Arto Luukkanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Blogikommenttisensuuri

Sananvapaus sammui Saksassa?

Torstaina 3. toukokuuta vietettiin kansainvälistä sananvapauden ja lehdistönvapauden päivää. Demokratiassa tarvitaan mediaa, sanomalehtiä ja myös tavallisten kansalaisten vaikutuskanavia ja mielipidefoorumeita.

Lyhyesti: sananvapautta.

Suomessa perustuslaki määrittelee asian seuraavasti: ” Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.”

Sensuurin riemujuhla

"Ei ole olemassa mitään osittaista sensuuria. Joko sensuuria on, tai sitä ei ole. Mistäkö tiedän tämän? Asuin maassa, jossa oli sensuuri." Milos Forman.

**

Blogini on sensurointu vaikka se oli Uuden Suomen pääuutisissa. Keskustelijoita oli 50 kappaletta (share 89 kappaletta).

Esitin siinä vain kysymyksiä lukijoille oliko edellinen bännini perusteltu. Mitään uusia mielipiteitä ei ollut.

Seuratkaapa tätä sensuurin riemujuhlaa. Olemme päässeet reippaan askeleen kohti mielipidediktatuuria.

kunnioittavasti

Arto Luukkanen

Kiemunki taas

Kiemunki itse saattanut pääsiäisasiansa poliisitutkintaan, Kiemunki kun esitti ulkomaalaistaustaisille virpojille voitavan antaa kondomeja.

Ihmisrakkaana ihmisenä näen jopa Kiemungissakin asian hyvän puolen.  Mahdolliset tulevat lapsimorsiamet säästyisivät ennenaikaisilta raskauksilta kortonkeineen.

Kannattaako kansanedustaja Tossavainen avointa keskustelua?

Selasin tänään Uuden Suomen blogeja päätyen lopulta kommentoimaan Reijo Tossavaisen blogiin. Kirjoitettuani kommentin punainen laatikko kertoi minulle, että minua on estetty kommentoimasta blogiin. Ryhdyin muistelemaan milloin olen kirjoittanut Tossavaisen blogiin jotain bannaukseen johtavaa. Siitä täytyy olla kauan, sillä enää muista mitä olen kirjoitellut. Siitä olen kuitenkin varma, etten ole kirjoittanut esim. alatyylistä törkyä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä