Tapaus Hedayatullah Safi ja kansliapäällikkö Nerg

Tammikuun 11. päivä Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hedayatullah Safi-nimisen henkilön neljän vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Tuomio tuli yhdestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seitsemästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c6dea93-5bde-4dae-974f-451d9a1b1419 ja https://pt-media.org/2019/01/14/helsingissa-ilmi-valtava-lasten raiskausketju/?fbclid=IwAR39cCgLgSYY29Q7Dt3fMulElHD6c8iAnGQucacgcaTM5uLkQXWP6ogESas).

Nopea kansainvälisten lehtien selaus tuottaa tuloksen, jonka mukaan ko. henkilön nimellä on tuomittu henkilö X myös Norjassa 16-vuotiaan tajuttoman tytön joukkoraiskauksesta kolmen muun tekijän kanssa tammikuussa 2018; 3 vuodeksi ehdollista ja yhdeksi ehdotonta.  Ehdoton vuosi on voitu suorittaa tutkintavankeudessa.

Norjalaisen median mukaan henkilö X:n suorittama joukkoraiskaus tapahtui vuonna 2015. (Artikkelit, joista yhteys voidaan todeta: https://www.document.no/2018/05/20/gruppevoldtok-bevisstlos-jente-16-i-f…)

Kuka on henkilö X? Johdattiko Nerg suomalaiset harhaan?

Tämän henkilön hyvin harvinaiset etu- ja sukunimet viittaavat molemmat erääseen kaukaiseen, rajattuun maailmankolkkaan (Afganistanin takamaat) ja aika oudolta tuntuisi, että kaksi tällaista täsmälleen samannimistä seksuaalirikollista olisi sieltä pulpahtanut Skandinaviaan. (Sukuninimi Safi viittaa safi-heimoon Afganistanin ja Pakistanin raja-alueella, ja sielläpäin käytetään harvinaista nimeä Hedayatullah, eli suomeksi ”Jumalan Johdatus”).

No miksi tätä asiaa kannattaa tutkia? Siksi, että mikäli kyseessä on sama henkilö, on meidän viranomaistemme valvonta retuperällä. Viranomaisten huolimaton ja leväperäinen toiminta taas johtuu siitä, että päättäjät ovat joko ohjeillaan ja esimerkillään ohjanneet viranomaisia.

Kansliapäällikkö Päivi Nergin totesi vuoden 2016 maaliskuussa Ylen 2. televisioimassa A2-turvattomuusillassa seuraavaa: ”Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee.”

Suomen SOTU:n mukaan X olisi nyt 32-vuotias, kun taas Norjan tapauksessa hänet olisi vuonna 2015 merkitty alaikäiseksi 2015, ts. ilmeisesti nyt 21-vuotiaaksi.

Norjalaisessa artikkelissa on valokuva, josta X ei näytä aivan nuorelta. Erilaisia valokuvia löytyy internetissä niin Norjan kuin Suomen pohjalta. Ei ole estettä arvioida, että ne voivat kaikki kuvata X:ää huomioiden rajoitetun mahdollisuuden valokuvien ”paranteluun”.

Mitä pitäisi tehdä?

Mikäli kyseessä on sama henkilö, tuo se mieleen ison joukon kysymyksiä.

Poliisin keskusjohdon olisi luotava rötöstelijöitten taustojen selvittelykomitea. Anonyymissä muodossa ne voitaisiin ja pitäisi julkistaa kansalle. Tässä tapauksessa olisi ensiksi selvitettävä, onko kyseessä sama herra X. Jos on, kenelle ja kuinka on ikää väärennetty ja ennen kaikkea kuinka hän on päässyt tuomionsa jälkeen Norjasta Suomeen ja saanut täällä SOTUn?? Kuka se myönsi? Tiesikö Nerg kuten hän on todennnut? Millä statuksella hän on täällä?  Jos kyseessä ei ole sama henkilö, onko kyseessä joku sukulainen, joka auttaa toista? Mikä henkilö X on sama kuin artikkelin alussa mainittu henkilö näyttää siltä, että Nerg puhui muunneltua totuutta, kun hän rehenteli viranomaistemme tiedoilla?

Suomen viranomaiset tarvitsivat nyt punnittua tietoa näistä väärintekijöistä ja heidän taustoistaan. Järkeä, harkintaa ja tietoa. Muuta tietoa kuin sitä, mitä he ovat itse kertoneet viranomaisille.

Eräs tärkeimmistä selvitettävistä asioista on se, ovatko Oulun ja Helsinginkin tekijät jo aiemmin rötöstelleet Euroopassa.

Kysymyksiimme vastaaminen on henkilötietojen salauksen kannalta vaaratonta, koska henkilönimeä, osoitteita jne. ei lainkaan tarvita. Tärkeää ei ole nyt henkilö itse, vaan kysymys miten Suomen ja Euroopan viranomaiset ovat toimineet. Ja ennen kaikkea: jos on tyritty, niin johtuuko se siitä, että päättäjät ovat antaneet siihen ohjeen?

Antoiko Nerg ohjeet olla piittaamatta?

Kysymysten kysymys on: miten silloinen sisäasianministeri suhtautui tähän asiaan? Kantaako hän poliittisen vastuun? Onko hänellä rohkeutta kohdata tämä asia rehdisti? Tulla vaikka julkisuuteen ja perustella tämän rikkomuksen tausta?

Komitean pitäisi selvittää tämän jälkeen kaikkien Oulun ja Helsingin pahantekijöitten joukkion tietoja eurooppalaisista tiedustelu- ja poliisiorganisaatioista. Onko näillä ihmisillä muuta rötöshistoriaa vai ei? Jos on, on ryhdyttävä edelleen toimiin: on selvitettävä miksi tähän ei ole kiinnitetty aiemmin huomiota Suomessa ja/tai muissa EU-maissa. Sillä vain tämä on voinut mahdollistaa Oulun ja Helsingin kauheat tapahtumat, joille missään tapauksessa ei saa enää seurata uutta jatkoa.

Arto Luukkanen

PS. Olen jo Turun terrori-iskun yhteydessä vaatinut selvitystä, miten on mahdollista, että terroristin rötöshistoriaa Saksassa ei ajoissa selvitetty. Ihan muutenkaan hänen ei olisi pitänyt saapua tänne Saksasta. Ja väkivaltarötösten, vaikka Saksan poliisi käsittämättömästi katsoi niitä sormien läpi ylöskirjauksen jälkeen, olisi pitänyt merkitä pakolaishakemuksen suoraa torjuntaa. Laiminlyönneistä maksoi kolme aivan viatonta ihmistä hengellään.

Ongelmien ennaltaehkäisyyn: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592.

Jo 20 400 nimeä!

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu