Arto Luukkanen

Perussuomalaiset - rakkauden puolue

Luxemburgin lahja maailmalle töräytti eilen CNN-kanavan haastattelussa totuuden.

Vaikeasta ja päivittäin itse hankittavasta iskiaksesta kärsivä Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker paljasti kalliin faktan.

**

Juncker kertoi eilen CNN-kanavalle antamassaan seuraavaa:

Nämä populistit, nationalistit, tyhmät nationalistit ovat rakastuneita omiin maihinsa…

Perussuomalaiset rakastavat

Me perussuomalaiset olemme todella rakastuneita. Rakastamme Suomea ja suomalaisia.

Rakkaus isänmaahan on kokonaisvaltaista eikä se ole mikään salasuhde.

Rakastamme sitä ihan oikeesti ja avoimesti – niin että sitä ei tarvitse hävetä.

Me olemme siihen niin rakastuneita siihen, että haluamme tehdä työtä sille, kärsiä sen puolesta, uhrata sille vapaa-aikaa, miettiä sen kohtaloita, surra kun se suree ja iloita kun sen soitto kaikuu kauniisti.

Rakkaus isänmaahan merkitsee myös sitä, että me haluamme kertoa siitä ja puhua siitä niin sopivalla kuin sopimattomalla hetkellä.

Rakastamme sitä niin, että puhumme siitä kauniisti ihmisille, jotka on yllytetty meitä vastaan ja kiihotettu vihaamaan meitä.

Me rakastamme sitä niin paljon, että haluamme puhua myös välinpitämättömille ja innokkaille, rikkaille ja köyhille.

Puhumme siitä myös demareille.

Meistä isänmaanrakkaus on konkreettisia tekoja hyvän puolesta. Se on mm. sitä, että vaimoa ei hakata, että kissoja ei kiduteta, eikä polteta sitten niitä nuotiolla.  

Jokainen perussuomalainen on ihan oikea Risto Rohkea.

Isänmaan rakkaus ei merkitse sitä, ettemme arvostaisi muita. Että emme kunnioittaisi Eurooppaa tai naapureita. Isänmaanrakkaus on sitä, että näkee asiat selvemmin ja kirkkaammin myös ulkomailla ja ulkomailta. ”Arvaa oma tilasi anna arvo toisellekin…”

Lainaan tässä Aleksis Kiven 7 veljeksen Eeron kohtaloita:

Ja tämänkaltaisista harrastelemisista laajeni hänen katselmansa elosta ja maailmasta. Synnyinmaa ei ollut hänelle enään epämääräinen osa epämääräisessä maailmassa, ilman mitään tietoa missä ja minkälainen. Vaan tiesipä hän missä löytyi se maa, se kallis maailman-kulma, jossa Suomen kansa asuu, rakentelee ja taistelee ja jonka povessa lepäsivät isiemme luut. Hän tiesi sen rajat, sen meret, sen salaisesti hymyävät järvet ja nuo risu-aitoina juoksevat hongistoiset harjanteet. Kotomaamme koko kuva, sen ystävälliset äidinkasvot olivat ainiaksi painuneet hänen sydämensä syvyyteen. Ja tästä kaikesta syntyi hänen tahtoonsa halua ja pyrkimistä kohden maamme onnea ja parasta….”

Muistakaa äänestää!

Kannattaa pitää tämä rakkaus mielessä ensi sunnuntaina.

Siitäkin huolimatta, että Euroopan eliitti on nyt ahdistunut ja suoltaa kaikenlaista valhepropagandaa meitä vastaan.

Niin on myös Suomessa: eipä ole sitä meppiä, joka ei kurnuttaisi meidän pahuuttamme.

Hyvä-media haluaa, että a) tavalliset ihmiset eivät äänestä b) että he eivät äänestä perussuomalaisia.

Siksi "alkorytmi-gallupit", lokakampanjointi, valheet, kiihotus ja pimitys. Siksi nämä meidän mepit – nämä herkku-laitostuneet "kansan hyvät" -  lyllertävät ympäriinsä moittimassa meitä.

Siksi hyvä-media kiljuu ja räpättää. SIksi Markku yrittää joka raossa omaa agendaansa. ” Juuri niinkuin Ollin muori viinahimossa pistää tuiskujuttuja Mäkelän emännälle..”

Olin yllättynyt, että myös Sari Essayah liittyi eilen tähän kuoroon ja sanoi ”väärän todistuksen lähimmäisestänsä”.

Kuten tiedämme valheen jäljet ovat lyhyet ja tulokset huonot. Se ei koidu siunaukseksi. Se tekikö hän oikein, jääköön hänen omantuntonsa asiaksi.

Mutta kuten 7 Veljeksessä todetaan:

”…astukoon hän sitten puhdistus-valalle; ja luulenpa hänen ensin vähän arvelevan, ennen kuin viskaa sielunsa pimeyden alhoon. Mutta jos hän sen surkean tempun tekis, niin – hyvää yötä sitten, naapurini, makaa rauhassa minun puolestani…”

Muistakaa äänestää!

ps. Tässä oma vaaliohjelmani. https://www.artoluukkanen.net/eu-vaaliohjelma.html.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Vielä tästä Venäjä tohinasta. Alpo Rusin tapauksessa SDP ja sen väki oli aktiivinen saadakseen hänet tuomituksi vakoilusta. Kyse oli kuitenkin savuverhosta. Joidenkin lähteiden mukaan SDP olisi ollut KGB:n ja sitä seuranneiden organisaatioiden pää-asiakas. Perussuomalaisten leimauksessa näyttää olevan kyse samoista motiiveista ja samoista kokeista.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Arto, huomasin vasta jälkeenpäin, että pohjaat kirjoituksesi samaan lähteeseen kuin minä myös omani. Tosin kirjoituksemme sisältö taitaa poiketa keskenään. Onhan tuo Junckerin lausuma selvä osoitus siitä mikä on EU ja sen tarkoitus. Se näyttää olevan Suomen kansalaisten köyhdyttäminen korkeina veronmaksuina ja tulonsiirtona jakaminen muille maille.

Tätäkö varten suomalaiset hyväksyvät korkeammat verot? Kunhan ihmettelen asiaa ja päättäjiemme innokkuutta lisätä integraatiota.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Sirpa. Minäkin huomasin just)))) moomme samikset)))).

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Rakkaus on monipiippuinen juttu, ja rakastuminen on tunnetusti ei niin kovinkaan rationaalista. Ja näissä saattaa arki poksahtaa eteen.

Kyllä kansa tietää. Rakastunut on kuin metso soitimella: ei se kuule, ei se näei. Eikä se paljoa haistakkaan.

En välttämättä kannata kovaa järkiavioliittoakaan (ja seksistä pidättäytymistä ennen papin aamenta). Mutta kyllä näissä on hyvä olla tolkkukin mukana. Tykätä toki voi, mutta rajansa kaikella.

Näin siellä äänestyskopillakin ;)

Käyttäjän mikkish kuva
Mikael Hernesniemi

"Me olemme siihen niin rakastuneita siihen, että haluamme tehdä työtä sille, kärsiä sen puolesta, uhrata sille vapaa-aikaa, miettiä sen kohtaloita, surra kun se suree ja iloita kun sen soitto kaikuu kauniisti."

Saathan sinä isänmaata rakastaa, mutta tunne ei ole molemminpuoleinen. Ei isänmaa sure tai iloitse. Ei se mitään tunne - edes sinua kohtaan. Itse sinä itsellesi nämä haaveet ja tunteet luot. Ole tarkkana yksipuolisessa rakkaudessasi. Historiassa se on johtanut hyvin surullisiinkin tapauksiin.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

ikävä kun se isänmaan asia ei sinua kiinnosta

Käyttäjän kariilkkala kuva
Kari Ilkkala

Arto, itse asiasta en tiedä, mutta toivoisin, että me nojauduttaisiin vain laadukkaisiin ja luotettaviin lähteisiin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Mikä on alkorytmi? Kävisikö perjantaipullo esimerkistä?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#8

Se on se rytmi, jolla vartalo vapisee sateisessa kesäaamussa sillan alla kolmen päivän ryyppyputken jäljiltä, juuri ennen uuden Leijonapullon korkkauksen vapauttavaa ääntä, joka saa tuon rytmin katoamaan ja vaihtumaan Irwin Goodmanin iloluonteisen laulun "Ei tippa tapa" alkusanoihin.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ymmärrän Junckerin huolen: kehityssuuntaus, jossa päättäjät valittaisiin vaaleilla, olisi varmasti hänen urakehitykselleen haitallinen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Populists stumble as EU election looms" - Populistit kompuroivat, jääkö eurojytky sittenkin tulematta?

https://www.politico.eu/article/populists-stumble-...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Niin sirpaleinen on populistien ehdokasjoukko jo pelkästään Suomessa, että taitaa se ehdokkaiden toivo ja rakkaus paksumpaan lompakkoon olla suurin motivaatio. Kun tulee seurattua aika paljon eurooppalaista mediaa niin populistien puolella havaittavissa on kalkkiviivoille hyytymistä. Toki kaikki ovat äänensä ansainneet vaikka hieman köyhtyisivätkin. Itse olen ollut EU:n kannattaja jo ennen kuin Suomi liittyi unioniin. Kreikan kriisi, Krimin ryöväys, finanssikriisi 2008 -2013 ja nyt Brexit ovat EU:n kehityksen ja urautumisen vaaran kannalta lottovoittoon verrattavia ilmiöitä. Ja sokerina pohjalla: "Populisteja kyllä mielestäni tarvitaan kehittämistalkoissa". Ei Luukkanen mikään huono vaihtoehto populistirintamalta olisi. Joten toivon Artolle parempaa menestystä kuin Hakkaraiselle ja Joensuun Kinnuselle.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Minkähänlainen värssy olisi tähän yli 50 vuotta vanhaan laulelmaan Suomen puolueista kirjoitettu persuista, jos he olisivat silloin olleet olemassa:
https://www.youtube.com/watch?v=mZijCcPZKYU

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Anne Bernerin pää pilkottaa nyt Antti Rinteen hihansuusta?

Neljä vuotta sitten pidin Arto Luukkasen blogissa avoimena kiinnostusta keskustan viimeiseen vapaaseen ehdokas paikkaan, kunnes Juha Sipilä ravisteli hihastaan Anne Bernerin.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Entä jos suomalainen on tummaihoinen?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Arto. Pidin. Sinua Siunaten, Lasse.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset