Arto Luukkanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Hussein al-Taee

Onko meillä "Polpoa"?

Tämän lehden päätoimittaja on esittänyt, että esitutkinnan aloittaminen samanaikaisesti Hussein al-Taeesta (sdp), Päivi Räsäsestä (kd) ja Juha Mäenpäästä (ps) olisi vahva näyttö siitä, että syytökset ”Polposta” eli poliittisin perustein "vihapuhujia" jahtaavasta poliisista ovat aiheettomia ja että päinvastoin poliisi toimii korostetun tasapuolisesti tällaisissa asioissa.

Itse ajattelen, että kolmen esillä olleen kansanedustajan tapaukset ovat niin erilaisia, että juuri niiden ”niputtaminen” yhteen esitutkinnassa herättää huolestuttavia kysymyksiä.

Tapaus al-Taee ja neljän poliisilaitoksen tutkimustoimet

19. huhtikuuta tuli yksityishenkilöltä tutkintapyyntö normaalia reittiä KRP:n kirjaamoon. Sitä on sitten selvitelty. Siinä on tehty esiselvitys ja lopputulos oli se, että rikosta ei ollut syytä epäillä.” (IL 8.5.2019).

Toverien valkopesu

 

Päivän haiku.

 

Al-Tahee ja SDP

rasismia lähenee

toveri toveria nuhtelee

on toiset säännöt:

ne valkopesee

SDP:llä on ongelma

Jatkuvalla syötöllä paljastuu uusia ongelmia.

 

Mikä SDP:ssä mättää? Halutaanko kaikki vaan SDP:hen ääniä keräämään taustoista välittämättä?

 

Miksei ole puoluejohto jo ollut tuomitsemassa toimintaa. Nyt on vain tällaistä sattuu ja kukaan ei ole erehtymätön.

 

 

SDP:llä nyt 2 kuumaa tapausta: Hussein ja Husu

 

Ylen ja SDP:n pitää sanoutua irti Al-Taheen ja Husun näkemyksistä

Demarien kansanedustaja Al-Tahee on kohtapuoliin ”palaamassa” työpaikalleen. Samoin kaupunginvaltuutettu, entinen kepulainen ja nykyinen SDP:n jäsen Abdirahim HUSU Hussein on ehkä piankin palaamassa joltain ulkomaanmatkalta Kashmirista.

Molempien ongelma on rasismi.

Toisin sanoen Al-Taheen twitter viestejä on luonnehdittu ”avoimen rasistisiksi”. Husu on heittänyt twitter-viestissään väitteen siitä, että kaikki perussuomalaiset ovat rasisteja.

Vale, vale, vale

Milloin valehtelulle asetetaan joku raja? En oo ikinä tollasta kirjottanut, ei oo mun tekstejä, by the way koulutuksenikin olen valehdellut.... Kyllä. Kyse on tuoreesta demari kansanedustaja Hussein Al - Taeesta. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/92318724-0883-4f5f-bb76-16b104acd646 Ja se kamala möykky, mikä oli sisällä tuli nyt ulos. Täh? Se olisi siellä vieläkin, mikäli häntä ei olisi paljastettu. Kiitos Anter Yasa!

Kohukansanedustaja vai sananvapaus ongelmana – informaatiovaikuttamistako?

Ollessaan eduskuntavaaleissa ainoa Suomen eduskuntaan valittu maahanmuuttajataustainen Hussein al-Taee joutui sekä henkilönä että aikaisimpine kirjoituksineen kohun kohteeksi, mikä saattoi hänet sairaalahoitoon. Onnistuiko Vladimir Suomessa informaatiovaikuttamisen vaikeassa taidossa?

Hussein Al-taee, parantunut vihasta

Onhan tästä aiheesta jo puhuttu ja revitelty mutta jos maailmaan vielä yksi kirjoitus tästä mahtuisi. Pohdiskelen asiaa vähän laajemmin ja yritän miettiä millaisen viestin annamme maailmalle ja yhteiskunnalle. Suuri osa meidän yhteiskunnasta on kristittyjä ja kristinuskoon kuuluu miltei tärkeimpänä armo. Armo on uskonnon myötä yhteiskunnan moraalikoodisto, vaikka ei uskoa tunnustaisi. 

Vihainen mies 

Luottamus ja toverituomioistuimet

Päivitin tämän tapaus al - Taeen.Lehdissä oli juttua sivukaupalla. Merkillepantavaa oli kaksi eri tapaa hypätä laukalle: toinen puoli vaati jo erottamista eduskunnasta, toinen teki hölmöjen puhujasta marttyyriä.

Samoilla perusteilla voi erottaa monta kansanedustajaa ja kunnanvaltuutettua.Tämä ei voi olla näin.Toverituomioistuimet ja media tutkii, syyttää ja toimii tuomarina ?

Minkä taaksesi jätät, sen edestäsi löydät

Vuosi sitten, kun vihapuheesta, omasta siis ei ollut tietoakaan. Ainakaan muilla.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/vihapuheen-vahentaminen-on-asennekysymys

"Crisis Management Initiative -järjestön neuvonantaja Hussein Al-Taee oli sitä mieltä, että vihapuhe on ennen kaikkea asennekysymys eikä laki välttämättä estäisi sitä.

 Eduskunnassakin on ihmisiä, jotka käyttävät vihapuhetta. Jos vihapuhe nostetaan lakiin, se on heille kunnia, Al-Taee sanoi viitaten myös presidentti Donald Trumpiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä