Puoluetta palvelemaan – Arto Luukkanen puoluesihteeriksi

Heti eduskuntavaalien jälkeen sain yhteydenottoja, joissa minua toivottiin puoluesihteeriksi.

Kieltäydyin ensin kauniisti ja ajattelin, että sinne tulee sopivia ehdokkaita.

Nyt niitä ehdokkaita on tullut mutta itsepintaiset pyynnöt ovat siitäkin huolimatta jatkuneet. Joidenkin veljien taivutteluyritykset ovat olleet aika suorasukaisia ja rehellisiä.

On tehtävä ratkaisu.

Mikä on puolueen etu?

Puoluesihteerikysymys on ollut esillä heti eduskuntavaaleista lähtien aina siellä, missä kaksi tai kolme ps-jäsentä ovat kohdanneet. Riikka Slunga-Poutsalo jättää aukon, jota ei ole helppo korvata.

Tätä asiaa on mietitty toreilla ja kokouksissa: mikä ja kuka olisi puolueväelle paras ratkaisu? Mikä olisi puolueen etu? Nyt pitää ajatella yhteistä hyvää.

Puolue ei tarvitse Isäntää tahi Emäntää vaan hyvän ja osaavan työntekijän, joka tekee pyyteettömästi työtä puoluekansan eteen. Meillä on jo Jussi.

Haasteet tässä tuulisessa postissa ovat huikeat.

Jos joku vielä muistaa, niin pidin vuonna 2017 puoluekokouksessa puheen, jossa kehotin kaikkia yksimielisyyteen. Kukapa silloin olisi vielä uskonut, että Soini valitsi heti perään itsensä hyljäten puolueen. Perussuomalaiset kuitenkin toipuivat hyvän uuden kipparin johdolla. Erämaavaellus kesti kaksi vuotta.

Mitä jäsenistö tarvitsee – yhteisen edun ajamista

Puolueen kasvukivut vaativat hoitoa ja kuuntelemista. Meillä on paras toripuolue, jolla on intomielisiä jäseniä, jotka jaksavat nostattaa teltan yhä uudestaan ja uudestaan.

Näitä konkareita ja puoluetta on kuunneltava herkällä korvalla. Meillä on sisukkaita ja hyviä jäseniä, jotka tarvitsevat jonkun, joka kulkee vierellä.

Vielä kerran: me tarvitsemme kuuntelijan, joka osaa tarvittaessa olla jämäkkä. Pitää olla sydäntä ja järkeä. Puolueen on myös osattava katsoa eteenpäin. Valmiina uusiin mediaratkaisuihin ja ketteriin liikkeisiin vaikka valtamedia onkin valitettavasti usein vihamielinen meitä kohtaan. 

Kilpailu mielikuvista ja meemeistä on kova mutta – loppujen lopuksi PS on ihmisten puolue. Mikään ei voita inhimillistä kontaktia ja lämmintä sydäntä. Kunnia ja myötätunto kuuluu niille, jotka uurastavat paremman Suomen puolesta.

Tavoitteena voitto kuntavaaleissa, maakuntavaaleissa, pääministeripuolueeksi

Puoluetoimiston tärkein tehtävä on auttaa kenttää, paikallisjärjestöjä ja piirejä vaativassa kahden vuoden projektissa. Puolue tähtää ”veret seisauttaviin” vaalivoittoihin tulevissa kuntavaaleissa ja maakuntavaaleissa ja tietenkin eduskuntavaaleissa.

Tavoite on selvä. Me haluamme näyttää, että ihmisten enemmistö on puolellamme ja meidän vaatimuksiamme pitää kuunnella.

Samoin on oltava valmiina, jos ja kun tämä nykyinen ”puna-viherhallitus” ajaa tosielämän karikkoihin.  Antti Rinteen ”5 sentin hallitus” ei ainakaan sen ohjelman tasolta kykene ratkaisemaan duunareiden, eläkeläisten, maanviljelijöiden ja palkansaajien ongelmia. Hallituksen sisällä olevat jännitteet purkautunevat jossain vaiheessa.

Meillä on siksi iso urakka: PS suurimmaksi puolueeksi hoitamaan maan asioita!

Vahvuuteni

Osaan mielestäni kuunnella ja auttaa. Puolueettomasti ja pyyteettä. Puolueen jokainen jäsen on kultakimpale ja sen aktiivit ovat se kulmakivi, johon kaikki toiminta perustuu. Olen saanut kokemusta johtamisesta laitostasolta Itä-Suomen yliopistossa. Muutenkin yliopiston hallinto on ollut sopiva ”lipeäkattila”, jossa nahka on parkkiintunut. Kieliä myös osaan, kun tarvitaan.

Kaikkea on nähty ja koettu. Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta.

Minua on myös helppo lähestyä. Se on keskeinen taito puoluesihteerin toimessa. PS:n kenttä tarvitsee nyt valmistautumista tuleviin koitoksiin. Haluan olla tässä mukana luomassa vahvaa me-henkeä. Poliittinen työ ei suju ilman innostusta ja palavaa halua. Sitä piisaa. Vaikeat asiat on kohdattava ja ihmisiin on katsottava silmiin. Kärsivällisesti ja avoimesti.

Olen valmis palvelemaan puolueväkeä puoluesihteerinä!

Näihin vahvuuksiin ja visioihin nojaten rohkenen pyytää Tampereelle kokoontuvalta väeltä kansalta valtuutusta puoluesihteeriksi.

Karstulassa, OInoskylällä 3.6.2019

Arto Luukkanen

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu