Matkalla Ison Muutoksen Vaaleihin, hymyä huuleen!

Kohta vaali-aamukahveille paikalliselle Teboilille, päiväksi Keravalle ja sitten lauantai: Järvenpäähän ja Kauniaisiin!

Lauantai-iltana kampanjakärryjen matka hidastuu. Näyttää vahvasti siltä, että PS on kulkemassa vaalivoittoon.

Eilinen vaalikeskustelu vahvisti vaikutelmaa. Jussi Halla-aho näytti ainoalta sopivalta pääministerin rooliin.

**

On aika ihmetellä ja kiitellä kaikkia.  

Vaalitulosta odotellessa on myös hyvä muistella maahanmuuttorumbaa vuodelta 2015 sekä  SOTE:n matkaa.

Saksan tiedustelupomo vahvistaa varoitukseni tulevasta maahanmuutto-invaasiosta

Maahanmuuttoasiassa antoi juuri Merkelin riitaisan hallituksen ulosheittämä Saksan turvallisuupalvelu BfD:n vuosien 2012–2018 johtaja Hans-Georg Maaßen pitkän haastattelun pakolaispolitiikasta Unkarin valtiolliselle televisiolle (https:// ; https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/ex-verfassungsschutz-p… ).

Maaßen’in mukaan on Saksan maahanmuuttopolitiikka on ”katastrofi” (Desaster). Lisäksi, vaikka nyt rajan yli tuleekin vähemmän pakolaisehdokkaita kuin 2015, ovat sulut edelleenkin auki ja virta on jälleen kasvamassa ja voi tulla vielä tänä vuonna todella mittavaksi.

Mitään ole opittu eikä mitään ymmärretty.

Kirjoitin tästä toissapäivän blogissani ja nyt tämän vuosikymmenen Euroopan merkittävin turvallisuusjohtaja vahvistaa sen! (http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273849-libyan-sisallissota-ja-kesan-2019-pakolaisinvaasio-suomeen)

Me elämme valtavan muuttoaallon aattoa. Meillä on pari kuukautta armonaikaa.  

SOTE oli saalinjako

SOTEN suhteen oli aivan alusta saakka selvää, että kyse oli saalinjaosta. Nyt siihen tuli vahvistus (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006065459.html). 

Kirjoitin tästä sulle-mulle politiikasta vuonna 2017 blogin, jossa yritin satiirin keinoin paljastaa tehtyä diiliä. Mielenkiintoista kyllä valtioneuvosto on kuitenkin kieltämässä satiiria.

Ihan totta.

Katsokaa itse! (https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/161512).

Satiirista kerrotaan seuraavaa:

Satiiri ja parodia ovat tavallisesti harmittomia viihdyttämismuotoja. Informaatiovaikuttamisessa huumoria voidaan kuitenkin käyttää työkaluna harhaanjohtavan informaation levittämiseen ja yksilöiden, narratiivien tai mielipiteiden naurunalaiseksi saattamiseen tai kritisointiin. Huumoria voidaan käyttää kiistanalaisten mielipiteiden oikeuttamiseen….”

En olisi nuorempana uskonut, että lukisin joskus tällaista tekstiä muualta kuin itänaapurista. Ehkä tämä on se syy, miksi poliittista satiiria ei enää näy Ylellä. Nyt ei naureta, ei hymähdellä eikä mietitä asioita. Tällaiseen Suomeen ei olisi koskaan voinut tulla Veikko Huovista, Jonathan Swift’ä tai Mihail Zošenkoa.  Ukrainassa on nousemassa presidentiksi satiirikko Volodymyr Zelensky; Suomessa hänet sen sijaan varmaan ohjattaisiin suoraan tyrmään!

Arvoisat kansalaiset! Vapaassa yhteiskunnassa satiiri toimii poliittisena varaventtiilinä ja vapaan sana tärkeänä ilmentymänä. Laitan vuoden 2017 blogini tähän siksi näytille – vielä kun se ei ole laitonta ja samalla kiitän kaikkia niitä, jotka ovat jaksaneet lukea blogejani. (http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246439-satu-sotesta).

Kiitos kaikille tärkeille ihmisille!

Muistelut kuitenkin sikseen!

Haluan tässä julkisesti kiittää kaikkia niitä ihmisiä, joita olen kohdannut vaalitoreilla.

Jokaisen kädenpuristus on ollut lämmin. Jokaisen katseessa on välähtänyt kanssaihminen ja kansalainen, jonka kanssa on ollut opettavaista ja tärkeää keskustella.

Olen oppinut kovasti. Toivottavasti olen myös viisastunut. 

Samoin haluan kiittää luottamuksesta niitä ihmisiä, jotka ovat sosiaalisessa mediassa tai toreilla ottaneet yhteyttä ja kertoneet, että ovat äänestäneet minua.

Syvä lämmin kiitos Teille!

Meidän kampanjamme on perustunut hymyyn ja hyväntuulisuuteen. Meillä ei ole ollut paljon rahaa mutta on ollut sitäkin enemmän innostusta. Olemme luottaneet ihmiseen.

Vaalibudjetti on noin 12 000 euroa, josta osa on tullut yksityisten ihmisten lahjoituksina, osa omana panostuksena ja osa paikallisen PS:n lahjoituksena.

Kukaan lahjoittaja ei ole ollut missään suhteessa Tradekaan, Med Groupiin, Espericare’en tai Attendoon.

Joukossa ei ole ollut suurfirmoja tahi kehittyvien maakuntien Suomea.  Rahaa on ollut isoihin ehdokkaisiin verrattuna todella vähän mutta se, mitä on ollut, on käytetty huolekkaasti kampanjaan.

Isoin osa tästä kampanjasta on tehty talkootyönä – se on kaikkein kalleinta.

Kiitän myös Uutta Suomea! Se on verraton vaalityökalu.

Vaalirauhaa ja sivistynyttä keskustelua kaikille!

Muistakaa äänestää sunnuntaina!

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu