Eduskunnan ”sikailu” varmistaa PS:n vaalivoiton

Tänään eduskunnan istumajärjestystä muutetaan niin, että ruotsalainen kansanpuolue kiikutetaan keskustaan ja PS-puolue heitetään – sen tahdon vastaisesti – oikealle.

Kysymyksessä on harvinainen operaatio, joka halventaa eduskunnan arvovaltaa.

Sitä voi muuta kuin hämmästellä.

Kyseessä on toiseksi suurin puolue ja se sai yli puoli miljoonaa ääntä juuri äsken vaaleissa. Nyt sitä kohdellaan kuin huonossa koulussa kiusaajat kohtelevat kiusattua.  

Tämän ”pikku-sikailun” motiivia voidaan etsiä pahasta mielestä. Siitä, että PS oli vaalien suurin voittaja.

Väärien ihmisten vaalivoitto harmittaa ja siksi sitä halutaan rangaista. Tai sitten halutaan, että PS joutuu lehdistön ja kameroiden ulottumattomiin.

Suurin syypää ”sikailuun” on kuitenkin sosiaalidemokraattinen puolueen johto-klikki, joka tällä tavalla valmistaa suurta yleisöä omaan ”hyvä-täyteiseen” hallitukseensa.

Suomalaisten terve oikeudentunto

Suomalaisia ei voi kuitenkaan huijata.

Meillä on terve oikeudentunto ja se herää herkästi, mikäli jotain ihmistä kohdellaan huonosti tai epäreilusti.

Niille ihmisille, jotka äänestivät PS puoluetta tämä ele tai ”sikailu” on märkä rätti kasvoihin. Tämä on loukkaus ja herja, niitä kohtaan, jotka äänestivät meitä.

Tämä sikailu ei kuitenkaan johda haluttuun lopputulokseen.

PS:n eurovaalivoitto varmistettu

Perussuomalaiset ovat tätä ennen yleensä äänestäneet laiskasti eurovaaleissa. On ajateltu, että on ”isänmaallinen” velvollisuus äänestää eduskuntavaaleissa mutta jättää protestiksi äänestämättä eurovaaleissa.

Nyt tähän tulee muutos.

Ihmiset ovat soitelleet minulle ja lähettäneet viestejä siitä, että ”pitääköhän sitä äänestää ihan Antti Rinteen kiusaksi teitä”.

Näyttää siltä, että kun vielä äsken arvioitiin, että PS saa realistisesti 2 edustajaa niin nyt niitä tulee 7 kappaletta.

Sikailu saa palkkansa)))) PS väki rientää äänestämään.

”Hyvä-täyteinen” koalitio syö toisensa

Hallitusneuvottelut ovat siinä vaiheessa, että ”hyvä-täyteinen” hallitus, jossa on SDP ja KOK plus vihreät ja ruotsalaiset alkaa kehkeytyä.

Siinä on vielä paljon vastuksia mutta sen Kummitäti Euroopassa odottaa sen syntyvän.

EU:n puheenjohtajuus painaa päälle ja Suomi-rengin on oltava silloin kuosissa.

Saksan esimerkki SDP-KOK akselista on kuitenkin pelottava. Saksassa ne ovat syöneet toisiaan ja suurin kärsijä on tässä liitossa ollut sosiaalidemokraatit, jotka ovat nyt kääpiöityneet.

Onko tässä Suomen poliittisen tulevaisuuden kuva? Että seuraavan vaalikauden jälkeen SDP on kääpiö ja Kokoomus keskisuuri?

Arto Luukkanen

ps. Jaaha. Nyt tässä näyttää, että päättäjille tuli hivenen järkeä. Ja muutenkin tilanne näyttää nyt hieman muuttuneen…jollain lailla parempaan suuntaan istuma ja ehken muissakin asioissa…))) 150 kertaa hyvää viikonloppua)))

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu