Arto Luukkanen

Nalle Puh ja Antti Rinne

Nalle-Puh on mitä rakastettavin ja miellyttävin lastenkirjallisuuden hahmo.  

Tämän pyöreän hahmon tärkein ominaisuus oli se, että sen blondi-sympaattiseen päähän mahtui vain yksi asia.

Kun sen piti miettiä, oli sillä ihan oma mietintäpaikkansa, jossa se pähkäili maailmaa. Se hoki sahajauhoiselle päälleen ja itselleen: ”mieti, mieti, mieti…”

Ja usein siitä mietinnästä tuli jotain.

**

Antti Rinne on tullut lomalta. Hänellä on ollut aikaa miettiä asioita.

Hän on keksinyt seuraavaa:

*EU:n nettomaksajat tekevät maksulakon. Unkaria ja Puolaa vastaan. Kun ne ovat niin kauheita.

Antti yrittää pelastaa EU-Titanicin tekemällä siihen ylimääräisen reiän. Mainio juttu.

 

*Toinen asia oli seuraava: lähestyvä kansainvälinen lama ei oo mittään. Ei vaikuta mihinkään. Eikä hallitukseen.

 

*Kolmas asia on: kikyä ei poisteta – sitä tutkitaan.

 

*Neljäs asia on: tinderi työttömille.

 

**

 

On sanottava, että Antti Rinne on paljon viisaampi kuin Nalle Puh.

 

Antti oli lomallaan miettinyt peräti neljä tärkeää asiaa. Puhilla niitä oli vain yksi.

 

Antti on hyvä! Hyvä Antti!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Jaa että nettomaksajat tekevät maksulakon. Kannatan lämpimästi ja toivon että lakko kestää yhtä kauan kuin Helsingin kaupungin hevosmiehillä, jotka ovat olleet lakossa muutaman kymmenen vuotta eikä neuvotteluja käydä vieläkään.

Tarttuukohan Antti Etelä-Suomen sanomien päätoimittajan ehdotukseen, että erotetaan Unkari EU:sta ellei siellä taivuta Tytti Tuppuraisen oikeusvaltioperiaatteeseen? Eli Unkari voidaan heittää ulos EU:sta, mutta brittien vapaaehtoinen eroaminen aiheuttaa hirveitä, jopa Suomessa.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

tätä ei uskoisi aikuisten politiikaksi. Ei uskoisi. Kansallinen etu tuuliajolla.

Martti Kesti

Antti ny o pihalla samalla tavalla ko tämä entinen liikenne ministeri käkikello maasta. Molemmat ois hyviä Laihialaisella pellolla keväällä lannoittajina, kun suoltavat paskaa suustaan samalla tavalla.

Petri Pirskanen

Tuo tinder homma työttömyydessä voisi olla aika hyvä jos se toimisi kuten kuvittelen päässä!

Nimittäin Facebookissa on ryhmä nimeltä työtä jtn.jtn. (en muista nimeä) Sinne pistää yrittäjät jos tarvitsevat työntekijää vaikka päiväksi tai vastavaa, ja taas työttömät pistää jos on vaikka valmistunut tai koulun ryoharj. paikkaa tarvitsee. Toimii aivan sika hyvin! Joskus joku haki muuttoauton ajajaa, oli kuulema Facen kautta tullut kymmeniä hakemuksia muutamassa tunnissa, kun taas Mol:in kautta ei ollut kuin 2 hakemusta 3pv. sisään!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

tilulii ja tinder! vuosisataisnero-ajatus

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kaimalle suosittelen ksälukemiseksi EU:n peruskirjaa ja mieti, mieti, mieti!

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

kaima hyvä...on ihanaa että on niitä EU tosiuskovaisia)))) eipä niitä muualla paljo olekkaan)

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kaima hyvä täytyy tuoda sinulle pettymyksen, olen ateisti, myös suhteessa EU:n. Ei EU ole uskonkappale, kuten persut on monelle, EU on ainoastaan työkalu Euroopan rauhan takaajana ja sen tehtävän, johon se aikoinaan synnytettiin, sen se on hoitanut moitteetomasti.

Käyttäjän aveollila kuva
Antero Ollila

Euroopan sotien (ja muidenkin maiden) historia osoittaa, että niiden alkuunpanijat olivat vallanhimoisia kruunupäitä tai suorastaan kahjoja (Hitler ja Stalin). Nuo ajat ovat Euroopan ytimessä ohi mutta eivät maantieteellisessä Euroopassa. Siellä laidoilla soditaan ja EU oli mukana tappelun aloittamisessa yhdessä USA:n kanssa. Tarkoitan Ukrainaa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #10

Niin, eihän äiti Venäjällä ole Ukrainan kriisiin osaa ei arpaa, eihän, vai mitä Ollila?

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

kaima hyvä...olet ilmeisesti elänyt jossain tiivisti tulpaussa tynnyrissä etkä ole kuullut mitä tapahtuu maailmassa. )))) se on ihan moiteetomasti ajateltu.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #12

Jahas, vai lähdit tälle tasolle, asialliset argumentit loppui dosentilta, olen pahoillani.

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen Vastaus kommenttiin #14
Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Arto. Pidin. Voimia toimia. Maailma vainoaa, Henkeä ainoaa. Kuitenkin he; vain toisen sijan saa, vaikka he kuinkakin, kouhottaa. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Yksistään Unkarista saisi ihan mielenkiintoisia keskusteluja jos keskustelijat suostuisivat pysymään itse asiassa molemmat kannat huomioiden eli ei taida olla luvassa. Yksinkertaisimmillaan meillä kun demla ajaa asioita tiettyyn suuntaa niin Unkarissa voi sanoa, että valtiovalta 'puskee' tuomioistuimia haluamilleen kannoille joista siis eu taas on ihan eri mieltä. Paikalliset uutiset taas ottavat rauhallisesti ja toteavat, että päivän kokous Von der Leyen kanssa meni mallikkasti ja ovat toiveikkaita hänen suhteensa kunhan tästä vanhasta Junkerin jengistä päästään eroon joka siis koittaa nyt viime hetkillä sementoida perintönsä jota nyt siis joku Suomi toistelee,

Read more at: https://dailynewshungary.com/von-der-leyen-meets-w...

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Tässäpä kiukkasen faktatieto siitä mistä kaikesta Unkaria syytetään. Euroopan unionin tuomioistuimessa on käsittelyn alla muutama komission tekemä valitus, joten tuosta näkäkulmasta katsottuna on Suomen puheenjohtajamaana esiin nostama asia tavallaan puuttumista oikeusistuimen käsittelyb alla oleviin seikkoihin.

"Päätösehdotuksen taustalla on Euroopan parlamentin pitkään jatkunut huoli Unkarin oikeusvaltio- ja demokratiatilanteesta. Euroopan parlamentin mukaan merkittävimpiä huolenaiheita ovat
oikeuslaitoksen itsenäisyys, sananvapaus, korruptio sekä vähemmistöjen,
maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden oikeudet. Euroopan parlamentin esittämät huolet ovat laaja-alaisia ja niitä kuvataan jäljempänä yksityiskohtaisemmin Euroopan parlamentin päätösehdotuksen jaottelun mukaisesti."
https://vnk.fi/documents/10600/10405952/Oikeusvalt...

Linkissä on jokaista syytekohtaa käsitelty laajemmin.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Pekka Töpöhäntä ja persut, Monni, Pilli ja Pulla.

Käyttäjän pkaka kuva
Pekka Kauppala

Talleyrand sanoi joskus: " Tämä ei ole vain rikos. Pahempaa. Se on virhe." Ja tätä voi sanoa myös umpiluupäisestä "EU:n tuet pois dissidenttivaltioilta"-kampanjalle, jonka äänitorveksi on surkuhupaisuuden huipuksi ängennyt itsensä Suomi.

Tosiaan, kuten Arto sanoi, tehdään ylimääräinen reikä EU-Titanicin pohjaan. Sillä EU-tuet, erityisesti maataloustuet ovat EU:ta ylläpitävä liima. Ei niitä voi jaella poliittisen mielivallan mukaan aina niille, ketkä sattuvat olemaan EU:n komission suosiossa ja ottaa pois epäsuosioon joutuvilta. Tällainen ei toimi ja jos mielettömyyden oikusta siihen päästäisiin, alkaisi muutenkin natiseva kokonaisuus oikeasti repeillä.

Tästä voisi EU:n sentralismiin ja mielivaltaan kyllästynyt ajatella, että hienoa, antaa Hölmolän väen hajottaa oma talonsa. Mutta ikävä kyllä tai onneksi on EU:lla myös rationaalinen tarkoitusperä. Yhä enemmän Villin Lännen meininkiin menevässä nykyajan maailmankaupassa ei Euroopan pikkuvaltioilla ole mitään painoa yksinään. Tilaa olisi rajattomasti kiristykselle, väärinpeluulle ja uhkailulle. Tämän tajuavat mainiosti juuri Unkari ja Puola, jotka eivät harkitsekaan EU-eroa vaan koettavat muuttaa sitä sisältäpäin.

Ja kun Suomi on maataloustukien yksi suurimmista kohdemaista Euroopassa. Juuri nämä tuet tuovat EU:hun muuten menevää suomalaista rahaa osittain takaisin. Ihan oikeastiko haluaa hallituksemme, että niitä voisimme saada vain aina kyllä-sanovina arvopohja-priimuksina?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset