaan: "Opportunismi on taidoista hienoin!" Sanna Marin pääsee vielä pitkälle ja hyvä niin jos hän jatkossakin on samaa mieltä kuin Jussi Halla-aho!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Petteri on "tumma", syntymässään säikähtänyt,näkee kauhut kaikkialla, eninten ihmisen elossa.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Persut, lopettakaa kieroilu.
Olitte hallituksessa 2015-17.
Verta on myös teidän käsissä.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Se oli sitä aikaa, kun persuilla oli vielä "yhteinen arvopohja" muiden hallituskumppaneiden kanssa. Siitä kiitos kuuluu Soinille.

Soini suostui kompromisseihin Maahanmuuttopolitiikassa, mutta ei raukka osannut vaatia mitään vastinetta miltään osa-alueelta.

Nykyisellä puheenjohtajalla on arvopohja kunnossa. Puheenjohtaja edustaa persujen jäsenistön / äänestäjien arvoja, kuten pitääkin. Toisin kuin Soini, joka junttasi omat mielipiteensä
diktaattorimaisesti puolueen mielipiteeksi.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Rajoista ja rajavalvonnasta puheen ollen, kävin vastikään Tallinnassa (autolla). Menomatkalla tarkastettiin passit ennen laivaa, takaisin tullessa ei.

Onneksi se valvonta toimii ainakin Suomen puolella, tosin väärään suuntaan, mutta saadaanpa ainakin osa murtojengien ryöstösaaliista takaisin ...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset