Mistähän löytyvät ne todelliset "Putinin kätyrit"?

Mistähän löytyvät ne todelliset ”Putinin kätyrit”?

Loanheitto on alkanut EU-vaaleissa.

Eräs kokoomuksen täyte-ehdokkaista, mielenkiintoista kyllä juuri demarilehden sivuilla, on syytellyt perussuomalaisia Kremlin kätyreiksi. https://demokraatti.fi/kokoomusehdokas-hermostui-perussuomalaisten-aikeista-nama-ryhmat-ovat-putinille-ja-venajalle-niin-sanottuja-hyodyllisia-idiootteja/. 

Ulkomailta tuleva vaalirahoitus on ollut tässä maassa yleisenä tapana suomettumisen aikana. Neuvostoliitto rahoitti kommunisteja sekä maalaisliitto/kepua ja USA rahoitti SDP:tä. Tämä paha traditio, kuin suoraan ”Välskärin kertomuksista” 1700-luvun Ruotsista, on ollut loputtoman pitkä tarina. (https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/vaaliraha-sarja-mihin-nojaa-maalaisliitto/).

Totean tässä yhteydessä vain, että mikäli tutkitaan tosiasioita ja rahavirtoja ne ulkovaltojen kätyrit löytyvät aivan muualta kuin kotimaantalouden perussuomalaisista.

Nykyajan ”quislingit” löytyvät ”kansainvälisten arvojen” ja suhteitten puolueista.

Follow the money! Follow the rubles! 

Idänsuuntainen kätyriys ei tällä hetkellä ole se ”linjakkain” juttu, mutta kun siitä puhutaan eniten, niin katsotaanpa sitä suurennuslasilla.

Ainoat poliittiset ryhmät, johon Venäjä on näiden vaalien alla investoinut, ovat SDP ja RKP. Kaasuputki-ekspertti Paavo Lipponen teki mahtavat tilit Gazpromilta. Nykyinen EU-ehdokas, itse demarien puoluesihteeri Antton Rönnholm sai 200 000 euron palkkion jostain hyvästä samassa kaasuputkijutussa vuonna 2017 (https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005099695.html).

Puoluesihteeri Anttonin historia on mielenkiintoinen. Hän aloitti Paavo Lipposen avustajana. Sen jälkeen on ollut EK:n palveluksessa (! ovatko SDP ja EK samaa puljua?). Sen jälkeen lobbariyhtiössä nimeltä "Milton Group" , joka komppaa suomenruotsalaista rahaa.

Tämän herran/toverin loistosaavustus on ollut "Tasa-arvoinen avioliitto" kampanjan "Tahdon 2013" tehokas lobbaus.

Kampanja voitti Fabre Awards palkinnon "Multi-cultural Marketing" sarjan pääpalkinnon. Ja nyt sitten vuonna 2017 hän sai ison kasan rahaa Venäjältä.

Kyllä on lahjakas mies!

Viher-ruotsalaista kansanvaltuuskuntaa on ollut synnyttämässä RKP:n ja SDP:n koalitio

Näin hyvä mies sopisi kutomaan monenlaisia lankoja. Esimerkiksi pihtisynnyttämään itäpuolelle sopivaa hallitusta.

Antti Rinteen Viher-Ruotsalaisen Kansanvaltuuskunnan synnyssä auttaa Venäjältä rahakkaita toimeksiantoja saanut lobbari-yhtiö. (https://www.verkkouutiset.fi/te-venajan-kaasuputkea-lobbaavat-mukana-hallitusneuvotteluissa/?fbclid=IwAR0kIRCaaWS87B1xJ0sO5Q3Ja-vzqdlgZmv3Y4udtrhH1xjNFxkI5jCCg1k). Nämä lobbarifirmat eivät kulje Suomen lipun alla vaan ovat "palkkasotureita", jotka palvelevat eniten maksavia. Tässä tapauksessa näyttää siltä, että niiden toimeksiantajilla on hämäränoloinen RKP-SDP-tausta. Venäjän jättihankkeeseen palkattua Rud Pedersen-nimistä yhtiötä edustavat "ärkoopeen" Marcus Rantala ja SDP:ta edustava Matias Mäkynen.

Tämä ei tarkoita sitä, että venäläis-saksalaisen kaasuputken laajennus olisi välttämättä huono asia Suomelle. Mutta se, kuten muutkin suurbisnesasiat ulkomaiden kanssa, pitää hoitaa Suomen eikä ulkomaiden etuja silmälläpitäen.

Ulkomaisen lobbauksen hyväksyntä osaksi normaalia puolue-elämää merkitsee maan kolonialisoitumista, eikä siinä lohduta, vaikka siirtomaaisäntiä olisi useampia, kuten Kiinassa 1800-luvulla.

Autan mielelläni demareita ja Anttonia

Perussuomalaisten syyttäminen Putinin apulaisiksi on sopiva leimakirves hämärille tahoille, jotka tietävät, että PS on suoraselkäinen puolue eikä kumartele ketään. Eikä käytä minkään ulkomaan lobbareita. Syytös on tiedustelun ja hybriditoiminnan perusoperaatio – leimata tyhjästä ilman syytä. 

Laitan tähän nyt Anton Rönnholmille sopivat tekstin, jonka hän voisi julkaista ennen vaaleja: 

"Täten minä Anton Rönnholm ilmoitan, että pyydän äänestäjiä olemaan äänestämättä SDP:tä tai minua taikka RKP-puoluetta. En tietenkään ole Putinin kätyri – vaikka olen saanut huomattavan summan rahaa Venäjältä. Olisi väärin sanoa, että olen maanpetturi. On kuitenkin tärkeä, että äänestäjille ei jää pienintäkään epäilyksen varjoa SDP:n integriteetistä ja rehellisyydestä ja siksi on hyvä, että ette äänestä meitä tai minua. Teen tämän ilmoituksen puolueen jäsenenä joka uskoo SDP:n arvoihin ja työväenliikkeen tahrattomaan maineeseen. Minulle arvo ja pohja on tärkeitä maailmassa – ei raha".

Arto Luukkanen

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu