Arto Luukkanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ääriglobaalisuus

”Meitillä on vaan toi kärsimys…”

Kuka meistä on niin seniori, että muistaa lapsivähennykset verotuksessa?

Ne vähensivät huomattavasti tavallisten ihmisten verotusta. Yhdessä lapsilisien kanssa antoivat perheelliselle tunteen siitä, että valtiovalta arvosti lapsiperheiden arkea.

Vuoden älykkäin poliittinen kirjoitus Suomessa

Tulin tyytyväiseksi luettuani vieraskolumnin MTVn saitilla.

Kyse on täysin ylivoimaisesta kokonaisnäkemyksestä globalisaation suhteen mikä on Suomessa kirjoitettu. Se ylittää kaikkien poliitikkojen ja presidenttimme ajattelukyvyn 6-0. Samoin häviävät älylliseen mitättömyyteen toimittajat, professorit ja jos jonkin sortin asiantuntijat.

OECD ja globalistien kupla

Ajatuspajan toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu omien julkaisujen työstämisen ja muun vaikuttamisen ohella kiertää Sitran, Ulkopoliittisen instituutin, ministeriöiden ja muiden vastaavien toimijoiden tilaisuuksissa poimimassa uutta tietoa ja vastavuoroisesti tarjoamassa omia ajatuksia ja näkökulmia muiden pohdittavaksi.

Vapaa liikkuvuus rikollisten etuoikeus?

Allekirjoittanut järjesti yrityksellään viime heinäkuun alussa viisi päivää kestävän voimanoston EM kilpailun Vantaalla. Kilpailuun osallistui noin 400 kilpailijaa 22:sta maasta. Vaikka kyseessä olikin euroopanmestaruuskilpailu, oli  lajiliitto (WPC) antanut muutamalle Euroopan ulkopuoliselle maalle oikeuden osallistua tapahtumaamme. Euroopan ulkopuolelta kilpailijoita tuli Azerbaidzanista, Iranista ja Israelista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä