Arto Luukkanen

Pride-kulkue

Pride ei ole enää ylpeys.

Huvittavaa ajatella, että miten Pride on ylpeys nykypäivän Euroopassa.
Meillä täyttyy tasa-arvon säännökset oikeastaan niin hyvin, kuin vaan voi. Mutta minkä takia erilaisuutta sitten marssitaan turuilla ja toreilla? 

 

Priden loukkaava sisältö

En osallistu Pride -kulkueelle. Se ei ole minun juttuni. Pride -kulkueessa on sellainen yhtenäisyyden, yhteisöllisyyden ja positiivisuuden henki, että tässä optimismissa on yksinkertaisesti pakko olla jotain epäilyttävää. Tarjoavat jotain elämäniloa ja rakastavaa yhteenkuuluvuutta. Olen enemmänkin Pridekulkuekriittisiä vastaan. Heidän iskunsa kohteena näyttää olevan asenne jossa on vähintään ongelmallinen suhde kokoontumisvapauteen ja tapahtumajärjestämisen autonomisuuteen.

Pääministeri pride-kulkueeseen mukaan

Jo on aikakin.

Pääministeri näyttää hyvää esimerkkiä koko kansalle. 

Ei vihalle, kyllä tasa-arvolle.

 

https://yle.fi/uutiset/3-10851252

Ihmisten puolesta

Tänä viikonloppuna Suomessa tapahtuu paljon. Porissa on lestadiolaisten suviseura, jossa tuhansia ihmisiä kokoontuu iloitsemaan yhdessä. Kirjurinluodossa on arvioiden mukaan noin 70 tuhatta ihmistä. Hyvä!

Hämeenlinnassa jo eilisestä lähtien on ollut ihmisiä odottamassa tämän päivän suurta konserttia. Yhdysvaltalainen Guns N´ Roses esiintyy tänään. Kuulemma Hämeenlinnassa on tänään noin 50 tuhatta ihmistä. Hyvä!

Kohta Helsingin keskustassa alkaa Pride-viikon kohokohta eli Pride-kulkue. Tuhansia ihmisiä on mukana tänä vuonna. Arvioiden mukaan 35 000 ihmisitä. Hyvä!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä