Arto Luukkanen

Kieltäminen ja demarien karvas kalkki

MIltei viikon sen kesti. Wanhojen puolueiden järkytys.

Nimittäin järkytys siitä, että perussuomalaiset olivat olleet oikeassa koko ajan. Salamannopeiden takinkääntöjen jälkeenkin wanhojen puolueiden hämmästys ja ahdistus on vain jatkunut.

On pidetty miittinkiä ja on kriisikokoustettu. Eri puolueiden ajatuspajat, merkittävät älyköt, sihteerien luvuttomat laumat, spintohtorit, henkiset apumiehet & hanslankarit, kreetit ja pleetit ynnäs muut partokraatit ovat pyöritelleet mielessään sitä, että kansa on nyt todella järkyttynyt ja raivoissaan. Vaali ovat tulossa ja ihmiset vaativat toimia turvattomuuden torjumiseksi Suomessa.

Ei tullutkaan ilmastovaalit! ihmiset eivät halua lopettaa yksityisautoilua, lemmikkejä, lihansyöntiä ja normaalia elämää. Ennen kaikkea ihmiset haluavat vallanpitäjiltä turvallisuutta; sitä että lapset saavat olla rauhassa ja että tämän ongelman alkusyyhyn – järjettömään migraatiopolitiikkaan puututaan.

Demarien pettymyksen karvas kalkki

Kitkerimmät pettymyksen ulvahdukset ovat kaikuneet Siltasaaresta - demarien palatseista. Se kaivattu pääministerinpaikka näyttää haipuvan kuin Saharan kangastus. Myös kokoomuksessa tilanne on harmillinen; peruskannattajien hiljainen joukko on samaa mieltä kuin perussuomalaiset mutta mölyt on pidettävä mahassa. Ministeri Mykkäsen kiemurtelu eduskunnan kyselytunnilla muistuttaa ahdistuneen Frodon hapuilua. Mies ei tiedä mitä tekisi. Kepussa taas on reagoitu kaikkeen sillä, että pääministeriä pidetään piilossa – lepäämässä ahdistuksesta – kun varma vaalipaikka Oulussa on katkolla.

Kaikille näille reaktioille on ollut yhteistä repivä kognitiivinen dissonanssi eli tietojen ja asenteiden ristiriita.

Onneksi ihmismieli on kekseliäs; kieltämisen jalo taito toimii ja on kehitetty uusi selityksiä. Aamuteeveet ja somekanavat suoltavat kuin makkarana uutisia, joissa suomalaisten turvattomuuden todelliset syntipukit ovat provosoivat uhrit, ilkeät kantaväestön ”miehet” ja ”ihmisvihaaja-persut”.

Tapaus Hedayatullah Safi vahvistui vaikenemisella

Merkillisintä tässä kaikessa on se, että poliitikot eivät ole uskaltaneet myöntää tosiasioita. Kieltämisestä on tehty taidetta. Kukaan hallituksen poliitikko ei ole uskaltanut myöntää tosiasioista ja sanoa: ”totta, me mämmäsimme! Me kielsimme ongelman olemassaolon ja olemme osavastuussa näistä väkivallanteoista ja kauheuksista! Otamme vastuun!”.

Sellaisen myöntämine olisi rohkeata. Tosiasioiden myöntäminen olisi ensimmäinen askel, jolla Suomea vaivaava turvallisuusvaje voitaisiin hoitaa. On maatiaisjärjellä päivänselvää, että jos erittäin turvalliseen yhteisöön päästetään massoittain aivan turvattomista sellaisista tulevia ihmisiä ilman vakavasti otettavaa valikointia, niin tuloksena on yleinen turvattomuus. Virheiden julkinen myöntäminen vaatisi valtiomiesmäisyyttä. Mutta jos wanhat puolueet eivät kykene virheiden julkiseen myöntämiseen (yksityisesti olen saanut kuulla tunnustuksia naiiviudesta), niin seuraava askel olisi yritys aitoon yhteistyöhön vihreiden – eikun siis – virheiden korjaamiseksi.

Perussuomalaiset ovat valmiit yhteistyöhön ja rehelliseen keskusteluun, miten järjetön migraatiopolitiikka – näiden turvallisuusongelmien alkusyy – voidaan estää. Keinoja on monia aina GCM-sopimuksen mitättömäksi julistamisesta todelliseen rajavalvontaan sekä rohkeuteen toimia Dublinin sopimuksen mukaan saakka.

Myös aitoja turvallisuusuhkia –ei poliittisen kerettiläisyyden poisjuurimista!- koskevaa viranomaisyhteistyötä on tiivistettävä pohjoismaiden ja muun Euroopan kesken, kuten edellisessä blogissani kuvaamani tapaus Hedayatullah Safi osoitti. Viranomaiset ja tätä asiaa hoitaneet poliitikot ovat olleet hiirenhiljaa – mikä osoittaa, että asiassa oli perää ja että laiminlyöntejä on tehty.  Ja laajemmin sama hiljaisuus koskee myös muita Oulun ja Helsingin pahantekijöitä –taustat on suurella todennäköisyydellä jätetty selvittämättä heidän saavuttuaan Suomeen.

***

Vielä kerran. Suomalaisten turvallisuus on yhteinen asia ja niihin talkoisiin on saatava kaikki mukaan! Kaikki puolueet. Turvallisuustalkoot merkitsee rakkautta, välittämistä ja huolenpitoa kaikkein pienimmistä!

Muista myös, että 14 huhtikuuta jälkeen et voi valittaa tai palauttaa ääntäsi! Muutos on tehtävä vaaleissa. Sen jälkeen se on myöhäistä.

**

Onneksi on perussuomalaiset!
 

Arto Luukkanen

PS. Kansalaisaloite näiden ongelmien ehkäisemiseksi on saanut jo 20 585 allekirjoitusta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592

Käy ennaltaehkäisemässä ongelmat! Allekirjoita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

21Suosittele

21 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (56 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Myös aitoja turvallisuusuhkia –ei poliittisen kerettiläisyyden poisjuurimista!- koskevaa viranomaisyhteistyötä on tiivistettävä pohjoismaiden ja muun Euroopan kesken, kuten edellisessä blogissani kuvaamani tapaus Hedayatullah Safi osoitti."

Miten selität sen että Norjassa tuomittu Hedayatullah Safi on kymmenisen vuotta nuorempi kuin Suomessa tuomittu 32-vuotias saman niminen?

https://www.document.no/2018/05/20/gruppevoldtok-b...

https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oikeus-tuomi...

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

jaa...Seija. Joko henkilö on a) harhauttanut viranomaisia b) tai sitten todella on samanniminen ihminen - samasta paikasta. Mikä on epätodennäköisempää? Asia voidaan aukottomasti tarkistaa sormenjäljillä tai DNA-testillä. Kannattaa katsoa kuvia Seija hyvä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Onhan niitä samannimisiä siellä - todennäköisesti alla olevassa linkissäkin vain osa - ja siirtynyt muuallekin.

https://af.linkedin.com/pub/dir/Hedayatullah/Safi

"Asia voidaan aukottomasti tarkistaa sormenjäljillä tai DNA-testillä."

Sormenjäljet poliisilla varmasti on. Otapa selvää sen sijaan että toistat ikäerosta huolimatta pelkkää mutua.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Eduskuntavaaleja varten persuilla on jopa yksi aihe! Se on hyvin epäkristillinen, ihmisten jaottelu vuohiin ja lampaisiin, kultaisen säännön sivuuttaminen. Persujen mahdollinen menestys tai menestymättömyys vaaleissa tuottaa kaksi todennäköistä vaihtoehtoa: SiniPuna ryhtyy toimeen, tai kansanrintamahallitus ottaa vastuun. Fyyreriläisillä ei ole asiaa hallitukseen. Hyvä niin.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Pyykkölällä on hieman vajavainen käsitys kristillisyydestä. Jako lampaisiin ja vuohiin on Jeesuksen opetuksen ytimessä: ”Kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa, hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Kaikki kansat kootaan hänen eteensä, ja hän erottaa ihmiset toisistaan niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista” Matt. 25:31-32).

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kansako "raivoissaan?" No ei todellakaan, ainakin minun kuplassani persujen hysterialle lähinnä nauretaan.

Kansa ei ole kanssakäymisessään aina noudattanut suojaikärajoja. Siltä osin mikään ei ole muuttunut ainakaan pahempaan suuntaan sitten 70-luvun.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Niinpä.

IL-kysely: Kohutut seksuaalirikokset eivät lisänneet suomalaisten ulkomaalaisvastaisuutta - ”Poliitikkojen reaktio oli voimakas, mutta kansalla ei lähtenyt mopo keulimaan”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/19c6b5b2-cec...

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Sen sijaan lähes 60% on sitä mieltä, että muslimit eivät sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan. Ja 68 prosenttia on jokseenkin tai täysin samaa mieltä väitteestä, että turvapaikanhakijoiden vuoksi Suomi on nykyisin aiempaa turvattomampi tytöille ja naisille.

Selvästi suurin osa suomalaisista myös ottaisia pakolaisia ja turviksia tänne nykyistä vähemmän.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Minulle ihan uutta, että raiskaajia puolustellaan suojaikärajan joustavuudella. Hyvä demarit!

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Niin, demarien suvakkiosastohan on lähinnä raivoissaan siitä, että nää Oulun tapaukset tuotiin julkisuuteen. He toivoivat vaikenemista.

Tolkun ihmiset kyllä ovat olleet suutuksissaan Oulun tapahtumista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tulee pitkä kevät, kun persut ei pysty nyt ainakaan puhumaan kuin raiskauksista ja turvapaikanhakijoista.

Kaipa se usko on niin kova, että tällä tavalla saisi jonkun vaalivoiton, mutta se nyt on utopiaa.

Luukkanen tietysti yrittää, ja yrittää ja yrittää, mutta taitaa jäädä sekin haaveksi.

Kansalaisaloitekin kuoli, joten eipä paljon mitään jää dosentin käteen.

Epätoivo jo paistaa läpi.

Onneksi on haittaperussuomalaiset.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Mutta on myös "haittavasemmisto" mitä Ritala edustaa. Sosialismihan on puhtaasti kuin heinäsirkkalauma.

Sen ideologia on luonnostaan itsensä ajaminen alas ja luhistuminen. Ellei sitä pidetä keinotekoisesti pystyssä. https://en.wikipedia.org/wiki/Negative_feedback

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Ristolle on ehkä turha vastata...mutta on myös ihmisiä mitkä eivät katso maailmankuvaansa malliin oikeisto-keskusta-vasemmisto. Olen tähän ikään jo oppinut että voi avartaa arvojaan ja maailmankuvaansa eikä jämähtää malliin, me ja noi. Inhimillistä se on tosin. Eikai niitä sotia muuten syntyisi.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Mitäs haittaa vasemmistosta. Olen jo nuorena poikana istunut hiihtomajan saunan lauteilla rasvanahkaisten kommarien kanssa ja ihan hauskoja äijiä ovat. Ehkä hieman erilainen maailmankäsitys mutta pääpaino kuitenkin elämän perusasioissa.

Vasemmistoliitto on yksi puolueista, joka kannattaa perustuloa. Siinäkin mielessä ihan kehittyvän yhteiskunnan hermolla. Ymmärtävät, että perinteisen palkkatyön aika on mennyt ja tarvitaan uusia toimeentulon turvaamisen ratkaisuja. Ei se, että Li Andersson on hyvä puhuja, ole keneltäkään pois. Häntä pitää vain osata kuunnella ja poimia jutuista hyvät asiat ja jättää huonommat vähemmälle huomiolle…

Eivät kommarit ole vieläkään tehneet vallankumousta, joten ehkä se ei ole agendan ykkössijalla… Vaan erilainen näkökulma.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #31

#31

Eikös tuo sama päde myös persuihin? ... ja oikeastaan kaiikkin puolueisiin.

Välillä vetävät oikein kunnon huuhaata ja joskus ihan asiaakin.
"Heitä pitää vaan osata kuunnella ja poimia jutuista hyvät asiat ja jättää huonommat vähemmälle huomiolle…"....sinua lainatakseni.

Tämä vaan on joillekin ylivoimaista, kun kuvitellaan olevan ainoastaan se yksi ja oikea totuus ....OMA mielipide.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #34

Kyllä pätee. Heillä vaan tahtoo tuo hyötysuhde olla huono.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #34
Tommi Mäkinen

Ja Haittaritala <3

"vaalivoitto utopiaa/haaveeksi jää/Epätoivo paistaa"

Aika väsynyttä, terästäydys pikkasen perskärpänen.

(Persujen blogien ympärillä pyörivä ärsyttävä ötö)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Ottakaa Persut vastuu. Olitte vallassa kun matut tulivat rajan yli.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Eiköhän tuon invaasion kannalta katsoen merkittävimmät pestit olleet sisäministerin/pääministerin pallit.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

# 15

Pelkurin tuntee siitä että se kieltää vastuunsa silloin kun on pöksyt nilkoissa jääty kiinni.

On sitten jatkokysymyksen paikka voiko noin epärehelliseksi osoittautuneeseen tahoon enää ikinä luottaa. Tai kannattaako yleensäkään tuhlata elämäänsä niiden traumojen lukemiseen. Varsinkaan kun sellaiseen ei yhdelläkään suomalaisella ole mitään velvollisuutta.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari Vastaus kommenttiin #17

Väsynyttä ja moneen kertaan kumottua läppää. Persuilla oli kolmasosa vallasta, mutta siitä huolimatta kantoivat vastuun tapahtuneesta - Soini ja co. potkittiin käytännössä pois puolueesta eivätkä he tule enää politiikkaa näkemään ensi vaalien jälkeen.

Koska uusi "maahanmuuttokriittisempi" perussuomalaiset ei kelvannut enää hallitukselle "arvopohjan" takia, miten luulet että 2015 vyöryyn olisi voitu vaikuttaa? Ihan sama arvopohja se siellä silloin oli.

Persujen syyllistäminen 2015 tapahtumista on parhaimmillaan huteraa ja pahimmillaan älyllisesti epärehellistä.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola Vastaus kommenttiin #18

# 18

M.o.t.
Lisää vaan tänne vastaavia käyttääkseen sananvapauttaan osoittaakseen etteivät luottamuksen arvoisia ole.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Taidat olla menettänyt loputkin järjestäsi. Tai sitten olet vain häikäilemätön.

Persut eivät ole kansa. Hallitus ei ole kansa.

Vaikka saittekin Oulun erityistapauksesta aikaan hulabaloon, se johtui siitä että hallituspuolueet ovat lähteneet teidän vesillenne kalastelemaan. Ja niiden perässä valtamedia.

9 alaikäisiin kohdistunutta seksuaalirikosta Oulussa. Sinänsä karmeaa, mutta miksi juuri ne 9 nostettiin tikun nokkaan niistä 130 oululaisesta seksuaalirikoksesta 2018, tai 1400 kansallisesta alaikäisiin kohdistuneesta seksuaalirikoksesta?

Poliittisista syistä, jotta Persut saisivat sanoa laillasi: olimme oikeassa. Niin, missä te olitte oikeassa?

Suhteellisuudentaju on täysin hukassa osalla kansasta, ehkä viidenneksellä tai vähemmän hukassa neljänneksellä ja sen osan ääniä kalastelevat persut yhdessä hallituksen kanssa katteetonta pelkoa lietsomalla.

Kaunista, hyvin kaunista!

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Joskus käy niin, että maito piimii. Ei kelpaa juotavaksi. Parasta ennen aika on livahtanut ”toissa vuonna”. Joskus – kauan sitten (olisiko 5..7 vuotta taaksepäin) ennustelin Luukkasen nousevan Soinin manttelin perijäksi. Silloin EU oli se ”keskeinen” ongelma. Nyt näyttää vahvasti siltä, että Soini on ainoa perussuomalaisista, joka jää pidemmäksi aikaa (> 100 vuotta) historian muistiin. Ei toki suurena tekijänä. Mutta populismin virittäjän suurimpana ”nimenä” Suomessa.

Pakolaisuutta on ollut kautta aikojen. Raamatun historia on varsin hyvä perusteos. Pari miljoonaa pakolaista on lähtenyt viime vuosina mm. Venezuelasta. Köyhät naapurimaat ovat ongelmissa. Eivät laittaneet rajoja kiinni. Olen jokseenkin varma (voin olla väärässäkin), ettei Luukkasen viljelemä manifesti tuota kummoistakaan satoa. Joskus korkeasta koulutuksesta voi olla haittaa. Viestintä ei vastaa odotusarvoja. Voin toki tässäkin olla väärässä. Muutaman kuukauden kuluttua näemme.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Niinpä niin.
Mutta kun tilanne on menosa siihen malliin että mm. afrikkalaiset lisääntyvät kovempaa vauhtia kun mailmaan mahtuu. Siellä väestö nelinkertaistuu vuosisadan loppuun mennessä, ennusteen mukaan 4,4 miljardiin. Reilun kahdenkymmenen vuoden päästä siellä on yli 2 miljardia ihmistä.
Minnes Seppo meinaat että he voisivat sijoittua?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Todellisuuden kieltäminen tuottaa todellakin karvasta kalkkia myöhemmin.

Poliittiset muutokset näyttävät EU:ssa vaativan noin plus-miinus pari vaalikautta, ennen kuin mitään todellista alkaa tapahtua käytännössä.

Niin myös perussopimuksen no-bail-out rikkomukset, Kreikan velkakriisiin tarttuminen (ei vielä ratkaistu), kansainvaellus Schengen-rikkomuksineen ja Dublin-piittaamattomuuksinen (molemmat yhä ratkaisematta), niiden taloudelliset sosiaaliset ja kulttuuriset hinnat, Saksan ja Ranskan kahteen pekkaan johtaminen mm. Merkelin kaudella (uusi umpikuja uudistumisessa), EU:n taloussyklin laskuun palaaminen ja sen hoitaminen vanhoin lääkkein jne.
Aikaa on tuhlattu turhaan.

8-12 vuotta näyttää kuluvan, ennen kuin EU-maiden äänestäjät heräävät ja alkavat todella ymmärtää päättäjien virheitä ja niiden seurauksia; kriisistä riippumatta.

Asioita tarkkaan seuranneet tutkijat ovat nähneet tämän tulevan tilanteen jo edellisten EU-vaalien alla, joten v. 2019 tapahtuvat poliittiset siirtymät tuskin aidosti ketään yllättävät.

Kehnointa olisi se, jos vielä kerran yritettäisiin ns. potkaista tölkkiä vanhaan tyyliin, kuten Ruotsi tekee...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

"Poliittiset muutokset näyttävät EU:ssa vaativan noin plus-miinus pari vaalikautta, ennen kuin mitään todellista alkaa tapahtua käytännössä."

Kyllä on tapahtunut ja tapahtuu kuukausittain...tai päivittäin. Puola, Unkari, Brexit, Ranska jne jne.

Mutta kun se EU on varsin pieni "yksikkö" isossa kuviossa. Silti hyvin pärjännyt verrattaessa muihin ryhmittymiin.

EU piristyi vuoden 1985 tienoilla kun elinkeinoelämä laittoi poliitikkoihin vauhtia. Nyt on ilmapiiri samanmoinen. Kaksi seuraavaa vuotta näyttävät paljon. Uskon EU:n strategian ja aseman vahvistuvan suhteessa Kiinaan, USA:n ja Venäjään. Ilman että on pelkoa "liittovaltion" syntymisestä. Todella hyvä, että Suomi on tässä kehityksessä mukana. Eikä polttele saunaansa Impivaaran kätköissä.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Tällaisilla jaarituksilla pyritään eduskuntaan. En ole itsekään mikään sanaseppo, mutta Dosentin hölinä, kylläkin selkeiden poliittisten eli persujen päämäärien kannatus tuli selväksi. Mutta onko dosentilla jotain omaa agendaa, miksi hänet pitäisi valita? Hän on tuttu alfa-tvstä, ihanan 70-luvun tyylisten puheohjelmien vetäjänä, silloin kuitenkin hyvin myötäilevänä, ei ollenkaan blogiensa ärhäkkänä persu-poliitikkona jonka puolue oli se joka hallituksessa muiden mukana syyllisenä päästi ketun tarhaan.
Jälkiviisaus ja typerä jaaritus.

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Tutkija arvioi että noin 10 prosenttia lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista tulee viranomaisten tietoon koska valtaosassa tekijä on uhrin sukulainen tai lähipiiriin kuuluva ja siten ilmoituskynnys on erittäin korkea.
Ja myös se on tutkittua että kun tekijä on eri etnistä ryhmää niin ilmoituskynnys on huomattavasti suurempi kuin tuntemattoman saman etnisen ryhmän jäsenen tekemässä seksuaalirikoksessa.
Jos tietoon tulleita tapauksia on noin 1100 joista noin 150 ulkomaalaisten tekemiä niin silloin tapauksia on kaikkiaan noin 11000 joista noin tuhat ulkomaisten tekemiä.
Joten isosta vuosikymmeniä jatkuneesta ongelmasta puhumme kun vielä muistamme että tutkittujen tapausten määrä on viimevuosina kääntynyt huomattavaan laskuun niin voimme lie todeta että Suomessa elää satoja tuhansia lapsuudessaan seksuaalirikoksen uhriksi joutuneita ihmisiä.
Varmaan valtaosa tekijöistä on itse joutunut lapsuudessaan seksuaalirikoksen uhriksi ja siten pahan kierrettä on vaikea lopettaa.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Ajattelusi ilman lähteitä ontuu.
Suurin osa juurikin maahanmuuttajaperheissä tapahtuvasta seksuaalisesta väkivallasta jää piiloon, ja siten vääristää tapausten määrää.
Esim. maahanmuuttajanaiset kokevat väkivaltaa 2–3 kertaa enemmän kuin valtaväestön naiset. Heille seksuaalinen väkivalta on tavallista perhe-elämää.

Turvakodin johtaja: "Suomessa elää paljon maahanmuuttajanaisia, joille seksuaalinen väkivalta on osa perhe-elämää":

https://yle.fi/uutiset/3-10602765?origin=rss

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Et tainnut lukea sitä artikkelia:

Näiden miesten kanssa Kettunen laittaa samalle viivalle kantasuomalaiset miehet, jotka tuntevat Suomen lain ja sen, mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Silti he ovat väkivaltaisia maahanmuuttajataustaisia vaimojaan kohtaan ja manipuloivat heitä, jotta nämä pysyvät heidän alistuksessaan.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Vihreiden, Vasemmistoliiton, Kokoomuksen ja etenkin Demareiden pitäisi
nyt huutaa Allahia apuun. Demareiden varavaltuutettu, Pohjois-Suomen
islamilaisen piirin imaami Abdul Mannan voisi nyt auttaa fundeeraavia
koko maailman sosiaalitoimiston rakentaneita, miten parhaiten väistää
vaikeat aiheet tai miten lakaista ongelmat maton alle ihan vain somasti
poliittista korrektiuden oppikirjaa hiukan monipuolisemmin pläräämällä.
Tai hiukkasen mausteita ja ymmärrystä suoraan sharialaista, ihan niinku
monikulttuurisuutta ymmärtäen ja ylistäen. Ja kaikilla oli niin mukavaa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Raha, luotettava palvelija, ei koskaan nuku, kuuluu talouden kultainen sääntö. Joka hetki jossain päin maapalloa pörssi noteeraa kursseja, eikä pörssiyhtiön hallituksessa ole aikaa odotella savolaisten tuumailuja; ee laakasta, naatitaan.

Pitää tietää viimeinen käyttöpäivänsä, sanoo Stefan Wallin. Dosentti ymmärtää julistaa Åbolle työrauhan sivistyksen nimissä.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Mikähän siinä on, että persut puhuvat ja puhuvat ja ovat joskus oikeassa, mutta heidän aikaansaannoksiaan ei missään näy, vaan muut hoitavat työn.

Asiahan on niin, että ensin pitää tapahtua jotakin, ennekuin mikään asia Suomessa menee eteenpäin, olipa siitä kuka tahansa puhunut mitä tahansa.

Tässä persut eivät eroa mitenkään muusta massasta paitsi jälkiviisaudessaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Onkos jälkiviisaiden persujen vastakohta etutyhmät punavihervasurit? Ymmärrän kyllä että se riepoo ja kirvelee kun joutuu availemaan silmiä tämänpäivän menoon ja joutuu vielä sisällänsä tunnustamaan että perskeles persut on olleet koko ajan oikeassa. Oikeasti se on niin että persut on olleet etuviisaita ja kaikki muut jälkityhmiä.

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala

Hyvä huomio!

Tosiaan juuri tässä asiassa suomalaisen ja perusislamilaisen kulttuurin pitäisi erota mahdollisimman jyrkästi. Eli jo 1800-luvulla ulkomaalaiset ihmettelivät suomalaisen sukupuolikulttuurin varmaa luottamusta sisäiseen eikä ulkoiseen moraalipaineeseen. Ts. miehet ja naiset saattoivat tavata kaksistaan, katsoa toisiaan suoraan silmiin eikä heitä epäilty mistään. Ja nyt suomalainen urheilulegenda asettaa moraaliseksi esimerkiksi islamilaisen kannan.

Tietysti ei tuo suomalainen sallivuus ole koskaan aukoton ollut, mutta laajan konsensuksen kulttuuri-ideaali. Se että Selänne nimenomaan ylpeästi eikä häpeillen hylkää tämän kansallisen ideaalin viittaa islamilaismyönteiseen globalisaatioon.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Etkö lue mitä linkkaat? Heillä on sellainen "diili", onko musliminaisella mahdollisuus "diiliin"?
Taidan minäkin olla muslimi koska vaimolla ei ole miespuolisia kavereita kuin töissä.

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala

Käytännössä tavallisen kansan musliminaisella lienee kohtalaiset mahdollisuudet nousta tuollaiseen "diiliin" yksipuolisesta. Sillä käytännön muslimimoraali käy sitä tasa-arvoisemmaksi, mitä köyhemmät olosuhteet ovat.

Tuon mainitun periaatteellisen muslimimoraalin ytimenä ei ole epätasa-arvo. Pohjana on loogiseen huipuunsa viety ajatus, että miehet ja naiset pitää mahdollisimman tarkkaan eristää toisistaan, sakraalisesti hyväksyttyjä poikkeuksia lukuunottamatta, koska jos mies ja nainen kohtaavat toisensa ilman ulkoista kontrollia, heillä ei ole mahdollisuutta vastustaa tai hallita tilanteesta syntyviä eroottisia impulsseja.

Tämänkaltaista ajattelua, tiedostettuna tai tiedostamattomana, esiintyy toki paljon muuallakin kuin muslimien parissa, mutta harvoin siinä loogisessa puhtaudessa ja jyrkkyydessä kuin heillä. Suomalainen kansallinen ideaali sen sijaan poikkeaa tästä harvinaisen jyrkästi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Sipilä, Stubb ja Soini perussuomalaisineen ovat vastuussa maahanmuuttopolitiikkamme toteuttamisesta vuonna 2015.

Onneksi nyt tulevat vaalit pakottivat koko eduskunnan ottamaan nämä maahanmuuton ongelmat huomioon.

Maahanmuuton ongelmista puhuminen ei siis ole perussuomalaisten yksinoikeus, vaan se on koko eduskunnan oikeus ja myös velvollisuus.

Mielestäni perussuomalaisten ei kannattaisi valittaa tästä, vaan olla tyytyväinen, että välitavoite on saavutettu. Nyt muutkin puolueet joutuvat ottamaan asiaan kantaa ja tekemään kaikkensa, jotta onnistunut maahanmuuttopolitiikka toteutuisi.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Persujen "poliittinen suunnittelija" Riikka Purra äityi komentelemaan minua Twitterissä:

https://twitter.com/ir_rkp/status/1086542012503986176

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persujen sivistystaso ja argumentointi tulee kaikkien nähtäville täälläkin päivittäin, osa tietysti sitten joutuu lähtemään jäähylle, kun eivät ymmärrä vieläkään mitä arvostelu tai vihapuhe on.

Mahtaa se persujen elämä olla kovaa, twitteristä bannataan mestarikin, ja Huhtasaari puheenvuorosta ja monet muut facebookista.

VIka on tietysti aina jossain muualla, ei koskaan persuissa, ei edes silloin kun oikeudessa annetaan tuomio hölmöilyistä.

Sellainen sivistyksen kehto on haittaperussuomalainen puolue.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Siniset on jo vaalikampanjan alkumetreillä paljastanut todelliset karvansa. Ihmisiä vaaditaan vangittavaksi ja lähetettäväksi varmaan kuolemaan.

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala Vastaus kommenttiin #43

Sinisten koko "herääminen" on halpahintaisinta pelleilypopulismia. Ai, että hallitus "perkaa" nyt kansainvälisiä sopimuksia siinä mielessä, mitä niistä pitäisi muuttaa! Ei huono ajatus sinänsä, MUTTA: ennenkuin ryhtyy puuhailemaan sopimusten muuttamisen kanssa, pitää ensin käyttää sopimusten sallimat keinot hyväkseen. Jos tätä ei tehdä, niin uusi toiminta on vain tyhjää veruketta!

Sinisten puhe suggeroi, että Suomen maahanmuutto-ongelma olisi ensisijaisesti kansainvälisten sopimusten syytä! Näin ei ole! Koko vuoden 2015 katastrofaalinen maahanmuuttoaalto ei syntynyt sopimusten noudattamisesta vaan niiden noudattamatta jätöstä. Dublinin sopimuksen mukaan turvapaikanhakijoiden asiat hoitaa ensimmäinen maa, johon he saapuvat EU:n alueella. Ja samoin sen mukaan kuuluvat toisiin EU-maihin omavaltaisesti lähtevät turvapaikanhakijat palauttaa ensimmäiseen EU-maahan. Ja ilman päteviä matka-asiakirjoja saapuvia saa ottaa vastaan vain, jos he tekevät turvapaikkahakemuksen.

Eli siis Dublinin sopimusta noudattaen Suomi olisi voinut palauttaa kaikki Ruotsin kautta tulleet turvapaikanhakijat sinne.

Sopimusten muutostarpeesta on muuten eniten mekastanut Saksa, joka sillä haluaa helpottaa masssamaahanmuuttoa ja muuttaa sopimusrikkomuksensa hyväksytyiksi. Koska nimenomaan Saksa on se, jolla on voimaa muuttaa jotain EU:ssa, niin hyödyttää ennenaikainen puhe sopimusten muutostarpeesta ensisijaisesti sitä. Ennen omien oikeuksien käyttöönottoa ei pidä ryhtyä avaamaan sopimuspaketteja.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

"Haittavasemmisto" on halunut hallitsematonta maahanmuuttoa, jopa vaatineet sitä fanaattisesti. Syy seuraus suhde: Konfliktit kantaväestö, juutalaiset, muslimit kesken, raiskauksia, mellakoita, terroria jne.

Tuossa on "haittavasemmiston" osaaminen ratkaista ongelmia, rationaalisesti ja sivistyneesti.

Muistelen vuotta 2015, kun Suomen viranomaistahot, tietyt puolueet "ei punavihreät", auttamisen ammattilaiset / asiantuntijat tekivät hartia voimin töitä, että saivat edes säädyllisesti hoidettua pakolaiset.

Mitä teki Ritalan tapaiset "sivistyneet" pullasorsat, ei mitään, ei sitten yhtikäs mitään pakolaisten hyväksi, sen sijaan mentiin turuille ja toreille märiseen rasismi tuupaa. Siinä on teidän osaaminen ja sivistystaso.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Me oikeustiedettä opiskelleet valtiotieteilijät" kirjoittaa Purra.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Mikäs Seija on koulutukseltaan, kun noin alkaa arvostelmaan?.

Ehkä sen voisi muotoilla "Me marxismisosialismitiedettä opiskelleet, yli viisaat valtiotietelijät".

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #46

Valtiotieteellisessä on yleensä lyhyt julkisoikeuden peruskurssi, ehkä Purra yksilöi syventävät oikeustieteen opintonsa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #46

Purra kuuluu niihin, joiden "arvostelemiseen" riittää pelkkä sitaatin kopiointi.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen Vastaus kommenttiin #51
Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #54

Kirjoittaa Luukkanen, joka yleensä vastaa mitä sattuu ja heittää perään )))))

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Näyttää, että viranomaiset eivät ole kommentoineet. Jos tämä henkilö olisi eri niin se varmasti olisi nopeasti kerrottu. Mutta nyt on syvä hiljaisuus, joka kertoo siitä, että viranomaiset ja poliitikot eivät halua, että tätä asiaa tutkitaan. Nyt olisi kuitenkin eduskuntakyselyn paikka tai mahdollisuus tutkintapyyntöön. Näinhän ne asiat selvenevät. Mikäli tulos on olettamani se johtaisi kuitenkin syvällisempiin tutkimuksiin, jotka ulottuisivat päätöksentekijöihin saakka - ja ennen vaaleja sitä vältetään kuin piru vihkivettä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ruotsiin on jo saatu nälkäpalkkatyöwoimaa, se taitaa olla entisen työväenpuolue sdp:n tavoite myös tänne.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?program...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset