Arto Luukkanen

Kepu - vaatelias rakastajatar

Haastattelin pari kertaa keskustan entistä puoluesihteeriä Jarmo Korhosta televisioon (Dosentti/Alfa tv).

Tietorikas mies.

Muistan elävästi sen kun hän kerran myhäili minulle, että kun puolueen kannatus alkaa vajota kunnolla, niin ei se pysähdy ennen 5%:n rajaa.

Tällä hän viittasi tietysti PS-puolueeseen. Oikeassa oli. Notkahdus oli syvä. Mutta sieltä noustiin))) Kentän avulla ja Jussin johdolla.

**

Nyt Kepulla näyttää olevan edessä samanlainen ”kärsimysten tie” – omat torpat palavat vauhdilla eikä johto ole vielä havainnut pienintäkään savun hajua (https://yle.fi/uutiset/3-10774915).

Katoavan kannatuksen käry ei Ministeri-Audiin leijaile. Niinhän kävi Soinille.

Tämä tarjoaa Suomella mahdollisuuden. Sen, että kepu kääpiöityy lopullisesti pienpuolueeksi. Maalaisliitto/Suomen keskustan pesänjakajina ovat perussuomalaiset ja yllättävää kyllä – vihreät.

YYA-Hallitus ja vihreiden tuomat ”vaaran vuodet II”

Laitan tähän muutamia huomioita uudesta hallituksesta ja hieman niitä askelmerkkejä, joiden varassa se mennä raahustaa eteenpäin ja hyvin mahdollisesti romahtaa.

Ensiksi, hallituksen todellinen Vanha Isäntä ja maestro on Juha Sipilä.  

Juha romahdutti kepun kannatuksen mutta osasi kauppamiehenä viedä lävitse Kepun märät päiväunet.

Tämä hallitus on siten hyvällä syyllä Sipilä II – jota Antti saa nyt äänettömänä yhtiömiehenä ja isäntärenkinä viedä ruhnustaa eteenpäin. Kepu sai maakuntien/maakuntaverotuksen lisäksi tukirahoja plus YYA:n (https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006130205.html).

Toteutui se mitä kepu aina haluaa: manit bois!

Takapenkin Juha aikoo pitää ohjaksia tiukasti kädessään. Tuleva puheenjohtaja pysyy tiukasti Juhan ryöttelissä ja neuvoissa. Juhasta ette helposti pääse eroon! Ja onhan siellä hyvä-polvinen ja loistava-muistinen Vanhanen.  

Toiseksi. Demarit eivät edes viitsineet yrittääkään vakavasti hoitaa aktiivimallin poistoa tai hoitotakuu 0.7 toteutusta. Vappusatanen on nyt hela viiskymppinen ja joulun kymppi.

Samoin merkillinen asia on se, että hallitusohjelma otti YYA:n takaisin naftaliinista.

”Suomi ei salli alueensa käyttämistä vihamielisiin tarkoituksiin muita valtioita vastaan.”

Hallitus elää merkillisesti YYA-Suomessa ja pitää samalla yllä ”optiota” Natoon liittymisestä. Jotenkin tuntuu, että tämä jengi elää Liisa Ihmemaailmassa, jonka repeilyä riekaleiksi ei taas kerran haluta edes ajatella.

Kolmanneksi, vihreät tulevat olemaan tässä Sipilä II hallituksessa se puolue, joka saa eniten (https://seta.fi/2019/06/03/uusi-hallitusohjelma-suunnanmuutos-ihmisoikeuspolitiikassa/) tässä Suomen neidon saaliinjaossa.

Kiinnitän huomiota tässä siihen, miten määrätietoisesti he aikovat nyt ns. syvämuuttaa yhteiskuntaa. Historiallisena esimerkkinä voisi pitää II maailmansodan jälkeistä Itä-Eurooppaa jolloin luotiin ns. kansanrintamahallituksia, joissa tärkeimpänä elementtinä oli kommunistisisäministeri.

Tämän postin avulla oli mahdollista vähitellen musertaa ns. kansanviholliset ja lopulta myös hallituskumppanit. Meilläkin sitä yritettiin kun kommunistien Yrjö Leino saatiin sisäministeriksi. Onneksi Paasikivi, Suomen armeija ja suomalainen yhteiskunta kestivät.

Nyt meillä on edessä Vaaran Vuoden versio 2.0, joiden aikana suomalaista yhteiskuntaa yritetään vyöryttää ja luoda lopullinen ratkaisu.

Kun katselee millaisen paineeseen hämärät teknologiavaihdospiirit ja niiden globaalit mediat ovat ”vihreän ilmastoaaltonsa” avulla ajaneet jopa mahtavan Saksan kivihiiliteollisuuden, niin tämä vihreä vallankumous näyttää Saksan vihreiden ajamalta päämäärältä. Vihreiden ”kulttuurivallankumouksen” mannekiininä on Greta Thunberg, jonka toiminta tuo epäilyttävästi mieleen Kiinan kulttuurivallankumouksen alun. Sillähän vanhat valtapiirit palasivat takaisin menettämiinsä asemiin…

Suomi on suuremmassa vaarassa kuin uskommekaan.

Vihreä vaara on pahempi kuin kommunismi.

Hallituksen hetkellisen pysyvyyden tae - PS

Niin merkillistä kuin se onkin, niin se, joka pitää tämän Sipilä II pystyssä on pelko.

Pelko, jota tämä ennen näkemätön hyve-kasautuma kokee Jussi Halla-ahoa ja perussuomalaisia kohtaan.

Olisi siten luonnollista uuden sisäministerin johdolla aloitetaan mahtava kampanja ensin perussuomalaisia ja sitten varmuuden vuoksi vielä kokoomuksen ja muiden puolueiden isänmaallisten siipien rippeitä vastaan. Kai Mykkänenhän on jo vihreä ja hän epäilemättä astuu vielä suurempiin saappaisiin Kokoomuksessa.

Entä se tulevaisuus?

Hallituksen taival on naistenlehti-julkisuuden värittämän kesän jälkeen vaikea.

Kepun kääpiöityminen ja lähestyminen 5% kannatusta tulee vaikeuttamaan hallituksen työskentelyä.

Sipilän oikeasti johtama Kepu tulee olemaan hallituksessa kuin vaatelias rakastajar, joka inisee ja vonkaa lisää etuja. Samalla kun sen aktiivit ja isänmaalliset jäsenet katselevat pakokauhussa oman puolueensa luonnollista solukuolemaa.

Kun kepu mankuu, niin sille myönnetään lisää lahjuksia.

Kelpo Antti Rinteemme tulee tekemään tyytymättömän kepun edessä vielä henkisen spagaatin ja kolmois-Lutzin!

Jossain vaiheessa kepu kuitenkin sanoo, että nyt riittää! Lähtee hallituksesta ja jättää Antti-paran pulaan. Sen kannatus nousee taas 10% ja iltapäivälehdet ovat täynnä kertomuksia ”miten hirveätä siellä vanhan ja sairaan miehen hallituksessa oli ja miten isänmaallisia me olemme”.

Niin häviää Antin ”hyvä-hallitus”. Näin hiipuu sen puna-viher-anarkistinen Camelot!

Ai niin…ja loikkaruutensa jälkeen Kepu yrittää sitten saada aikaan ”kokoomus-ps-kepu” hallituksen)))

Turhaan!  

Älkää virnistelkö! Näin voi käydä)))

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Nyt pitää profiloitua siihen mihin tätä omaa maatamme viedään! Perussuomalaiset eivät saa painottua pelkästään maahanmuuttoa koskeviin asioihin! Pitää muistaa puolueen juuret kuten me jokainen olemme kiinni omissa juurissamme!
Perussuomalaiset olivat myös ( entisenä SMP:läisenä muistan) pienen ihmisen asialla. Nyt kun vasemmisto meni hallitukseen ajamaan pakkoruotsia se siirtyi äärioikeiston puolelle. Tavalliset duunarit ovat unohtuneet. Tämä on todellinen syy kannatukseen nousuun ja tämän hallituksen aikana ( mikäli se pysyy pystyssä) kannatus tulee nousemaan jatkuvasti!

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala

Valmiiksi jo ohjelmallisesti menneessä maailmassa elää tosiaan uusi uljas hallituksemme, Arto!

Vanhan hallituksen taattua europoliittista kepu-kokoomusmenoa omien puolueiden kannattajille tähdätyillä "täyillä" maustettuna. Ei mitään viitettä, millä esim. alkavasta suuremmasta kansainvälisestä lamasta selvitään, josta merkkejä ilmestyy yhä enemmän. Eikä tosiaan iänikuisilla Nato- ja YYA-virsillä pääse muuhun kuin Vanhan maailman iltahuuto-tunnelmiin.

Ja sisäministeriö tietysti juuri sille taholle, josta "tuulee" eniten ulkomaailmasta!

Käyttäjän PetriLariSalo kuva
Petri Salo

Mielenkiintoinen ja virkistävä tilannekuvakatsaus. Kiitos tästä Artolle.

Yllättäen suurin puolueiden sisäinen ääriliikepaine vallitsee uutistietojen mukaan keskustan sipisläisten ja vanhaslaisten välillä. Kokoomuksessa taas orpolaisten ja stubbilaisten välillä. Unohtamatta sdp:n rinteeläisten ja urpilaisten välistä reviiritaistelua. 

Joten on todennäköistä perinteisten valtapuolueiden; äärilaidan ultraliberaaleista johtuvat, sisäiset valtataistelut saattavat roihahtaa seuraavien neljän vuoden aikana kunnon liekkeihin, kun puheenjohtajat vaihtuvat.

Voisiko olla niin, että tässä Lex Siniset asiassa kaikkien eduskuntapuolueiden & kansanedustajien arvot ja arvopohja kerrankin kohtaisivat 100 prosenttisesti?

Nimittäin. Tässä kaikessa pitää nähdä uusien mahdollisuuksien siemensäkki.

Peli on politiikassakin kovaa. Valitettavasti se on ollut kaikkea muuta kuin avointa ja luottamusta kasvattavaa. Ainakin äänestäjien suuntaan.

Tässä eduskuntavaalit 2019 jälkeinen ehdotus, uuden eduskunnan ja hallituksen vapaaseen paranteluun.

Äänestäjien kuluttajasuoja onkin hyvä saada viimein kuntoon.

"Lex Siniset 2019"
- Julkaistu huhtikuu 17, 2019

- -

”Yllätyksiä vaaleissa oli useita. Yksi isoimmista oli tämä sinisten alfauroksen ennusteen toteutuminen täysimääräisesti:

”Jos joku lähtee perussuomalaisesta puolueesta tai lähetetään, niin he ovat poliittisesti kuolleita. Ei mitään tulevaisuutta.” – Timo Soini maaliskuussa 2015 Lännen Median videohaastattelussa. Lähde: ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” – Lauri Nurmi, Into 2017 (sivu 45 – Soini näyttää voimansa)

Aika näyttää, miten eduskunnasta nyt pudonneille jatkossa käy. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisen kannalta surullista on se, että kritisoitu aktiivimalli ei koskekaan kaikkia suomalaisia.”

Lisätietoa isosta kuvasta:
https://suomi2017.wordpress.com/2019/04/17/lex-siniset-2019/ 

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Persujen pitää vain kiireen vilkkaa profiloitua uudelleen. Ei nykyisellä yhden asian liikkeellä ole oikeastaan mitään tarjottavaa maakuntien ihmisille.

Sama muuten koskee niin demareita, kokoomusta kuin vihreitäkin. Niin kauan kuin niillä on tarjota maakunnalle lähinnä uittuilua ei ole mitään toiveita märän päiväunen
(pienpuolue kepu) toteutumisesta.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Nyt on iso joukko edellisen hallituksen ministereitä maan tunnetuimpina työttöminä. Soini, Terho, Niinistö, Lindström ...

Niitä varmaan kismittää, kun PS on kannatusmittausten ykkönen Halla-ahon johdolla ja tulivat vetäneeksi Vennamon perinnön vessasta alas.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Kepu pettää aina. Siksi sille pitää tehdä tarjous, josta se ei voi kieltäytyä. Toisin sanoen Rinne ja koko vihervasemmisto myivät sielunsa kepulle. Tuo oli aikamoinen taidonnäyte Sipilän neuvottelutaidoista.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

K: miksi dream team tuli kansan ratikalla Säätyjen talolta Oden kirjastolle?

V: koska oppositio mahtuu tilataksiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset