Arto Luukkanen

Oulun joukkoraiskaus

Ilmaista tekijöille

Oulun raiskausvyyhdin hinta alkaa selvitä. On se halpaa. Niin se rahallinen puoli. Henkinen puoli ei uhrien osalta koskaan. Mutta se on sivuseikka, kuten täälläkin moni vieritti syytä alaikäisten tyttöjen niskoille. Toki työllistävä vaikutus tällä on ollut. Liekö työllisyysaste noussut? Lakimiehet ainakin tienaa valtion kustannuksella. Tuomittujen paikka olisi postitoimisto, postimerkki pyllyyn ja lähetys sinne, mistä on tullut. Tuohon kustannukseen osallistun mielelläni. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/970a7725-9f7a-4b3b-9292-f490f388f4df

Suomalaisten ihmisoikeudet on turvattava

Suomalaisten ihmisoikeudet on turvattava.

Suomen tärkein tehtävä on pitää suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolta.

Meidän on huolehdittava, ettei oman kansa ihmisoikeuksia poljeta ja laiteta maahantulijoita etusijalle!

Meidän ei pidä hyväksyä raiskauksia ja muita rikoksia kansalaisiamme kohtaan.

Ennen kuin joku kerkiää kertomaan tekee ne suomalaisetkin,

jos oma väki tekee jotain, ei ole järkevää tuoda lisää tekijöitä ulkomailta.

 

 

Naisten vapaus on uhattuna

Naisten ja tyttöjen vapaus Suomessa on uhattuna. On tunnustettava, että meille vieras suhtautuminen naisen oikeuksiin on rantautumassa tänne. Neljän nuoren äitinä minua hirvittää ajatella, millaiseen maahan lapseni ovat varttumassa aikuisiksi. Suomessa on totuttu, että naiset ja tytöt voivat kulkea vapaasti ja että täällä on tasa-arvo sukupuolten välillä. Jos ummistamme silmämme, niin niin naisten vapaus loppuu täälläkin joku päivä.

Poliittinen virhe voi olla peruuttamaton

Sipilän hallitus teki 2000 -luvun raskaimman poliittisen virheen syksyllä 2015 turvapaikanhakijoiden alkaessa tulvia Suomeen Tornion kautta. Julkisesti ei ole koskaan perusteltu, miksi hallitus jätti silloin soveltamatta Dublinin sopimusta Suomen eduksi, vaan päätti soveltaa sitä ehdoin tahdoin Suomen vahingoksi. 

Oulun pedofiiliskandaali ja maahanmuuttajien ihmisoikeudet

Ihmisoikeuksia poliittisesti ajavat ihmiset ovat osoittaneet oman kylmyytensä, kun Oulussa tapahtui vastenmielinen rikos ihmisyyttä vastaan. KRP on kertonut, että nämä 9 pidätystä on vasta jäävuoren huippu. Kuka nyt puhuu kovista arvoista?

"Kaarina Hazardin suurin huoli oli se, että Oulun poliisi kertoi epäiltyjen raiskaajien olevan ulkomaalaistaustaisia. Ei siis se, että raiskauksia on tapahtunut." Tuomas Enbuske 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää 2018 Suomi ja suomalaiset! 

Suomen historia on suurvaltojen ristiriitojen suhteen puolueettoman, pohjoismaisen hyvinvointivaltion historiaa. Meillä on sellainen, kunniakas perintö, jota kenellekään muulla ei ole. Voimme olla rohkeasti ja ylpeästi suomalaisia, omalla linjallamme.

Tänään ilmi mahdollinen terroriteon yritys-myös lapsiraiskauksia lisää.

Nyt täytyy hammasta purren kirjoittaa tätä blogia! Nimittäin tänään on tullut ilmi lisää lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia! Tämä asia on tapahtunut Helsingissä. Tapahtumaan johtava linkki tässä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005922213.html

 

Oulussa on tänään paljastunut taas yksi ulkomaalaisen raiskausepäily. Asiasta ollaan vaitonaisia vielä. Kuulusteltavan kieli on arabia. Tässä linkki tapaukseen.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005922248.html

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä