Wanhojen puolueiden likaiset temput ja epätoivo

Politiikassa käy usein niin, että kun toiselta osapuolelta loppuu usko omaan menestykseen, niin sitten alkavat likaiset temput.

Näin nytkin.

Pelko eurovaaleisssa häviämisestä täristää wanhojen puolueiden ehdokkaita aina kalliista vasikannahkakengistä hyvin föönattuun tukkaan saakka.

Siksi on aloitettava likaiset temput.

Verkkouutiset syyttää minua putinistksi kun olen "samaa mieltä väitteestä" että venäläisille pitäisi sallia viisumivapaus matkustamiseen EU-maissa (https://www.verkkouutiset.fi/usu-kaksi-ps-ehdokasta-sallisi-venalaisille…).

Nuorten toimittajien loanheitto-yritys meni vähän mönkään

Verkkouutisten loanheitto on huvittavaa.

Ymmärrän sen, että kokoomuksen skribenteille historia on vaikea asia mutta olisin suonut heidän ottavan selvää asioista.

Koskapa faktatarkastus on nykyään toimittajien keskuudessa selektiivistä toimintaaa niin muistutankin tässä heitä vuonna 2001 kirjoittamastani tutkimuksesta "Hajoaako Venäjä? Venäjän valtiollisuuden kehitys vuosina 862-2000".

Kun kirjoitin tämä tutkimuksen ja nostin esille "sekurokratia" käsitteen ja Putinin roolin siinä niin se herätti silloin Helsingin Sanomien raivostuneen reaktion. Minut leimattiin silloin valtakunnan viholliseksi päätoimittajan taholta.

Putinista ei saanut kirjoittaa kriittisesti.

Presidenttinä oli silloin Tarja Halonen ja Putin oli "naapurin poika". 

Kokoomus oli silloin nöyränä. Se ei silloin asettunut tukemaan tätä tutkimusta. Ainoastaan edesmennyt professori Osmo Jussila ja muutama muu tutkija uskalsivat tukea minua. 

Oikeiston poliitikot olivat varovasti ja hipi-hiljaa.

Ymmärrän, että Verkkomedia ei tätä asiaa ole käsitellyt. Useimmat näistä toimittajista siellä olivat silloin vielä esikoulu-iässä.

Lukeminen oli heille silloin vielä ihan vieras juttu.

Viisumivapaus Venäjälle – asia, jota on mietitty vielä kun nämä meidän toimittajamme pelkäsivät Lordia

Jutun tehnyt toimittaja ei myöskään liitä tähän juttuun vastaustani vaan ohittaa sen kerralla.

Liitän sen siihen.

**

Jossain määrin samaa mieltä.

"Periaatteessa. Nythän käytäntö on helppo eikä se maksa paljon. Suurin ongelma on siinä, että mikäli se toteutuisi tänne tulisi ihmisiä Keski-idästä; mahdollisesti rikollisia. Tähän liittyy paljon käytännön ongelmia kuten ns. biopassin kehittäminen niin, että sitä ei voi niin helposti väärentää".

**

Olen keskustellut viisumivapaudesta jo 1990-luvulla ja 2000-luvulla ulkoministerin virkamiesten ja akateemisten tutkijoiden kanssa.

Siis silloin kun nämä toimittajat vielä opettelivat lukemaan ja silloin kun vielä minulla oli kunnia neuvoa ulkoministeri Stubbia ja Kanervaa Venäjä-asioissa.

Toistan tässä vastauksessa vain näiden pohdintojen tuloksia.

Vuoden 2013 jälkeen – kun liityin perussuomalaiseen puolueeseen – ei minulta enää Venäjä-asioissa neuvoja pyydetty.

Ymmärrän sen. Kokoomus pelkäsi silloin ja se pelkää nyt. Se on sen puolueen syvin olemus.

Nyt kaikki perussuomalaiset äänestämään!

Vielä kerran. MIksi tämä älämölöö putinisteista ja Venäjän agenteista?

Siksi kun herrat pelkäävät. Oikein tosissaan.

He pelkäävät sitä, että perussuomalaiset tulevat äänestämään.

Siksi tämä loanheitto ja törkyily. SIksi nämä nuoriso-toimittajat ja herkku-laitostuneet mepit ovat nyt sekaisin ja levittävät disinformaatiota.

Siksi – äänestä. Se kannattaa.

Ihan siksi, että näet kuinka Antti RInteen, Petteri Orpon ja Juha Sipilän naamat venähtävät polviin saakka.

Se tulee olemaan hupaisa näky)))))

ps. huomasinpa ilokseni, että Henna Virkkunen – Jyrki Kataisen oikein hyvä ja kallis ystävä – on tässä kuorossa. https://www.verkkouutiset.fi/henna-virkkunen-ps-siirtymassa-putinistien-….

pps. Tässä vielä 2010 viisumivapaudesta. Esitys on Stubbin mutta häntä viisaammat ovat sitä olleet sorvaamassa. Silloin – eivätkä nyt Verkkouutisten nuorukaiset – ei Stubbin kanta ollut "Venäjän kanta". Se oli Kokoomuksen kanta. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/stubb-venajan-viisumivapaus-toteutune…

Kaiken kaikkiaan kyse on nyt Kokoomuksen euroahdistuksesta, jonka aistin heidän laitostuneista mepeistään vaalipaneleissa.

"Apua, jos me emme pääsekkään sinne…"

 

 

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu