Arto Luukkanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kunniapuheenjohtaja Väyrynen

Sipilä hajoittaa ja hallitsee - fiktiotarina todellisuudesta

Tarinamme päähenkilö Paavo Väyrynen on joutunut tiukoille. Onko hän talousrikollinen, yhdistyksen varojen väärinkäyttäjä, tyhmä vaiko hallituksen poliittinen vihollinen, josta nyt vaan hallitus ja Sipilä haluaa eroon millä tahansa konstilla. Mustamaalaus on kautta aikojen ollut tehokkain tapa saada ihminen menettämään uskottavuutensa. Leimaa on vaikea koskaan poistaa. Totuus on yksinkertainen. Sipilä käyttää hajoita ja hallitse politiikkaa kuten roomalaiset aikanaan.

Keskustapuolue epäonnistui ehdokasasettelussa pahasti

Tuoreen YLE:n gallupin mukaan Sauli Niinistön kannatus on 80%. Tämä voi kertoa siitä, että puolueet ovat epäonnistuneet ehdokasasettelussa, koska eivät ole löytäneet kiinnostavia ehdokkaita. Keskustapuolueen kohdalla epäonnistuminen on rajuinta. Peräti 83% puolueen kannattajista ilmoittaa äänestävänsä Niinistöä eikä puolueen oma ehdokasta Vanhasta.

Keskustapuolue olisi voinut asettaa ehdokkaaksi Väyrysen, jolloin tilanne olisi täysin toinen. Kannatus olisi varmasti jotain muuta kuin Vanhasen 2%.

Haluatko kuulla poliittisen vitsin? Paavo Väyrynen

Kunnioitettu yhden puolueen emerituspuheenjohtaja ja toisen perustaja Paavo Väyrynen on nyt päättänyt lopullisesti ruveta koomikoksi: Akseli Erkkilä, Tuula Komsi...

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/paavo-vayrynen-otti-uuden-puolueensa-asi...

Kunniapuheenjohtaja Väyrysen muotokuva

Viimeaikoina media on ihmetellyt sitä, minne kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen muotokuva katosi Keskustan puoluetoimiston aulan seinältä. Tämä sen jälkeen kun Paavo Väyrynen ilmoitti perustavansa uuden puolueen. Epäiltiin, että muotokuva on hävinnyt Keskustan arkistoon pölyyttymään.

Nyt Yle on tehnyt suuren journalistisen löydön. Väyrysen muotokuva löytyy yhä Keskustan puoluetoimiston "pyhimmästä", eli puoluesihteeri Timo Laanisen työhuoneen seinältä.

http://yle.fi/uutiset/yle_loysi_vayrysen_muotokuvan/8696399

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä