Arto Luukkanen

Kähmäpolitiikka ja kansan tahto

Antti Rinne ei olisi kovin hyvä mafiamies tai rikollinen.

Hän nimittäin kertoa hulauttaisi syvimpiä salaisuuksia heti sille, joka niitä kysyy.

Päätelkää itse.

Antti kertoi päivä vaalin jälkeen toimittajalle seuraavaa:

”…Puheenjohtajien kesken on käyty keskusteluja ja erilaisten tahojen, siis toimihenkilötahojen ja puoluesihteerien kesken, lähtökohtana on ollut, että on haluttu selvittää jo ennen vaaleja sitä, mikä on asento, mistä neuvotteluissa lähdetään liikkeelle... Niissä yhteyksissä on käyty keskusteluja myös siitä, millä tavalla Suomea viedään eteenpäin eduskuntavaalien jälkeen…” (https://www.is.fi/politiikka/art-2000006073080.html) .

Maan tulevasta hallituksesta oli jo siis jonkinlainen yhteisymmärrys ennen huhtikuun vaaleja!

Se tarkoittaa sitä, että hallitushalukkaat wanhat puolueet kävivät samaan aikaan vaalikampanjoita, kehuivat politiikkaansa ja moittivat toisiaan - samalla kun salaisesti puristelivat toistensa käsiä pöydän alla! Ennen vaaleja.

Suomi demokratian slummina

En voi muuta kuin hämmästellä.

Erityisesti kokoomuksen kaksilla rattailla kuljeskelu ihmetyttää – se armasteli samaan aikaan kepun kanssa hallituksessa ja yritti nyhtää siitä irti omia tavoitteitaan kuten terveydenhoidon yksityistämistä… samalla se salakabinetissa istui kaulakkain demarien kanssa ja hamusi uusia saaliita.

Entäs ne vaalit? Entä kansan tahto? Mikä merkitys näillä vaaleilla oikein oli?

Nähtävästi niillä ei ollut mitään väliä.  

Siksi kun on jo sovittu.

Rinne – ulkomaiden asialla

Ymmärsikö Rinne sen mitä hän paljasti? Hänhän kertoi julkisesti sen, että demareille vaalit olivat vain pakollinen läpihuutojuttu ja että se mitä kansa äänesti, ei merkinnyt heille mitään.

Siksi kun oli jo sovittu.

Rinteen hölösuisuus ei ole tässä kuitenkaan se tärkein juttu.

Tärkeintä on kysyä: mistä tämä johtuu?

Näyttää siltä, että asialla ovat ne samat tahot, jotka sanelivat vuoden 2017 ja 2011 hallitusratkaisun. Että PS ei voi tulla hallitukseen.

Paine tähän demokratian hengen vastaiseen etukäteisneuvotteluun tulee tietenkin Saksasta. Merkeliltä. EU:lta. Juuri Saksassa edelleen jatketaan katkeraan loppuun saakka niin loputtoman kauan lähes ainoana hallitusakselina käytettyä ”suurta koalitiota” eli demari-kristillisdemokraattikuviota puolueiden kannattajien saati koko kansan vastentahtoisuudesta huolimatta.

Sieltä katsoen on ihan sama ketä meidän hallituksessamme istuu – kunhan siellä ei istu EU-kriittisiä voimia.

Toisin sanoen PS-puoluetta.

Tilanne muistuttaa kokoomuksen pitkäaikaista korpitaivalta Kekkosen aikana. Se ei päässyt hallitukseen - vaikka se silloin makasi selällään ja tassut sojottivat kohti taivasta.

Ei auttanut ”remonttimiesten” flirttailu demareille, eikä edes neuvostoystävyys ja sen valheellisen makeat ja imelät muodot. Kokoomus oli ulkopoliittisesti ”epäilyttävä” ja sitä piti kaihtaa. Ulkoiset voimat kaihtoivat kokoomusta ja täkäläiset rengit käyttivät sitä surutta hyväkseen.

Kokoomus oli silloin epäilyttävä. Ja valtamedia toisteli palvelushaluisesti mantraa kokoomuksen ulkopoliittisesta epäilyttävyydestä.

Kunnes ulkopoliittiset suhdanteet muuttuivat. Sitten valtamediankin ääni muuttui.

Historia toistuu

Historia toistuu.

Näyttää siltä, että EU ei missään nimessä halua PS puoluetta hallitukseen.

Siksi kun PS vastustaa GCM-sopimuksen täytäntöönpanoa, ei hyväksy sitä, että pian Eurooppaan tulevista 800 000 Libyan pakolaisista osa pakkoasutetaan Suomeen osa, ym.

Jutustelut arvopohjasta ovat siksi pahimmanlaatuista tekopyhyyttä.

Mikä arvopohja oli Espericaren tai Attendon vanhusten kurjistamisen ja kiusaamisen takana?

Entä mikä arvopohja elähdyttää niitä poliitikkoja, jotka haluavat nipistää vanhusten työeläkettä taitetulla indeksillä ja näin luoda vanhusköyhällistöä?

Entä mistä moraalisesta tornista katsahdellaan alas kun ay-liike saa verovapaita maksuja, tekee verovapaita rakennuksia ja myy ne verovapaasti?

Entä mikä arvopohja piilee siinä, että työttömiä kiusataan aktiivimallilla?

Muut puolueet tietävät tämän ja käyttävät siksi rengin röyhkeydellä hyväkseen EU Isännän antamaa käskyä ja pitävät PS:n oppositiossa.

Tämä kevät osoittaa kuinka demokratian periaate kansanvallasta ja herrojen periaate kabinettipolitiikan kähmäilystä törmäävät toisiinsa. Kumpihan voittaa? Se, että kähmitään nakertaa vähitellen sitä oksaa, jolla poliitikot istuvat ts. luottamusta demokraattiseen järjestelmään.

PS.

Haluan käyttää tässä mahdollisuutta kiittää äänestäjiä – erityisesti niitä 3284 ihmistä, jotka äänestivät minua. Kiitoksia luottamuksesta ja siitä, että uskoitte demokratiaan. Minä uskon siihen ja kansan enemmistö uskoo siihen kabinettikähmäilystä huolimatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (48 kommenttia)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

"Maan tulevasta hallituksesta oli jo siis jonkinlainen yhteisymmärrys ennen huhtikuun vaaleja!"

Näinhän tehdään ennen jokaista eduskuntavaalia. Ilmeisesti tästä syystä Sipilä löi selkä suoraan tuettuna julkisuuteen, että lähtee puheenjohtajan paikalta, jos tulos putoaa alle tavoitteen. Keskusta ei ollut mukana noissa neuvotteluissa.

Käyttäjän PeterLohela kuva
Peter Lohela

Niin kekkosen aikana kokoomus oli epäilyttävä mutta demarit ei vaikka ruotsista haettiin salkku kaupalla CIA rahaa et kyllä demareihin voi luottaa

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Perussuomalaiset neuvottelivat itsensä hallitukseen 2015. Ministeriryhmä oli näin ulkopuolelta katsottuna puolueen parasta kaartia. Ja hyvin hommansa hoitivat. Se että ministeriryhmä ei saanut halla-aholaisten tukea taakseen, ei ole muitten puolueitten syy. Sinällään hyvin organisoitu vallankaappaus, jossa jopa Hakkarainen syrjäytti Jussi Niinistön. Hatunnoston arvoinen. Myöhemmin on sinisten nimellä kulkevaa hallitusryhmää ja sen edustajia röykytetty kuin Jehovan todistajista eronneita lahkoon jääneiden toimesta. Ja vainoaminen näyttää jatkuvan viitaten mm. Lindströmin pari päivää sitten julkaisemaan blogiin. Tälle touhulle ei enää ole syytä nostaa hattua. Kyllä noista lähtökohdista lienee erittäin vaikea uskoa perussuomalaisten yhteistyökykyyn, huolimatta puolueen saamasta kannatuksesta. Mutta nythän olisi oivallinen aika kehittää luottamusta seuraavan neljän vuoden aikana. Ja onhan tässä vielä kuntavaalitkin välissä. Kunnissa ja maakunnissahan se käytännön työ tehdään joka tapauksessa. Siellä ovat yritykset ja työpaikat.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Niinpä, Hakkarainen sivuutti yli puoluerajojen kannatusta nauttineen Jussi Niinistön, ja Halla-aho ilmoitti että Niinistöllä ei ole paluuta takaisin. Hakkaraistako yli 8000 äänisaaliineen nyt tarjottaisiin ministeriksi? Persujen äänestäjät eivät tunnu ymmärtävän tietoa ja osaamista, ja vaikka muutoin olenkin melkein aina eri mieltä niin Arto, olisit saanut tulla valituksi. Vaikka Venäjään päin kallellaan olevan Packalénin tilalle, mutta ette tainneet olla samassa vaalipiirissä.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

pääasia oli että PS menestyi))))

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #11

Mutta niin siinä käy kun dosentti ryhtyy politrukiksi, olisit vaan pysynyt asialinjalla. Ehkä seuraavalla kerralla?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Ei Hakkaraista mihinkään ministeriksi tarjota, älkäähän höpöttäkö. Sitä paitsi, Soini itse aiheutti sen, että tuli jako, koska ei pitänyt kiinni hallitussopimuksesta kiristää maahanmuuttopolitiikkaa ja perheenyhdistämisiä. Koko kenttäväki pettyi pahasti eivätkä vähiten äänestäjät. Turha tehdä Halla-ahosta mitään pahaa sutta. Hän vain oli vaatinut että hallitusneuvotteluissa tehtyä sopimusta olisi pitänyt alkaa noudattaa.Mitä tulisi Niinistön paluuseen, niin sekin juna meni jo 2017.Hänellä ja muillakin "eronneilla ja karanneilla" oli aikaa perua, mutta jäivät ja nyt kantavat seuraukset.
Soini ja kumppanit jäivät mieluummin kokoomuksen ja keskustan sylikoiriksi kun olisivat noudattaneet sopimuksia ja äänestäjiensä tahtoa. MOT

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

poistin tässä asiattoman ja alatyylisen kommentin...joskus pitää harrastaa henkistä hygieniaa.

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala

Kokoomus ja demarit ovat tosiaan ne kaikkein lujimmin ja pitkäaikaisimmin eurorakenteisiin itsensä sitoneet puolueet Suomessa. Niiden koalitiohanke kannattajiensa tyytymättömyydestä huolimatta on merkki eurokurssin kiristämistahdosta.

Kepukin toki antaa itsensä kulkea euro-ohjauksessa, mutta se on kuitenkin historiallisesti viimeinen merkittävämpi jäänne aikanaan mahtavista Itä-Euroopan talonpoikaispuolueista. Eli europiireissä kumma kuriositeetti, jota ei oteta oikein vakavasti.

Vihreät vielä joku vuosi sitten toistelivat oppineensa, että eivät halua mennä enää uutta kertaa täytepuolueeksi hallitukseen vaan ainoastaan 'paraatiovesta sisäänä'. Salkkuriippuvaisuus lienee kuitenkin syvempää kuin silloin tällöin mieleen välähtävät poliittisen raittiuden sanat.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Salkkuriippuvuus, mikä mainio sana.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Itse olisin kyllä huolissani myös Rinteen hölösuisuudesta pääministerinä. Toisaalta toki puhdasta sketsisarjaa toisaalta voi möläytellä ulko-, turvallisuus-, talouspolitiikassa ties mitä Suomelle vahingollista.

Sinänsä varmasti aina on kuiskuteltu jo etukäteen ties mitä mutta kun tämän lisää vaalilupaus höpöilyyn nykyisellä somekaudella vanha kabinettipolitiikka ei ole ihan yhtä helppo toteuttaa kun ennen jo siksi kun interwebs ei unohda.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Rinteen pohja-arvot saattavat maahan kynnettömän hallituksen, joka pidetään pystyssä puoliväkisin.
Olisiko ennenaikaisten vaalien paikka ensi vuoden jälkipuoliskolla?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Rinnettä ollaan jo kovaa kyytiä panemassa syrjään kun Urpilainen ja Lindtman ovat jo alkaneet toimia, uskokaa pois.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Kyllähän tämä Rinteen lausunto on jo varsin erikoinen ja taas kerra täysin harkitsematon höläys, jota ei kokenut politiikko koskaan tekisi muistissaan historian muistista ns. kassakaappisopimus katastrofimaisin seurauksin.

17,7 % kannatuksella ollaan päättämässä muka kuninkaan roolissa kenen kanssa pelataan jatkossa ja kenen kanssa ei.

Vasemmiston ( SDP +Vasemmistoliitto ) kokonaiskannatus on näissä vaaleissa historiallisen huono 25,9 %, joka on vain hivenen parempi, mitä se oli vasemmiston romahdusvaaleissa 2015.

Vuonna 2003 vasemmiston kannatus oli n. 35 %, josta luvusta todellisuudessa Perussuomalaiset ovat napanneet liki kolmanneksen pois. Tästä loppujen lopuksi varmasti johtuukin vasemmiston raju persuviha ja syljedkely.

Vasemmisto, vain 25,9 % - hold your horses Rinne.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ottaa koville, kun demarit voitti.

Kansa on äänestänyt ja pulinat pois. :)

Tietysti se on katkera pala, kun persuilla oli noin kova kannatus, ja silti jäi dosentti rannalle.

Lisää blogia vaan ja kansalaisaloitteita, kyllä se siitä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ei saa ripottaa suolaa haavoihin, toki edellyttäen että niitä olisi. Kuitenkin opiksi ja ojennukseksi että yliopistomiehen ei kannata yrittää olla kansanomainen, sillä kun sitä ei osaa niin ei osaa, ja tulos on se mikä on.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

kiitos petteri kauniista sanoista)))

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Voitti? Enemmänkin on hävinnyt loppupeleissä. Ajattele mitä ajattelet. Jos ja kun Rinne joskus saisi hallituksen kasaan, niin se hajoaa alta aikayksikön...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Rinteen kannattaisi laittaa Harkimolle kori shampanjaa. Oli se niin kova tukiliike.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Onnittelut hyvästä äänimäärästä. Mikä olisi mielestäsi vaalituloksen mukainen hallituspohja? Keiden kanssa yhteistyö sujuisi hallituksessa parhaiten?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Arto. Pidin. "Jeesus pyrkii hiljaisessti, "isoin' poikain'" luokse". Isotpojat väistelee ja sanoo; karkuun juokse. Samal' taval' hyjeksivät, kuin aikanansa Herraa, vaan varmasti kiinni heidät otetaan ja tukistetaan jonkin verran. Tukkapölly aikoinaan se kunnon miehet saatti, nyt, kun toisiamme hyysätään, niin hyysääjäst' tulee "naatti", (väsynyt kansalainen.) Kiitos. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Arto. Siunaten sua aattelen, täällä teitten takaa; toivon sekä rukoilen, ett'ne jotk'vielä makaa. Heräisivät unistaan ja lähtis' miesten lailla, EU-vaaleissa äänestämään, Perussuomalaisten lailla. Muutenhan tää elämä, ontuu, sekä ottaa, jos ei koko Eurooppa puhu enään' Totta. Mihin meni Herran työ, jos kaikki täällä vain nukkuu. Laitetaan me Perussuomalaiset porukalla; se vanha, käkikello,jo kukkuu. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Tätä lissee kansan kielellä! Että eevät luule immeisen arvon olevan rahalla laskettavissa ennee ies Kaaniaesissa!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Historia toistuu"

Halla-aho sovittelevana: Olemme valmiita kompromisseihin – myös maahanmuuttopolitiikassa

https://yle.fi/uutiset/3-10741208?fbclid=IwAR1mDxA...

- Halla-aho ei tunnu olevan sen kummempi kuin Soinikaan.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Jospa nyt sentään yrittäisit pysyä totuudessa.

Mitään sopimuksia ei ole tehty, ja demokratiassa on muutenkin niin, että jos pienemmän pahan valitsemalla voi välttää vielä huonomman vaihtoehdon toteutumisen, niin siten kannattaa tehdä. Ei kukaan normaalijärkinen odota, että persut pystyisivät lopettamaan kaiken haitallisen maahanmuuton, kun muut sitä näyttävät edelleen kannattavan.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Mistä sinä tiedät mitä Halla-aho sillä tarkoitti . Määrätyistä jutusta ei anneta periksi. Maahanmuutto on aika monisyinen kysymys, mutta ilkeile vaan jos sillä päiväsi pelastuu.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sopinee dosentillekin pelastaa Mauno Koiviston perintöä, nöyrä mies Paavo Väyrynen teki aiheesta näytelmän, joskaan ei se tuonut ääniä:

Kuuntelin eilen Ylen ruotsinkielisen radio Vegan "Andrum" aamuhartautta. Puhuttiin hyvin kauniisti totuuden puhuja Jeesuksesta ihmisen vapahtajana. Onko jotain tekemistä kielen kanssa?

Suomenkielisiä valmennetaan omakielisissä hartauksissaan kohtaamaan Jumalan valtakunta isänmaan sankarikummuissa.

SDP:n arvopohja liittyy tähän. Tässä on pelastus, se pitää vaan löytää. Antti Rinne tietää kokemuksesta. Tämä myös selittää miksi ei puhuta julkisesti. Hyvää pohdittavaa pääsiäisenä.

Mauno Koivisto eli todeksi työmiehen unelman, on kirjoitettu. Kirkkoslaavin tohtori Jussi Halla-aholle on kauan suunniteltu paikkaa seuraajana, puhua käsittämättömästi. Samoin kuin Matti Putkonen viestintävastaavana on pelotellut Lipposen hengessä suomenkielisiä toimittajia.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Dosentti jäi kolmen (3) äänen päähän varasijasta:

TANJA VAHVELAINEN 3 287 ääntä VARALLA
ARTO LUUKKANEN 3 284 ääntä EI VALITA

Ei olis kandennut mennä Kauniaisiin. Toisaalta persu pesi äänissä Jussi Niinistön ja Sampo Terhon, Simon Elosta puhumattakaan.

Tulevalla hallituksella on heti edessään EU-puheenjohtajuus europarlamenttivaalien jälkeisessä ja haasteellisessa tilanteessa. On itsestään selvää, että erilaisista vaihtoehdoista on keskusteltu jo etukäteen. Ei ole perusteita siihen, että persujen pitäisi olla EU-puheenjohtajamaan hallituksessa, jos he eivät edes kannata koko systeemiä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Björn Wahlroos lohdutteli käydessään sukuloimassa Kauniaisissa demokratiavajeesta kärsiviä USA:ssä myytävän auton rekisteritunnuksia omalla nimellä.

Mutta ei ne dosenttia äänestä, huomasin minäkin ihmetteleväni miksi ehdokas ei käyttänyt sitäkin aikaa vaikka naapurilähiö Suvelassa.

Käyttäjän MarttiKorpiranta1 kuva
Martti Korpiranta

Montakohan ääntä itse sait? Vai onko liian vaikea laskutoimitus? Hyvää kevättä!

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Lähellä ei ole mukana ,vaikka olisi 1 äänen päässä paikasta. Keskiviikko iltana tulee vasta lopulliset tulokset, koska vielä maanantaina tarkastelin minäkin niitä Uudenmaan hylättyjä ääniä vaalilautakunnassa. Sieltä niitä ääniä vielä ropisi aika paljonkin eri ehdokkaille. Tänä iltana teemme pöytäkirjat.
Jospa sinäkin oottelisit ihan rauhassa niitä lopullisia äänimääriä, kun kerran oli noinkin tärkeä asia sinulle.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hienoa, että olette tarkastaneet niitä hylättyjä Uudellamaalla, koska kyselin itse mahdollisuudesta tulla niitä tarkastamaan!

Laitan tässä samalla kysymyksen, että jos ykkösessä on ollut väkänen (kuten ennen opettiin merkitsemään), niin onko tullut hylsy?

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

taisinpa tulla varakansanedustajaksi)))

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

Minäkin onnittelen Arto sinua erittäin hienosta äänimäärästä. Sen saavuttaminen ei ole todellakaan helppoa.

Toivon, kuten olen jo pitkään toivonut, että PS halutaan hallitukseen ja että se myös sinne menee. Tuo tulos oli sellainen mandaatti, että se pitää osata ja uskaltaa käyttää hyödyksi.

Käyttäjän MarttiKorpiranta1 kuva
Martti Korpiranta

Kokoomuksen pelastivat Keskustaan pettyneet maaseudun isänmaallisesti ajattelevat kantasuomalaiset. Persut voittivat kun saivat nukkuvat hereille. Tulevaisuuden politiikka perustuu henkilökohtaisiin suhteisiin ja luottamukseen, eikä enää vanhojen puolueiden "liimaperse" -politrukkien johtamiin puoluetoimistoihin. Puolueen nimellä ei ole jatkossa merkitystä. Kannattaa etsiä samanhenkisiä ja samat arvot omaavia kumppaneita. Puupäitten kanssa ei kannata neuvotella!...Onhan se jo nähty. Ja Euro hajoaa joka tapauksessa Italian tilanteen takia ja koko EU Brittien Brexitin seurauksena.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Näyttää siltä, että EU ei missään nimessä halua PS puoluetta hallitukseen."

Hyväksytään tämä. Vähintään yhtä selvää on, että Venäjä haluaa persut hallitukseen. Se haluaa sitä paljon enemmän kuin suomalaiset itse. Venäjä haluaa heikentää ja hajottaa EU:ta, ja siinä sivussa Suomea, ja siihen persut ovat erinomainen työkalu.

Persut liittyivät juuri Matteo Salvinin vetämään Euroopan uuteen nuivaan allianssiin, joka ajaa Venäjän tavoitteita. Salvinikin näkisi mielellään persut Suomen hallituksessa, se näyttäisi hyvältä eurovaalikampanjassa. Joten Halla-aho joutuu ainakin teeskentelemään haluavansa hallitukseen - vähintään toukokuun lopun eurovaaleihin asti.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Ovatko demarit muutuneet sitten 70 luvun kun kävivät tehtaankadulla hakemassa rahaa ja "neuvoja".Mielestäni on ihan turha aina vetää myöskään Venäjää asioihin mukaan.
Venäjä on Venäjä ja sen kanssa joko tullaan toimeen taikka ei tulla. Se on ihan makukysymys, niinkö?
Siellä tehtaankadulla oli aikamoinen trafiikki ennenmuinoin ja taitee olla vieläkin, salaa.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen
Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Minä poltin Tehtaankadulla nuoruudessani Neuvostoliiton lipun. Se ei ollut kauhean fiksua.

Venäjä on mielessä, kun lähden sinne muutaman tunnin päästä.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Pöh.
Demarit, ja monet muut puolueet, ilmoittivat hyvissä ajoin ennen vaaleja etteivät lähde persujen kanssa hallitukseen.

Ja nyt dosentti on keksinyt että jo ennen vaaleja sovittiin salaisesti ettei persujen kanssa rakenneta hallitusta?

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Ihmettelin jo taannoin, ennen vaaleja, kun Rinne rajasi vaalituloksesta huolimatta perussuomalaiset ulos sellaisesta hallituksesta, jossa demarit ovat. Peliliikkeenä ja taktisesti kömpelöä. Gallupit osoittivat että kepu ja mahdollisesti kokoomus tulevat saamaan takkiinsa eikä pelkkä punavihreä riitä. Hävinneelle ei perinteisesti ole ollut hinkua hallitukseen, joten Rinteelle jäi vain yksi isoista vaihtoehdoksi. Se on nyt kokoomus, joka varmaan osaa ulosmitata hallituksessa kaikki, mitä viitsii. Ja kyllähän siellä viitsitään. Antti joutuu nielemään ennen joulua 2019 jokaisen vaalilupauksensa. Toki kokoomus myöntyy noiden 8000 - 12000 libyalaisen vastaanottamiseen, mikä tyydyttäneekin punavihreät joksikin aikaa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Herra varakansanedustaja! Oletko tietoinen asiasta?
Onnitteluni!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Kiitos Risto! Sain juuri tietää! Mitähän elämä tuo vielä eteen? )))) kiitos Sinulle Risto kovasti ja petterille myös. Ei mennyt petteri meidän työ hukkaan)))

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kukahan se innostuisi EU-parlamentista? Riikka tai Riikka? Luvataan täysi tuki!

Käyttäjän JoukoKauppinen kuva
Jouko Kauppinen

Rinne ei ota huomioon sitä, että 17% Suomen kansasta on samaa mieltä Halla-Ahon kanssa. Demarilla ei ole kuin 0,5% ero perussuomalaisiin, tämä jos mikä on kansanvallan väheksymistä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Ruotsalaisen laskuopin mukaan 82,5 % äänestäneistä on eri mieltä kuin Antti Rinne.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset